زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
ولی به نظر من باز هم خیلی جالب نبود. خیلی توضیحات بهتری هم بود.. و جالبه که دوباره روی اون 4 ددقیقه تاکیید کردن! نمیدونم اصلا حس خوبی در این زمینه ندارم!Nasim نوشته: توی برنامه pop-up video شبکه من و تو که این هفته درباره بهترین موزیک ویدئو های دهه 90 بود آهنگ Black or White هم نمایش داده شد . البته من ندیدم اگر اهنگ دیگه ای هم از مایکل بوده ! فکر میکنم همین یکی بود . یکی از توضیحاتی که درباره این ویدئو داد این بود که 4 دقیقه از ویدئوی اصلی بخاطر مضمون نامطلوبش حذف شده !!! انگار که حذف شده که شده و به زباله دان تاریخ پیوسته !
یک آهنگ هم نشون داد از Mase , Diddy Piff که بعد از مرگ B.I.G منتشر شده بود و از این خواننده هم توی اهنگ استفاده کرده بودن . عجیب این که توی یکی از توضیحاتش نوشت که B.I.G تنها خواننده ایه که بعد از مرگش 2 تا از آهنگهاش منتشر میشن !!!
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
من احساس میکنم آمارهایی که این برنامه ها رو از روشون میسازن قدیمی هستند و خیلی هم دقیق نیستند ! لیست های عجیبی داره کلا این برنامه .
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
راستی دیشب پاپ اپ ویدیو بیلی جین رو در مورد بهترین اهنگ های پاپ نشون داد و چیزهایی که درموردش گفتن خوب بود.. نکات مهم و اساسی.. البته ویدیویی از جنت هم نشون دادن... و نکته که از جنت و مایکل گفتن هم در مورد اهگ اسکریم بود و بودجه ی 7 میلیون دلاری ویدیو!