سوال در باره ترانه they don't care about us
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
Elnaz نوشته: فکر میکنم منظورش مبارزات فرانکلین دلانو روزولت با فاشیسم اروپا و آسیا و دیکتاتوری ها باشه
نمیدونم ولی مایکل تا جایی که من دیدم تو این آهنگ اصلا به مسائل خارجی یک کشور اشاره نمیکنه مثل مبارزه با فاشیسم، مایکل مشکلات داخلی یک کشور رو نشون میده بیشتر مشکلات داخل آمریکا و روزولت رو برای کارهایی که در داخل کشور انجام داده انتخابش کرده به عنوان یک رئیس جمهور برتر آمریکا(که کارهای زیادی هم برای آمریکا انجام داده)و مارتین لوتر کینگ هم به عنوان یک مبارز برتر آمریکا... اما حالا چرا روزولت؟ چرا آبراهام لینکلن نه؟(نکنه حتما روزولت بیشتر به ریتم آهنگ میاد

البته قرار نیست راجع به جنگ جهانی صحبت شه این سوالی بود که برای من پیش اومد مایکل یک خواننده جهانیه و تو خیلی ترانه هاش دید جهانی داره اتتخاب روزولت مناسب نبود چون فرد محبوبی نیست حتی اگر مایکل این تراته رو برا جامعه امریکا خونده باشه بازم نشون دهنده ضعف دید سیاسی مایکله
لطفا تعصب رو بزارید کنار منطقی بحث کنید
درسته مایکل یک خواننده جهانیه اما این معنیش این نیست که هر آهنگ مایکل باید دید جهانی داشته باشه... اوج دید جهانی مایکل تو دنجروس هستش...
روزولت کارهای خوبی برای کشور آمریکا کرد که 4 دوره رئیس جمهور شدش... مثل کارهایی که در زمینه فلج اطفال انجام داد یا منع دخالت آمریکا در امور داخلی کشورهای لاتین و مهار بحران اقتصادی آمریکا در اون زمان که هیچکس به خوبی روزولت نتونست اینکار رو انجام بده و تونست جامعه آمریکا رو به یک نظم یک پارچه ای نزدیک کنه و خیلی کارهای دیگه... و مطمئن باشین که روزولت توی آمریکا یک فرد محبوبه دلیلش هم خط های بالا...
مایکل تو این آهنگ بیشتر دید اجتماعی داره تا سیاسی یعنی به نظر من این بیشتر یک آهنگ اجتماعی هست تا یک آهنگ سیاسی...
بعدم جنگ جهانی دوم فقط هیروشیما نبود، شروع حمله های ژاپن به پرل هاربر هم بود و گرنه آمریکا اصلا وارد جنگ نشده بود تا قبل این قضیه که ژاپن فکر میکرد فرصت خوبی برای از زیر در رفتن تحریم اقتصادیش میشه که آخرش 2400 نفر از نیروهای دریایی آمریکا کشته شدن و 1240 تا هم زخمی در یک روز و مطمئن باشید که اگر ژاپن بمب اتم داشت زحمت حمله رو به خودش نمیداد و بیشتر از دو تا شهر رو با خاک یکسان میکرد در آمریکا و مطمئنا بعد از آمریکا نوبت به استرالیا میرسید...
روزولت مطمئنا توی این آهنگ جزو 4 گزینه برتر برای جایگاه اسم اول قرار میگیره اما چرا برترینش؟ من فکر میکنم به یکی از دلیل های بالا و ریتم آهنگ مایکل روزولت رو میگه که از این فکرم اصلا مطمئن نیستم برای همین اگه کسی میدونه بیاد بگه.
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
اصلا برای چی دو تا ویدیو داره ، یکی توی یه منطقه فقیر نشین توی یه کشور دیگه و یکی هم توی زندان
فرانک روزولت رئیس جمهور دوران جنگ بوده ، نمیشه گفت چرا توی دوران جنگ نتونسته اوضاع خوبی درسته کنه
اگه ایران توی جنگ جهانی دوم بود الان هیچیش نمونده بود !
(دیدگاه من اصلا سیاسی یا طرفدارانه نیست ، فقط چیزایی رو میگم که فکر میکنم درسته !)
خواهشا بحث رو به جنگ و سیاست نکشونید !
نمیشه گفت دید مایکل فقط مربوط به آمریکا بوده ، توی ویدیو نسخه زندان از همه جای دنیا میشه فیلم پیدا کرد ، از جنگ های داخلی آفریقا تا ویتنام و تظاهرات آمریکا !
قبلا هم گفتم مایکل آمریکایی بوده و مسلما رئیس جمهورش رو دوست داره ، اگه توی کشوری یک نفر رو به عنوان نماد یه فرد خوب معرفی کنن ، تمام جامعه اونو به عنوان یه فرد خوب میشناسه ، چه اونو دیده باشه یا ندیده باشه
- تشکرهای دریافت شده: 306
FeanoR نوشته: بعدم جنگ جهانی دوم فقط هیروشیما نبود، شروع حمله های ژاپن به پرل هاربر هم بود و گرنه آمریکا اصلا وارد جنگ نشده بود تا قبل این قضیه که ژاپن فکر میکرد فرصت خوبی برای از زیر در رفتن تحریم اقتصادیش میشه که آخرش 2400 نفر از نیروهای دریایی آمریکا کشته شدن و 1240 تا هم زخمی در یک روز و مطمئن باشید که اگر ژاپن بمب اتم داشت زحمت حمله رو به خودش نمیداد و بیشتر از دو تا شهر رو با خاک یکسان میکرد در آمریکا و مطمئنا بعد از آمریکا نوبت به استرالیا میرسید...
آره آمریکا یک کشور کاملا بی طرف ! بود و اصلا هم قصد ورود به جنگ رو نداشت. فقط به صورت کاملا اتفاقی قبل از اینکه رسما وارد جنگ بشه به دشمنان کشور های محور کمک میکرد (و در عین حال ادعای بی طرفی هم داشت) ، بدنبال بهانه برای ورود به جنگی که بهش مربوط نبود میگشت و ...
در تاپیک "دشمنان بشر 1 - جنگ 2 - گرسنگی 3 - قمار" تحریکات آمریکا رو برای پیدا کردن بهانه برای وارد شدن با جنگ با آلمان توضیح دادم.
جنگ طلبی روزولت به حدی بود که حتی رابرت منزیس نخست وزیر استرالیا که با روزولت در 11 می 1941 دیدار داشت اینطور گفته:
"وی نسبت به جایگاه مرکزی چرچیل در جنگ احساس حسادت میکرد... وی که در جنگ گذشته زیر نظر وودرو ویلسون آموزش دیده منتظر فرصتی است تا آمریکا را وارد جنگ ساخته و خود را از شر شعار احمقانه دوران انتخابات یعنی دور نگه داشتن مردم از جنگ رهایی ببخشد."
قضیه حمله ژاپن به آمریکا هم پیچیدست اینجوری نیست که بگی ژاپن حمله کرد به پرل هاربر و جنگ شروع شد ...
دولت ایالت متحده تمام سعیشو برای به شکست کشوندن مذاکرات با ژاپن کرد که ژاپن رو تحریک به حمله کنه و اینطور وانمود کنه که قصد جنگ نداشته و بدلیل حمله ژاپن مجبور شده وارد جنگ شه.
یادمه یک مستند دیدم که با جوانانی که در اون موقع در پرل هاربر کار میکردن مصاحبه میکرد ، اونا میگفتن قبل حمله به پرل هاربر چند تا از زیر دریایی های ژاپن اومده بودند که (این قسمتشو درست یادم نیست) یا بهشون هشدار بدن یا اینکه یک راه برای مذاکره پیدا کنند که آمریکا این زیر دریایی ها رو غرق میکنه و تو این مستند دنبال این زیر دریایی های غرق شده میگشتن ...
بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی هم بنظرم یکی از دلایلش این بود که توجه مردم از جنایات بیشمار دیگه ای که متفقین در ژاپن انجام دادن منحرف بشه و به سمت این بمباران بره. به عنوان مثال شهر های دیگه ژاپن هم وضعشون بهتر از این دو شهر نبود ...
بمباران شهر کوبه توسط بمب های آتش زا
توکیو ، بیشتر شهر نابود شده بود
من طرفدرا ژاپن نیستم اما باید واقعیت ها رو گفت و دید و سر ها رو از برف بیرون آورد ...
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه