Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #519 توسط Nasim
درود ...

دوستان عزیز مایکلی خودم !

یک پرسش خیلی بزرگ همیشه برای من وجود داشته !
چرا مایکل در ایران همیشه محذوف بوده ؟!
مایکل تنها فرد معروفیه که محبوبیت و شهرتش و اهمیتش تا این اندازه است ولی هرگز در ایران ! حتی در مجله ها و روزنامه ها به او پرداخته نمیشه ! دلیلش برای من روشن نیست ! وقتی عکس بازیگران هالیوود و خوانندگان امریکایی به راحتی روی جلد مجلات قرار می گیرند ! اما چرا درباره مایکل اینگونه است ؟! :(
حتی بعد از رفتن مایکل برای بزرگداشتش ندیدم جایی چیز قابل توجهی نوشته شده باشه !
و من دلیلش رو درک نمیکنم !
چند ماه پیش مجله تخصصی " هنر و موسیقی " عکس گروه بیتلز رو روی جلد زده بود ! ولی کسی حواسش نیست سلطان پاپ کیه و موسیقی پاپ و 100 تا چیز دیگه توی موسیقی رو فقط و فقط از مایکل دارن !
:evil: :evil: :evil:

My life is dedicated to LOVING HIM
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #521 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
البته ناگفته نذارم که در تاریخ 18 تیر 1388 یعنی 9 July 2009 خواننده سنتی ایران " عبدالحسین مختاباد " در روزنامه مرحوم شده ئ " اعتماد ملی " مقاله ئ بسیار زیبایی با عنوان " یاد یاران یار را میمون بود ..." در بزرگداشت مایکل نوشت که من هنوزم بعد از 2 سال باورم نمیشه همچنین متنی رو یک خواننده سنتی ایرانی برای مایکل توی یک روزنامه ایرانی نوشته باشه ! ;)

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #525 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
نه دوست من خودم بارها هزاران تعریف و تمجید و ستایش در روزنامه‌های داخلی خوندم. البته بعد از 25 ژوئن.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #527 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
ممنون از پاسخت دوست عزیز

ولی به نظرت آیا شایسته بوده ؟!
به نظرت مایکل جایگاهی رو که توی کشورهای دیگه داره توی ایران هم داره ؟! جایگاهی که مثلا خواننده هایی مثل انریکه و ریکی مارتین توی ایران دارند ! فکر میکنی این جایگاه شایسته مایکل:kiss: ( سلطان پاپ ) هست ؟!
به غیر از کسانی که طرفدار مایکل هستند در ایران بیشتر افراد دیگه فکر میکنند مایک یک سیاهپوسته که از قصد خودش رو سفید کرده و این بهترین حالتشه که بدترینش همون سوء استفاده گر از کودکانه ... :evil:

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #533 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
بر خلاف گفته شما من از نزدیک با اکثریتی برخورد داشتم که طرفدار مایکل نبودن اما بسیار هنر اون رو دوست می داشتند .
من آرشیو خیلی خوبی از روزنامه ها و مجله های داخل ایران ( قبل از فوت مایکل ! ) دارم که تعدادشون بیشتر از 20 تاست .

دلیل کاملا واضحه ! مایکل جکسون در ایران ( از نظر نظام ) سمبل آمریکاست ! و امریکا شیطان بزرگ .
دنبال چیز دیگه ای نگردید .

من با سر دبیر های زیادی صحبت کردم داخل ایران
یادم نمی ره " کهکشان " جزو اولین مجله ها بود که چند صفحه به مایکل پرداخت و عکس شو چاپ کرد و خیلی زود سردبیرش به چند ضربه شلاق و کلی خسارت محکوم شد !

دوستان زیادی عجله نکنید ! اینجا ایران است ، جایی که وب سایت مایکل جکسون فیلتر و به زودی سایت هواداران ایرانیش فیلتر می شه !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #534 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
اگر دنبال این می گردید که بفهمید مایکل جکسون چقدر در ایران محبوبه کافیه به رسانه های ایرانی رجوع کنید که آزادانه کار می کنن :
مثل فارسی 1 ( که دیگه شورشو دراورده از بس مایکل میذاره ! و دلیلش واضحه ! اینکه ایرانی ها عاشق مایکل هستند و شبکه اش محبوب می شه )
و یا تجلیل های مختلف ( بیشتر از هر خواندده دیگه ای ) از شبکه های ماهواره ای .

راهی دوری هم نمی خواد برید : همین سایت ! بله ! با وجود اینکه موضوع اش کاملا خاص و تک محوریه اما خیلی وقت ها در روز ده هزار تا بیننده رو داره ! کدوم خواننده در ایران ( مخوصا خارجی ) همچین بازدیدی داره وب سایتش ؟ !!!
اصلا کدوم خواننده سایت فن کلاب به این صورت داره ؟ !!!
همه اینها نشونه محبوبیت مایکل در ایرانه .

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.808 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا