به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
13 سال 10 ماه قبل #21612
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
نسیم گفته بود توهین کرده. گفتم اگر منظور حرفی باشه که رضا میگه، توهین محسوب نمیشه.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 10 ماه قبل #21614
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
نه توهین نکرد بنده خدا اتفاقا خوب بود
اگر هم کرده از قصد نکرده
اگر هم کرده از قصد نکرده
علم و دانش همان قدرت است ...
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21615
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
الناز جان تا جایی که یادمه توی این چند فصلی که این برنامه شروع شده هر وقت کسی مثل مایکل رقصید خردادیان یا نادیده گرفتش یا مسخره اش کرد . فقط یک بار یک نفر که نمیدونم اسمش رو اونقدر خوب رقصید در قیاس با بقیه که دیگه نتونست چیزی بگه و چون خواست کم نیاره اسم چندتا از رقصهای مایکل رو به اشتباه گفت که اونها رو با هم ترکیب کردی ! فکر می کنم خردادیان خودشم باورش شده که یک چیزی هست و تحمل دیدن بهترین ها رو نداره . این رو مقایسه کنید با کسانی که دلبخواه خودش می رقصند . البته اگر خودش رو با مایکل مقایسه میکنه قیاس مع الفارق هست ! بهتره این کاروئ نکنه چون فقط به سرخورده شدن خودش ختم میشه !
اما درباره این که این برنامه چقدر خوب یا بده یا توی این فضا - که بزرگترین مشکل جوانان ما دیده نشدن رقصشون هست - چه کاری تونسته انجام بده ؛ اصلا مهم نیست ! اصلا بحث این برنامه نیست . فرض کنیم یک برنامه نوعی . موضوع اینه که مردم ما به دیدن شبکه ها و برنامه هایی که مستقیم به شعورشون توهین می کنند ادامه میدن . البته شاید خیلی ها این احساس رو نکنند سوء تفاهم نشه . در ضمن بحث اصلا سر نگاه کردن یک برنامه محبوب از این شبکه یا نگاه نکردنش نیست . موضوع سر اینه که ما اگر ادعایی درباره حفظ میراث مایکل یا نمایاندن چهره واقعی ازش داریم باید همون اندازه که پیگیر دیدن این برنامه محبوبمون هستیم پیگیر یک جواب قانع کننده از مدیر همین شبکه هم باشیم و اگر این ادعا رو نداریم که اصلا بحث واسه چیه !؟! بحثی وجود نداره .
در ضمن من و تو شبکه ئ خیلی خوبیه و انصافا خیلی توش زحمت کشیده میشه ولی بت که نیست ! من توهین هایی رو که توی این شبکه به مایکل شده فراموش نمیکنم و این باعث میشه همیشه به خاطر داشته باشم که رسانه ها هیچ وقت دلسوز مایکل نبوده و نیستند و نباید با یک تعریفشون بتشون کرد . مایکل برای بیشتر اونها در بیشتر اوقات فقط یک وسیله برای جمع کردن مخاطبه نه سلطان بزرگ پاپ که بخوان ازش تقدیر کنند . ما شاید نتونیم با هر شبکه ای که کوچک ترین چیزی به مایکل گفت برخورد کنیم یا تحریمش کنیم ، همین بی.بی.سی سال پیش قبل از شروع دادگاه موری که عقب افتاد گفت مرگ مایکل خیلی بیشتر از زنده بودنش براش درآمد داشت ! بزرگ تر از بی.بی.سی که نیست !
ولی یادمون باشه اونها رسانه هستند نه حافظ منافع اساطیر مشهور جهان پس انتظار زیادی نمیشه ازشون داشت . ولی درمورد این شبکه خاص با حرف حمید موافقم . اگر اونها اینقدر روی حرفشون سماجت دارند چرا هنوز دست از سر ویدئو ها و کنسرتهای مایکل برنمی دارند ؟! این یک پارادوکس روشنه که بخوای واسه مردم افشاگری کنی که مایکل چه بیمار روانی بود تا یک وقت خدایی نکرده کسی به راهش کشیده نشه بعد همون فرداش بیای ویدئوهای مایکل رو که میتونه بهرحال هر کسی رو گمراه کنه پخش کنی ! حداقل روی یکی از حرفاش واسته !
اما درباره این که این برنامه چقدر خوب یا بده یا توی این فضا - که بزرگترین مشکل جوانان ما دیده نشدن رقصشون هست - چه کاری تونسته انجام بده ؛ اصلا مهم نیست ! اصلا بحث این برنامه نیست . فرض کنیم یک برنامه نوعی . موضوع اینه که مردم ما به دیدن شبکه ها و برنامه هایی که مستقیم به شعورشون توهین می کنند ادامه میدن . البته شاید خیلی ها این احساس رو نکنند سوء تفاهم نشه . در ضمن بحث اصلا سر نگاه کردن یک برنامه محبوب از این شبکه یا نگاه نکردنش نیست . موضوع سر اینه که ما اگر ادعایی درباره حفظ میراث مایکل یا نمایاندن چهره واقعی ازش داریم باید همون اندازه که پیگیر دیدن این برنامه محبوبمون هستیم پیگیر یک جواب قانع کننده از مدیر همین شبکه هم باشیم و اگر این ادعا رو نداریم که اصلا بحث واسه چیه !؟! بحثی وجود نداره .
در ضمن من و تو شبکه ئ خیلی خوبیه و انصافا خیلی توش زحمت کشیده میشه ولی بت که نیست ! من توهین هایی رو که توی این شبکه به مایکل شده فراموش نمیکنم و این باعث میشه همیشه به خاطر داشته باشم که رسانه ها هیچ وقت دلسوز مایکل نبوده و نیستند و نباید با یک تعریفشون بتشون کرد . مایکل برای بیشتر اونها در بیشتر اوقات فقط یک وسیله برای جمع کردن مخاطبه نه سلطان بزرگ پاپ که بخوان ازش تقدیر کنند . ما شاید نتونیم با هر شبکه ای که کوچک ترین چیزی به مایکل گفت برخورد کنیم یا تحریمش کنیم ، همین بی.بی.سی سال پیش قبل از شروع دادگاه موری که عقب افتاد گفت مرگ مایکل خیلی بیشتر از زنده بودنش براش درآمد داشت ! بزرگ تر از بی.بی.سی که نیست !
ولی یادمون باشه اونها رسانه هستند نه حافظ منافع اساطیر مشهور جهان پس انتظار زیادی نمیشه ازشون داشت . ولی درمورد این شبکه خاص با حرف حمید موافقم . اگر اونها اینقدر روی حرفشون سماجت دارند چرا هنوز دست از سر ویدئو ها و کنسرتهای مایکل برنمی دارند ؟! این یک پارادوکس روشنه که بخوای واسه مردم افشاگری کنی که مایکل چه بیمار روانی بود تا یک وقت خدایی نکرده کسی به راهش کشیده نشه بعد همون فرداش بیای ویدئوهای مایکل رو که میتونه بهرحال هر کسی رو گمراه کنه پخش کنی ! حداقل روی یکی از حرفاش واسته !
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Nasim.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ++ sama
13 سال 10 ماه قبل #21621
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
اسم اینها شبکه نیست اون هم جهانی !
همون طور که اسم قیصر و مکابیز خواننده نیست اون هم مردمی
و همینطور که اسم تام اسندون دادستان نیست اون هم عدالت خواه .
امیدوار هستم جان مطلب حرفهای پست قبلم رو درک کرده باشید .
همیشه چیزی که نبوده رو به وجود بیاری هنر نیست !
اگر به وجود نیومده تا الان دلیلش این بوده که نمی شده درست و مرتب و شکیل به وجود بیاد ، نه اینکه به هر طریقی به وجود بیاد و اعتبار رو پایین بیاره .
من هیچ وقت درک نمی کنم تفاوت ما با امریکا و ترکیه و هند چی می تونه باشه !
اگر درد ما محدودیته و کمبود امکانات این بدترین بهانه ست !
اون برنامه در آلمان مدیریت می شه و بودجه اش مثه بودجه بقیه شبکه های کشور های دیگه ست ، و حتی تبلیغاتش بیشتره .
صحبت از محدودیت موقعی درسته که بگیم شرکت کننده ها سطحشون پایین تره اشکال نداره چون تعداد کمتر هستند ، نه اینکه برنامه ریزی و سطح برنامه پایین تر باشه .
بدون شک در مقام مقایسه یه تعداد شرکت کننده در برنامه آکادمی موسیقی گوگوش به شدت پایین تره ، اما آیا سطحشون قابل مقایسه است ؟
اگر هم تمجید و تعریفی از عملکرد برنامه های این شبکه داشتید ، براستی این تاپیک اعتراضی من ، شایسته این تمجیدها نبود .
نترسید ! بحث کنید ...
یخورده فضای این فروم رو از بحث های بی نتیجه یا مریم حیدر زاده ها و جاستین بیر ها و صحبت های زیر 12 سال به فضای اعتراض و مفهوم و شاملو و شهیار قنبری ها و مایکل جکسون ها و پاواراتی ها و التون جان ها بیاید بکشیم !
وقتی یک نفر ارزش می ذاره تو یه موضوعی بیشتر از ده سطر می نویسه با چند کلمه نظر خودتون رو ندید .
با کمک هم می تونیم عمقی تر و بزرگتر بنویسیم .
و از هم یاد بگیریم .
همون طور که اسم قیصر و مکابیز خواننده نیست اون هم مردمی
و همینطور که اسم تام اسندون دادستان نیست اون هم عدالت خواه .
امیدوار هستم جان مطلب حرفهای پست قبلم رو درک کرده باشید .
همیشه چیزی که نبوده رو به وجود بیاری هنر نیست !
اگر به وجود نیومده تا الان دلیلش این بوده که نمی شده درست و مرتب و شکیل به وجود بیاد ، نه اینکه به هر طریقی به وجود بیاد و اعتبار رو پایین بیاره .
من هیچ وقت درک نمی کنم تفاوت ما با امریکا و ترکیه و هند چی می تونه باشه !
اگر درد ما محدودیته و کمبود امکانات این بدترین بهانه ست !
اون برنامه در آلمان مدیریت می شه و بودجه اش مثه بودجه بقیه شبکه های کشور های دیگه ست ، و حتی تبلیغاتش بیشتره .
صحبت از محدودیت موقعی درسته که بگیم شرکت کننده ها سطحشون پایین تره اشکال نداره چون تعداد کمتر هستند ، نه اینکه برنامه ریزی و سطح برنامه پایین تر باشه .
بدون شک در مقام مقایسه یه تعداد شرکت کننده در برنامه آکادمی موسیقی گوگوش به شدت پایین تره ، اما آیا سطحشون قابل مقایسه است ؟
اگر هم تمجید و تعریفی از عملکرد برنامه های این شبکه داشتید ، براستی این تاپیک اعتراضی من ، شایسته این تمجیدها نبود .
نترسید ! بحث کنید ...
یخورده فضای این فروم رو از بحث های بی نتیجه یا مریم حیدر زاده ها و جاستین بیر ها و صحبت های زیر 12 سال به فضای اعتراض و مفهوم و شاملو و شهیار قنبری ها و مایکل جکسون ها و پاواراتی ها و التون جان ها بیاید بکشیم !
وقتی یک نفر ارزش می ذاره تو یه موضوعی بیشتر از ده سطر می نویسه با چند کلمه نظر خودتون رو ندید .
با کمک هم می تونیم عمقی تر و بزرگتر بنویسیم .
و از هم یاد بگیریم .
13 سال 10 ماه قبل #21683
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
خردادیان که سطح ش پایینه فقط خودش سطح خودش رو میاره بالا البته قصد من بی احترامی نیست ها این یک واقعیت انکار نشدنی هست و به نظر من همین سولماز و اون پسره خیلی سطح شون بالاتر از خردادیانه و راستش این مسابقات بیشتر برای رقص ایرانی و این نوع رقص هاس و حالا بیشتریا هم رقص عربی میان میرقصن یعنی اگه میخواستن مسابقات رو سطح بالا بگیرن باید برای هر رقص یک کارشناس حرفه ای میاوردن و یا اون کارشناس هایی که میارن حداقل تو رقص های بخش هایی از جهان باشن یعنی یکی رو میاوردن کارشناس رقص های آمریکایی یکی کارشناس رقص های ایرانی یکی عربی یکی هندی ولی الان این سه نفر هیئت ژوری دو تاشون که رقص ایرانی هستن و با یک درک پایین از رقص عربی و اون یکی هم رقص های خاورمیانه هست یعنی کارشناس برای رقص های جاهای دیگه جهان ندارن و بنابراین نمیتونن نظری در مورد رقص هایی مثل مایکل بدن چون طرف اصلا الفبای این رقص رو هم بلد نیست که بخواد نظر بده در موردش بده یا هر رقص دیگه ای که بیرون از محدوده ایرانی و عربی باشه رو صلاحیت نظر دادن نداره هیئت ژوری و به نظر من اون افرادی که در رقص هایی بیرون از بخش خاورمیانه حرفه ای هستن نباید تو این مسابقه شرکت کنن
و من هیچ نظری در مورد شبکه ندارم چون از اول عمرم تا الان این شبکه رو ندیدم که بخوام در موردش نظر هم بدم
و من هیچ نظری در مورد شبکه ندارم چون از اول عمرم تا الان این شبکه رو ندیدم که بخوام در موردش نظر هم بدم
13 سال 10 ماه قبل #21686
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
مسئله فقط این شبکه نیست .
مسئله ما ایرانی ها هستیم .
دقیقا از ماست که بر ماست .
دور تا دورمون رو کثالفت و دروغ و کم کاری احاطه کرده .
از بالا بگیر تا پایین
خودمون هم تو این کثافت ها فید شدیم و کنار اومدیم باهاش . بد تر از همه گاهی همرنگ هم می شیم .
دوستان فراموش نکنید همیشه شروع زیباست ، ما نه اونقدر کم هستیم که نتونیم آغاز گر باشیم نه اون قدر کم تجربه که زمین بخوریم .
این دقیقا یعنی چیزی که از زندگی بزرگایی مثل مایکل یاد گرفتیم .
الان اون میراث دست ماست ... تا از خودمون شروع نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته .
ما واقعا می تونیم یه دریچه کوچیک برای انسانیت و تغییر اینجا درست کنیم تا به یه جامعه و دنیای بزرگتر برسیم .
فکرشو بکنید 50 سال بعد تو کتاب ها می نویسن این تغییرات از گروه هواداران مایکل جکسون شروع شد !
مسئله ما ایرانی ها هستیم .
دقیقا از ماست که بر ماست .
دور تا دورمون رو کثالفت و دروغ و کم کاری احاطه کرده .
از بالا بگیر تا پایین
خودمون هم تو این کثافت ها فید شدیم و کنار اومدیم باهاش . بد تر از همه گاهی همرنگ هم می شیم .
دوستان فراموش نکنید همیشه شروع زیباست ، ما نه اونقدر کم هستیم که نتونیم آغاز گر باشیم نه اون قدر کم تجربه که زمین بخوریم .
این دقیقا یعنی چیزی که از زندگی بزرگایی مثل مایکل یاد گرفتیم .
الان اون میراث دست ماست ... تا از خودمون شروع نکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته .
ما واقعا می تونیم یه دریچه کوچیک برای انسانیت و تغییر اینجا درست کنیم تا به یه جامعه و دنیای بزرگتر برسیم .
فکرشو بکنید 50 سال بعد تو کتاب ها می نویسن این تغییرات از گروه هواداران مایکل جکسون شروع شد !
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.391 ثانیه