Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #581 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
درود
مایکل مطمئنا به سیاست علاقه ای نداشت ! اما تاثیرگذارترین و جریان سازترین هنرمند در تمام طول تاریخه !
یک بار به این فکر کردم که مثلا اگر دفترچه کامل آهنگ های مایکل به فارسی ترجمه بشه چی میشه !
فرض کنید یک سری از آدمهایی که اونو نمیشناختن از عکس روی کتاب خوششون میاد و یک سری هم که میشناختنش از روی کنجکاوی ! بعد به سراغ آهنگ هایی میرن که بدون اغراق خیلی از اونها در مورد مسائل جهانی و انسانی و اخلاق و ... هست که اتفاقا شاعر بیشترشون خود مایکله !
فکر نمی کنید تصویری که از مایکل توی ذهنشون داشتن بهتر میشه ؟!
اینها رو گفتم تا بگم من به چاپ نشدن این دفترچه مشکوکم ! B) شایدم من زیادی مشکوکم ...ولی باور کنید من اصلا فیلمهای کارآگاهی نمیبینم :)

این رو هم در پینوشت بگم که در پاسخ قبلی خودم هرگز قصد توهین به عزیزان همجنس باز و طرفداران دوستان گرامی : ریکی مارتین ، متالیکا و امینم رو نداشتم ! یادم رفته بود بگم !

My life is dedicated to LOVING HIM

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #595 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
فکر چاپ دفترچه امروز تو ، عمل 9 سال پیش من بود ! که بار ها و بار ها من و بقیه رفتیم برای چاپ اما گفتند مایکل نمی شه ! گفتیم مدونا هست ! گفتیم مرلین منسون هست ! سال های بعد گفتیم امینم هم هست ! گفتند مایکل نمی شه ! بار آخر راحت کردن ما رو ! گفتن هر وقت سلمان رشدی مجوز گرفت شما هم می گیری !

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #596 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
و در ضمن مایکل فوق العاده در سیاست تاثیر مستقیم و غیر مستقیم داشته !
اصلا نگید سیاسی نبوده ! که رفت و آمد هاش با رئیس جمهور های امریکا ! نقشش در چند دوره انتخابات امریکا ، بازدیدش از پایگاه های نظامی امریکا در کشور های مختلف ، رفت و آمدش با سایر رئیس جمهور ها و پادشاه های کشور های دیگه و رابطه فوق العاده پیچیده اش در رابطه با کمپانی پپسی و به خصوص دوستی و مشکلش با یهودی ها و ...

کاش راجع به هر چیز می تونستم به راحتی حرف بزنم بدون ترس از اینکه ممکنه اینجا عده ای باشن که بد درک کنن !

به هر حال مایکل جکسون نمایشی و مایکل جکسون واقعی با هم خیلی فرق دارن .
من عاشق تاثیرات دومی هستم !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #602 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

hbmj2 نوشته: بر خلاف گفته شما من از نزدیک با اکثریتی برخورد داشتم که طرفدار مایکل نبودن اما بسیار هنر اون رو دوست می داشتند .
من آرشیو خیلی خوبی از روزنامه ها و مجله های داخل ایران ( قبل از فوت مایکل ! ) دارم که تعدادشون بیشتر از 20 تاست .

دلیل کاملا واضحه ! مایکل جکسون در ایران ( از نظر نظام ) سمبل آمریکاست ! و امریکا شیطان بزرگ .
دنبال چیز دیگه ای نگردید .

من با سر دبیر های زیادی صحبت کردم داخل ایران
یادم نمی ره " کهکشان " جزو اولین مجله ها بود که چند صفحه به مایکل پرداخت و عکس شو چاپ کرد و خیلی زود سردبیرش به چند ضربه شلاق و کلی خسارت محکوم شد !

دوستان زیادی عجله نکنید ! اینجا ایران است ، جایی که وب سایت مایکل جکسون فیلتر و به زودی سایت هواداران ایرانیش فیلتر می شه !

سلام حمید. من هم با تو موافقم. اما نظریهٔ دیگه‌ای نیز وجود دارد. سران ایران می‌ترسیدند که همانند بعضی از کشورها مایکل به یکی از قدرتمند ترین و با نفوذترین افراد تبدیل بشه. برای همین اجازهٔ این کارها را نمی دهند. اما در مورد شناخت مردم ایران باید بگم که من هم اکثرا هر کسی را دیدم (حتی قبل از مرگ او) می گفتنند بهترین هنرمند است اما در مورد شخصیتش نه. همون چیزهایی رو می گفتند که نسیم به ان اشاره کرد.

اما یک درخواست. می تونید لینک او آرشیو اون نشریات را در سخنگاه بگذارید؟

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #604 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

hbmj2 نوشته: اگر دنبال این می گردید که بفهمید مایکل جکسون چقدر در ایران محبوبه کافیه به رسانه های ایرانی رجوع کنید که آزادانه کار می کنن :
مثل فارسی 1 ( که دیگه شورشو دراورده از بس مایکل میذاره ! و دلیلش واضحه ! اینکه ایرانی ها عاشق مایکل هستند و شبکه اش محبوب می شه )
و یا تجلیل های مختلف ( بیشتر از هر خواندده دیگه ای ) از شبکه های ماهواره ای .

راهی دوری هم نمی خواد برید : همین سایت ! بله ! با وجود اینکه موضوع اش کاملا خاص و تک محوریه اما خیلی وقت ها در روز ده هزار تا بیننده رو داره ! کدوم خواننده در ایران ( مخوصا خارجی ) همچین بازدیدی داره وب سایتش ؟ !!!
اصلا کدوم خواننده سایت فن کلاب به این صورت داره ؟ !!!
همه اینها نشونه محبوبیت مایکل در ایرانه .

درست می‌گویید. در ایران روزنامهٔ ملی نمی تواند بنویسد چون نمی‌گذارند.

ولی اگر در سایت‌ها یا خبرهای آزاد ایرانی هم ببینید فقط دربارهٔ هنرش صحبت میشه نه دربارهٔ تاثیرات بسیارش در سیاست و محیط زیست و انسانیت و بیداری مردم جهان و ...

درباره‌ی فارسی وان هم درست میگید. خیلی پخش میکنه. همینطوری زرتو زورت مایکل میزاره. ولی همیشه کلیپاشو نصفه می‌زاره. فکر کنم به خاطر حق نشر است. درسته؟
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by شهروز.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #605 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
رفت و آمدش با سیاستمدارا رو نمیشه دلیلی بر درگیری اون در امور سیاسی دونست. در مورد اثر گذاری میشه بحث کرد. مایکل رو جامعه تاثیر داشته. سیاستمدارا هم ازش استفاده میکردن واسه محبوبیت مثل یه ابزار.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.001 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا