Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #631 توسط Jasmine Jackson-mjforever

hbmj2 نوشته: این هم پست 100 ام من !

و هزاران آهنگ دیگه

نسیم مایکل کلا 500 تا آهنگ داشت که هزاران تاش سیاسی بوده ؟ ! :lol: :cheer:

حمید جان... در اصطلاح همه جور کلمه رو میشه به کار برد
حالا مگه این حرف غلطه؟!؟!:side:
ما از توی you are not alone هم میتونیم کلی موضوع سیاسی بدیم بیرون!!!

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #638 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

Nasim Parsi نوشته:

hbmj2 نوشته:

3.از مثالهایی که در تلویزیون ایران آوردید به قول شما زیاده !و دلیلش هم تنها یک چیزه ! مایکل سلطان موسیقی پاپ جهان و تاریخ بود و تاثیراتش غیرقابل انکاره ! هرچقدر هم که بخوان اونو بپوشونن نمیتونن و توش ناتوان هستن !
4.من از این تبلیغ پاناسونیک واقعا اعصابم به هم میریزه ! اونها حق ندارن بدون حق انتشار از آهنگ تریلر ( چه خوش سلیقه هم بودن !) استفاده کنند !:evil: B)

نسیم شما میگی که سلطان موسیقی پاپ. اما فکر میکنم که ما ایرانی‌ها متوجه‌ی معنی کلمهٔ «King Of Pop» نمی‌شیم. به نظر من. منظور از Pop «موسیقی پاپ» نیست. کلمهٔ پاپ مخفف popular است به معنی مردمی یا ملت است.

البته منظور از موسیقی پاپ این است که اون موسیقی محبوب مردم است و تمام ملت اون رو میپسندند. اگر بخوایم در یک کلمه بگیم میشه «موسیقی مردمی».

اما این که چرا من این حرف رو میزنم اینه که بسیاری از هموطنانی که هیچی از مایکل نمی دونن، میان و نظر میدن که مایکل فقط در موسیقی پاپ خوب بوده و در دیگر سبک ها خوب نبوده. اما من میگم که اصلا موسیقی پاپ یعنی اینکه «موسیقی محبوب مردم» اما اون‌ها گوش نمی‌کنند.

برای مثال واژه پاپ آیکون یعنی «نماد مردم» یعنی کسی است که از طرف مردم به عنوان الگو تاقی می شود نه این که «نماد موسیقی پاپ»
درست میگم؟؟

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #640 توسط Ehsan
پاسخ داده شده توسط Ehsan در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
اصلا مشکل ایران با مایکل همین اهنگایه سیاسیشه.چرا؟؟؟؟؟
البته تا سالهایه اول انقلاب که فقط اهنگران بود و بس.حالا تا کمی عرصه برای خوانندگان خارجی باز شد.از همون زمان هم انقد اهنگایه خارجی رو پیچوندن تا یه مو ازش بیرون بکشن.مایک هم تو اهنگاش چند بار گفت به مردم ظلم نکنیم.این حرفا هم به مذاق ایران خوش نیومد.چون گفتن اینم مثل رئیس جمهورشون داره مداخله ی بشر دوستانه میکنه.:angry:
اما وقتی رفت تو لیست سیاه که man in the mirror تصویری رو سردمداران دیدن.:lol:
دلیلشم نمیگم چون مغایر قانون سایته.
اما خودتون برین 3 یا 4 بار دقیق نسخه ی تصویریه man in the mirrorr رو بیبین.مطمئنا متوجه میشین.

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل - 14 سال 10 ماه قبل #641 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
موسیقی Pop یعنی "موسیقی محبوب مردمی" اما به هیچ وجه به این منظور به کار نمی‌ره. این برمی‌گرده به زمانی که خواستن نامی برای این سبک انتخاب کنن؛ چون این سبک از همه محبوب‌تر و مردم‌گیرتر بوده، نام Pop رو براش انتخاب کردن.
می‌گم هرچیز رو نباید ترجمه کرد برا همین مسائله. اسم خاص به همین دلایل در گرامر انگلیسی نباید ترجمه شه. اتفاقات و فرهنگ هر منطقه بر روی کلماتی که ما می‌تونیم به راحتی برای خودمون ترجمه کنیم تأثیر می‌گزاره. تأثیر بسیار عظیمی هم می‌گزاره. به همین دلایل هست که نام کتاب‌ها و متون ادبی گاهی هنگام ترجمه با مشورت صاحب اثر، کاملا عوض می‌شه.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 10 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #644 توسط Jasmine Jackson-mjforever
به نظر من چون که مردم اشتباه میگیرن بهتره بگن king of music
اما حالا واژه ی پاپ شده باید اطلاع رسانی بشه

mj for ever....

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #647 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
نه عزیزان کینگ آو پاپ یعنی پادشاه سبک پاپ! پاپ فقط همین معنا رو داره.

همونطور که در مصاحبه‌ی مایکل و اپرا دیدید این لقبو ابتدا الیزابت تیلور در سخنرانیش برای مایکل گذاشت: مایکل جکسون پادشاه حقیقی موسیقی پاپ، راک و سول.

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.304 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا