Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #711 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
به نحوی همینو می‌گم. سالیان سال پیش ریشه‌ی نام این سبک از روی Popular برداشته شد اما از اون‌جا به بعد خودش تبدیل به یه کلمه‌ی جدید در موسیقی شد. این کلمه در این‌جا فقط یعنی یک سبک موسیقی.
مایکل جکسون از نظر من رب‌النوع موسیقی هست اما معنای لقبش پادشاه سبک پاپه. مثل الویس که پادشاه سبک راک اند روله.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by e r o s.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #714 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
کلمهٔ پاپ قبل از این که بخواد برای سبک پاپ به کار بره وجود داشته (به عنوان مخفف کلمه popular). اما می دونم که الیزابت منظورش سبک پاپ بوده. (البته الیزابت گفت مایکل ساطان تمام سبک‌ها است اما رسانه‌ها فقط رو ی پاپ کلید کردن)

من میگم که در کلمهٔ سلطان پاپ ایهام وجود دارد. یعنی علاوه بر سبک پاپ، به اون مطالبی هم که گفتم ربط دارد.

همانند کلمهٔ POP Icon که معنی اش رو خود شما هم می دانید. دو معنی دارد. ۱- نماد مردمی ، نماد محبوب مردم . ۲- نماد موسیقی و سبک پاپ

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #718 توسط Jasmine Jackson-mjforever
به نظر من pop مساوی با popu;ar هست و کاملا به هم ربط داره اما اگر به مایکل میگفتن king of music بود خیلی بهتر بود

mj for ever....

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #720 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

shahroozporia نوشته:
همانند کلمهٔ POP Icon که معنی اش رو خود شما هم می دانید. دو معنی دارد. ۱- نماد مردمی ، نماد محبوب مردم . ۲- نماد موسیقی و سبک پاپ

دوست عزیز پاپ آیکون یعنی چهره‌ی مشهور و این معنا باز ربطی به سبک پاپ نداره.
بنجامین فرانکلین از عظیم‌ترین پاپ آیکون‌های ایالات متحدست. اگه فکر می‌کنید تو کار موسیقی بوده(!) به یه صد دلاری نگاه کنید. فقط امیدوارم دیگه گفته نشه تو خلوتش آهنگ سازی هم می‌کرده نماد موسیقی و سبک پاپ شده!

Pop Music به این علت از ریشه‌ی Popular برداشته شده که بیشترین زیرشاخه و در نتیجه هوادار رو داشته. به هیچ وجه King of Pop مترادف با King of Music نیست. Pop یه سبکه که کاملا علمی ثبت شده و نمی‌شه درش نظر داد و یه سری زیرشاخه‌های خاص خودشو داره. فکر می‌کنم این بحث دیگه خیلی طولانی شد.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #731 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

Nasim Parsi نوشته: درود ...

دوستان عزیز مایکلی خودم !

یک پرسش خیلی بزرگ همیشه برای من وجود داشته !
چرا مایکل در ایران همیشه محذوف بوده ؟!
مایکل تنها فرد معروفیه که محبوبیت و شهرتش و اهمیتش تا این اندازه است ولی هرگز در ایران ! حتی در مجله ها و روزنامه ها به او پرداخته نمیشه ! دلیلش برای من روشن نیست ! وقتی عکس بازیگران هالیوود و خوانندگان امریکایی به راحتی روی جلد مجلات قرار می گیرند ! اما چرا درباره مایکل اینگونه است ؟! :(
حتی بعد از رفتن مایکل برای بزرگداشتش ندیدم جایی چیز قابل توجهی نوشته شده باشه !
و من دلیلش رو درک نمیکنم !
چند ماه پیش مجله تخصصی " هنر و موسیقی " عکس گروه بیتلز رو روی جلد زده بود ! ولی کسی حواسش نیست سلطان پاپ کیه و موسیقی پاپ و 100 تا چیز دیگه توی موسیقی رو فقط و فقط از مایکل دارن !
:evil: :evil: :evil:

ممنون از تاپيك بسيار خوبي كه زدي خيلي عاليه....

مايكل بزرگ و بينظير و تاثير گذاره اما بيلتز هم كم گروهي نيست!!!!مجموع كارهاي اون ها همپاي مايكل و گروه افسانه اي كوئيين پرفروشترين كارها در تاريخ موسيقي هستن....اما اون تاثيري كه مايكل در سبك پاپ رو داشت در اون حد اين تاثير رو بيتلز سبك رو در زمينه راك نداشتند.البته تاثير فوق العاده داشت اما براي اون دوره محدود اما مايكل همچنان رو كارهاي جديد تاثير گذاره....:side:

يك سوال من يكبار از يكي از فن ها شنيدم مايكل در سازمان ملل سخنراني داشته آيا اين راسته يا يك شايعه است؟اگر راسته فايل ويديويي يا عكسي ازش دارين؟؟

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #733 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
پس به جای این که از جملهٔ سلطان موسیقی پاپ استفاده کنیم از سلطان پاپ استفاده کنیم. همین و متشکر.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.894 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا