به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
کمتر
بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21700
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
من بازم میگم درسته که سطح این مسابقه پایینه ولی هدفشون خوبه (ایشالا)
هرچند مسیرشون زیاد جالب نیست
ولی اونا دارن رقصو به عنوان یه هنر معرفی میکنن
همه ی اون رقصنده ها به امید این میرن تو اون برنامه که درک بشن و بهشون احترام گذاشته بشه
خودتون هم میدونید بیشتر ایرانیا به رقص خیلی بد نگاه میکنن و اونو یه کار پست و کم ارزش میدونن
تو ایران کسایی که دزد و معتاد هستن راحت تر خودشونو ابراز میکنن تا کسی که رقصندست
الان اینجا واقعا رقصو یه هنر بحساب نمیارن در حالی که خیلی سخت تر از نقاشی و خوشنویسیه
هیچ کی اینجا نمیتونه بگه من رقصندم چون درکش نمیکنن و نمیتونن بفهمن اون چقدر برای این جایگاه زحمت کشیده
اگه به قول وحید برای هر رقص یه کارشناس میاوردن خیلی مسابقه جذاب تر میشد
یا چند تا رشته جدا داشت . رقص ایرانی ، رقص عربی ، رقص آمریکایی و ....
خلاصه من با خود برنامه موافقم ولی با نحوه اجراش نه
هرچند مسیرشون زیاد جالب نیست
ولی اونا دارن رقصو به عنوان یه هنر معرفی میکنن
همه ی اون رقصنده ها به امید این میرن تو اون برنامه که درک بشن و بهشون احترام گذاشته بشه
خودتون هم میدونید بیشتر ایرانیا به رقص خیلی بد نگاه میکنن و اونو یه کار پست و کم ارزش میدونن
تو ایران کسایی که دزد و معتاد هستن راحت تر خودشونو ابراز میکنن تا کسی که رقصندست
الان اینجا واقعا رقصو یه هنر بحساب نمیارن در حالی که خیلی سخت تر از نقاشی و خوشنویسیه
هیچ کی اینجا نمیتونه بگه من رقصندم چون درکش نمیکنن و نمیتونن بفهمن اون چقدر برای این جایگاه زحمت کشیده
اگه به قول وحید برای هر رقص یه کارشناس میاوردن خیلی مسابقه جذاب تر میشد
یا چند تا رشته جدا داشت . رقص ایرانی ، رقص عربی ، رقص آمریکایی و ....
خلاصه من با خود برنامه موافقم ولی با نحوه اجراش نه
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michaellover
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 5 ماه قبل #21717
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
خب اینکه تو میگی حمید درسته ولی تقصیر کار خود ما هستیم یعنی اینکه اینقدر خودمون به خودمون تلقین کردیم که نمیتونیم هیچکاری رو بکنیم از نسل ها قبل که این الان یک باور شده و اینکه ما توقعات مون بعضی جاها میره بالا یعنی اینکه توقعات و انتظارات بی جا داریم ولی در مورد شبکه اگه ما بخوایم اونو تحریم کنیم خیلی ساده س فقط باید با چشم باز تر دنیا رو ببینیم وقتی ما هدف مون میراث مایکل باشه و بتونیم ارزش این رو درک کنیم که حفظ کردن میراث مایکل چقدر ارزش داره خیلی از کارها رو میتونیم بکنیم وقتی که ما مایکل مرد همه نا امید شدیم و خیلی ها به این دلیل که آره دیگه مایکل مرده و فعالیت ما چی ارزشی دیگه میتونه داشته باشه دیگه فعالیت نکردن خب وقتی ما اینقدر از راه دور افتادیم که مایکل رو بد درک کردیم که الان انگار همه چی تموم شده و خیلی ها فقط بخاطر سرگرمی میان اینجا و توقعات خودمون رو نمیتونیم بخاطر مایکل یکم بیاریم پایین وقتی که به خودمون میگیم این شبکه رو تحریم کنیم بعدش باز میگیم ااااااا پس چی نگاه کنیم اصن ما این شبکه رو تحریم کنیم چی تاثیری داره اصن من یکی اصن تاثیری ندارم خب وقتی ما اینها رو به خودمون میگیم چه انتظاری میشه از خودمون داشته باشیم همین الان امجی فن های خارج از ایران این همه کار کردن برای مایکل که خود ما هم شاهدش بودیم و اینکارها رو فقط فقط برای میراث مایکل و راه و خود مایکل انجام دادن ولی ما میگیم حالا که مایکل مرده چه ارزشی داره آخه یک نیست بگه به ما که آدم عاقل همون زمان که مایکل زنده بود چیکار براش کردی که اینهمه بهانه اینکه مایکل مرده رو میگیری ولی وقتی ما به اهداف بالاتری مثل میراث مایکل فکر کنیم و شروع به اینکه برای مایکل یکم توقعاتمون رو بیاریم پایین خیلی کارها درست میشه و یک کاری رو شروع کنیم و یک اتحاد تشکیل بدیم و فعالیت کنیم بدون داخل کردن هیچگونه هدف های شخصی و تو این کار انتظار زیاد و توقع زیاد نداشته باشیم که باعث نا امیدی همیشه هست و فقط بخاطر میراث مایکل و خود مایکل اونکار رو شروع کنیم ما هم موفق میشیم
13 سال 5 ماه قبل #21819
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
در تایید حرف حمید و وحید که گفتن ودمون هم تو این کثافت ها فید شدیم و کنار اومدیم باهاش . بد تر از همه گاهی همرنگ هم می شیم باید بگم که ذهن انسان در اثر فشارهای اجتماعی و مشکلاتی که در زندگیش تجربه میکنه یک واکنش علمی نسبت به این مسائل نشون میده و خودش رو اون شکلی شکل میده...یعنی محدودیت ها وسختی ها ذهن و مغز رو محدود میکنه و بعد از مدتی ذهن میپذیره که محدودیت ها کاملا درسته و باید ساخت!!!!این عمل ناخواسته تو اکثر انسان ها توسط مغزشون انجام میشه....اینکه گاهی تعجب میکنیم چطور مردم از برنامه های ضعیف تلویزیونی یا ماهواره ای استقبال میکنن به این خاطره که ذهنشون دیگه این شکلی شده!!!پس باید گاهی آدم ها بپذیرن که دارن نسبت به یک موضوع اشتباه میکنن و انسان هایی هستند که از اون ها بهتر درک میکنند بهتر قضاوت میکنند و بهتر از اون ها تصمیم میگیرند نبیاد گفت همینه دیگه همین خوبه.....چرا برای ما عادی میشه توهین به مایکل جکسون چون دیگه ذهنمون داره عادت میکنه جر و بحث و بی دلیل..... میدونیم روزمرگیه....در کل باید بدونیم که نه کانالی مثل این کانال مورد بحث و نه هیچ گدوم از کانال ها و برنامه های تلویزیونی این قدرت درک و ادراک رو ندارن تا بتونن در مورد انسان بزرگی مثل مایکل جکسون یا امثال او صحبت یا قضاوت کنن چون اگر میتونستند که الان کانال tvpersia یا مسابقه رقص نداشتند خودشون یک مایکل جکسون دیگه بودند!!!!من با این موضع که نباید راحت به خاطر دلبستگی های روزمره به به برنامه ها و سرگرمی هامون از حقیقت بگذریم...این حقیقت که در مورد مایکل قضاوتی نا درست شده...بزرگ بودن به این نیست که تو فروم یا محیط های اینترنتی حرف های بزرگ بزنیم و خودمون رو بزرگ نشون بدیم بلکه اگر بتونیم از میل هامون برای حقیقت بگذریم اون موقع بزرگیم.......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: ++ sama
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21821
توسط شايان
امین درسته رقص یک هنره اما هر هنری قابل احترامه و هر هنرمندی.....این دلیل نمیشه که رقص از نقاشی یا خوشنویسی سخت تره...اگر یک رقصنده تونست رقصی در حد نقاشی لبخند مونالیزا داوینچی خلق کنه اون موقع میتونیم در مورد هنر ها قضاوت کنیم....حرف من در مورد اینکه کی بهتره یا چی بهتره نیست بهتره چیزهایی که خودمون دوست داریم یا ازش لذت میبریم رو با چیزهایی که ممکنه زیاد باهاش نزدیک نباشیم یا شناخت نداریم مقایسه نکنیم....
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
kingmichael نوشته:
امین درسته رقص یک هنره اما هر هنری قابل احترامه و هر هنرمندی.....این دلیل نمیشه که رقص از نقاشی یا خوشنویسی سخت تره...اگر یک رقصنده تونست رقصی در حد نقاشی لبخند مونالیزا داوینچی خلق کنه اون موقع میتونیم در مورد هنر ها قضاوت کنیم....حرف من در مورد اینکه کی بهتره یا چی بهتره نیست بهتره چیزهایی که خودمون دوست داریم یا ازش لذت میبریم رو با چیزهایی که ممکنه زیاد باهاش نزدیک نباشیم یا شناخت نداریم مقایسه نکنیم....

Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Hamid
13 سال 5 ماه قبل #21857
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
Elnaz نوشته: آها! فکر میکنم اون اول بشه!!!
شنیدم که سولماز اول شدهblackfire نوشته: من فکر نکنم اون اول شه
پسره اول میشه (اسمش الان یادم نیست)
رقصش خیلی باحال بود
تاتیانا از سولماز خوشش نیومد
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
13 سال 5 ماه قبل #21862
توسط blackfire
علم و دانش همان قدرت است ...
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
بله سولماز اول شد
من شنیدم شاخ در آوردم
الناز جان اینم آمار رای گیری :
سولماز 2.500.000
امیر حسین فکر کنم بود 800.000
مریم 700.000
عجب فاصله ای دارن !!!
من شنیدم شاخ در آوردم
الناز جان اینم آمار رای گیری :
سولماز 2.500.000
امیر حسین فکر کنم بود 800.000
مریم 700.000
عجب فاصله ای دارن !!!
علم و دانش همان قدرت است ...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Elnaz
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.105 ثانیه