- تشکرهای دریافت شده: 13
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 383
hbmj2 نوشته: راستش به نظر من اصلا عالی نبود.
همیشه آرزو می کردم که کاش هرگز این مستند وجود نمی داشت!
از مایکل یه مایکل بچگانه ( نه کودک!)، بیخیال و بی فکر ساخته بود این مستند. کسی که اصلا هیچ الگوی فکری خاصی نداره و درگیر تجملاته!
فقط مشکل مارتین نبود. مشکل تا قسمتی مایکل هم بود. هم به خاطر اعتمادی که کرد و هم به خاطر شرایطی که توش بود. چه دلیلی داشت تو مرحله از زندگیش بیاد مستند همه زندگی ش رو بسازه؟ چیزی که تا ابد می مونه؟
تو مرحله ای که هم افسرده بود، هم پریشون حال! یعنی فقط پول؟
نمی دونم، اما به نظرم یه چیز مهمتر از پول وجود داشت!
و اینکه مایکل ثابت کرد هر وقت ضعیف و رونده می شد رو به مصاحبه و مستند میورد!
اینم حرفیه!
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
راستی یه چیزی بچه ها... شبکه ی منوتو تا به حال اجراهای زنده ی زیادی از خواننده های بزرگ و قدیمی تهیه کرده و برنامه های متنوعی هم در این زمینه تولید کرده. همچنین مستندهایی مثل مستند کویین... اما تا به حال برنامه ی خاصی در مورد مایکل نداشته و زیاد به اون نپرداخته تنها چیزی که من یادم میاد ویژه برنامه ای بود که در برنامه ی موزیک پخش شد و فقط 15 دقیقه بود... برای فردا هم که انگار برنامه ی خاصی ندارن. شاید اگر ایمیل یا پیامی بدیم به این قضیه توجه کنن...
mjforever نوشته: لیزا د وباره به طرز دوپهلو صحبت میکرد.. به هیچ صورتی نمی خواست قبول کنه که خیلی از مشکلات تقصیر خودش بوده! اینطور که معلومه لیزا طلب کار هم هست و نمیتونست قبول کنه که خیلی مغرور و بی فکر بوده که کاملا به واکنش های مایکل و احساشاتی بودنش در بعضی زمینه ها توجهی نمیکرده . شایدم هیچوقت نفهمه...
کاملا موافقم ! چون لیزا خودش یه جورایی مشکل روانی داره و کاملا میشه عدم تعادل رو توی صحبتاش و حرکات صورتش دید ! به مصاحبه ورژن قدیم اوپراه با لیزا برگردیم کاملا متوجه مشکل فکریش میشید !
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
من که خیلی خوشم اومد از صبح داره موزیک ویدیو های مایکل رو با زیر نویس و بدون زیر نویس مرور می کنه کیفیتش هم خیلی خوبه!
نظرتن چیه بخاطر این کارشون تو F/b ازشون قدردانی کنیم؟
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"