زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael در ایـــــــــــران ...
مایکل مطمئنا به سیاست علاقه ای نداشت ! اما تاثیرگذارترین و جریان سازترین هنرمند در تمام طول تاریخه !
یک بار به این فکر کردم که مثلا اگر دفترچه کامل آهنگ های مایکل به فارسی ترجمه بشه چی میشه !
فرض کنید یک سری از آدمهایی که اونو نمیشناختن از عکس روی کتاب خوششون میاد و یک سری هم که میشناختنش از روی کنجکاوی ! بعد به سراغ آهنگ هایی میرن که بدون اغراق خیلی از اونها در مورد مسائل جهانی و انسانی و اخلاق و ... هست که اتفاقا شاعر بیشترشون خود مایکله !
فکر نمی کنید تصویری که از مایکل توی ذهنشون داشتن بهتر میشه ؟!
اینها رو گفتم تا بگم من به چاپ نشدن این دفترچه مشکوکم !

این رو هم در پینوشت بگم که در پاسخ قبلی خودم هرگز قصد توهین به عزیزان همجنس باز و طرفداران دوستان گرامی : ریکی مارتین ، متالیکا و امینم رو نداشتم ! یادم رفته بود بگم !
My life is dedicated to LOVING HIM
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
اصلا نگید سیاسی نبوده ! که رفت و آمد هاش با رئیس جمهور های امریکا ! نقشش در چند دوره انتخابات امریکا ، بازدیدش از پایگاه های نظامی امریکا در کشور های مختلف ، رفت و آمدش با سایر رئیس جمهور ها و پادشاه های کشور های دیگه و رابطه فوق العاده پیچیده اش در رابطه با کمپانی پپسی و به خصوص دوستی و مشکلش با یهودی ها و ...
کاش راجع به هر چیز می تونستم به راحتی حرف بزنم بدون ترس از اینکه ممکنه اینجا عده ای باشن که بد درک کنن !
به هر حال مایکل جکسون نمایشی و مایکل جکسون واقعی با هم خیلی فرق دارن .
من عاشق تاثیرات دومی هستم !
hbmj2 نوشته: بر خلاف گفته شما من از نزدیک با اکثریتی برخورد داشتم که طرفدار مایکل نبودن اما بسیار هنر اون رو دوست می داشتند .
من آرشیو خیلی خوبی از روزنامه ها و مجله های داخل ایران ( قبل از فوت مایکل ! ) دارم که تعدادشون بیشتر از 20 تاست .
دلیل کاملا واضحه ! مایکل جکسون در ایران ( از نظر نظام ) سمبل آمریکاست ! و امریکا شیطان بزرگ .
دنبال چیز دیگه ای نگردید .
من با سر دبیر های زیادی صحبت کردم داخل ایران
یادم نمی ره " کهکشان " جزو اولین مجله ها بود که چند صفحه به مایکل پرداخت و عکس شو چاپ کرد و خیلی زود سردبیرش به چند ضربه شلاق و کلی خسارت محکوم شد !
دوستان زیادی عجله نکنید ! اینجا ایران است ، جایی که وب سایت مایکل جکسون فیلتر و به زودی سایت هواداران ایرانیش فیلتر می شه !
سلام حمید. من هم با تو موافقم. اما نظریهٔ دیگهای نیز وجود دارد. سران ایران میترسیدند که همانند بعضی از کشورها مایکل به یکی از قدرتمند ترین و با نفوذترین افراد تبدیل بشه. برای همین اجازهٔ این کارها را نمی دهند. اما در مورد شناخت مردم ایران باید بگم که من هم اکثرا هر کسی را دیدم (حتی قبل از مرگ او) می گفتنند بهترین هنرمند است اما در مورد شخصیتش نه. همون چیزهایی رو می گفتند که نسیم به ان اشاره کرد.
اما یک درخواست. می تونید لینک او آرشیو اون نشریات را در سخنگاه بگذارید؟
hbmj2 نوشته: اگر دنبال این می گردید که بفهمید مایکل جکسون چقدر در ایران محبوبه کافیه به رسانه های ایرانی رجوع کنید که آزادانه کار می کنن :
مثل فارسی 1 ( که دیگه شورشو دراورده از بس مایکل میذاره ! و دلیلش واضحه ! اینکه ایرانی ها عاشق مایکل هستند و شبکه اش محبوب می شه )
و یا تجلیل های مختلف ( بیشتر از هر خواندده دیگه ای ) از شبکه های ماهواره ای .
راهی دوری هم نمی خواد برید : همین سایت ! بله ! با وجود اینکه موضوع اش کاملا خاص و تک محوریه اما خیلی وقت ها در روز ده هزار تا بیننده رو داره ! کدوم خواننده در ایران ( مخوصا خارجی ) همچین بازدیدی داره وب سایتش ؟ !!!
اصلا کدوم خواننده سایت فن کلاب به این صورت داره ؟ !!!
همه اینها نشونه محبوبیت مایکل در ایرانه .
درست میگویید. در ایران روزنامهٔ ملی نمی تواند بنویسد چون نمیگذارند.
ولی اگر در سایتها یا خبرهای آزاد ایرانی هم ببینید فقط دربارهٔ هنرش صحبت میشه نه دربارهٔ تاثیرات بسیارش در سیاست و محیط زیست و انسانیت و بیداری مردم جهان و ...
دربارهی فارسی وان هم درست میگید. خیلی پخش میکنه. همینطوری زرتو زورت مایکل میزاره. ولی همیشه کلیپاشو نصفه میزاره. فکر کنم به خاطر حق نشر است. درسته؟
bemikelike.wordpress.com