- تشکرهای دریافت شده: 1357
سوال در باره ترانه they don't care about us
Elnaz نوشته: وحید کسی که به زور نمیاد کسی رو یهودی کنه. لغتی اینطوری به نظر میاد ولی مفهومش همینه که به این بهانه که من یهودی هستم این هستم اون هستم من رو بزنید و به قول تو شکنجه کنین ولی موفق نمیشین من رو شکست بدین. Jew Me امری نیست. Jew که اصلا فعل نیست. مثلا فرض کن سر کلاس هستیم من دارم حضور غیاب میکنم میگم Vahid؟ و تو میگی Me. یعنی: وحید منم. حالا اینجا میشه: یهودی منم یا تو میگی یهودی هستم و تحقیرم میکنی من رو kike صدا میکنی.. یا من که یهودی هستم رو kike صدا میکنی. همچین چیزی.
بعد میگه sue me که دیگه فعله.
همینی که فرزام گفت

فقط یک سوال دیگه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
bahareh نوشته: آدم که هستن ظاهرا هم هیچیشون نیست
دلیلشم تو نظرا قبلیم گفتم
این نظرات در مورد تمام مذاهب و نژاد ها هست، اگه ما بخوایم یک نژاد یا افراد یک مذهب رو بد بدونیم و اونا رو پست بدونیم، خب ما هم نژادپرست هستیم.
مثلا اگه بخاطر اینکه بیشتر گروههای تروریستی جهان مسلمونن، بعد یعنی شما هم تروریست هستین؟
اگه فرد یا افرادی بد هستن اصلا ربطی به نژاد و مذهبشون ندارن. به قول یک نفر: اگه تو تروریستی هیچ ربطی به مذهبت نداره، تو فقط با استفاده از مذهبت میخوای خودتو تبرئه کنی و یک دلیل برای کارت خلق کنی با اینکه تو در ذاتت تروریستی.(البته یک نقل قول بود بین دو نفر که با هم بحث میکردن، منظور خاصی من نداشتم.)
سعی کن دورتر از دیدت ببینی.

از اول برای من جای سوال بود که چرا این آهنگ با اعتراض روبرو شد. احتمالا به خاطر استفاده از kike بوده!
bemikelike.wordpress.com
- Michaellover
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
از بحث اصلی که خارج شدیمbahareh نوشته: این گروهای تروریستی که آبرو مسلمونها رو بردند پشت پرده دارند برادر فینور !

نمیشه گفت همه مسلمونا یا حالا هر گروهی خوبن یا بدن، هر چیزی استثنا داره...
اگه مایکل یهودی بود همه این کار ها رو میکرد،همه ی این آهنگ ها رو میخوند و ... بد بود؟دیگه اینجوری دوستش نداشتی؟
"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
این گروهای تروریستی که آبرو مسلمونها رو بردند پشت پرده دارند برادر فینور !
آره همین چند وقت پیش یک جلسه کاملا خصوصی و حفاظت شده با رئیس جمهور آمریکا داشتم، بعد تمام طرح ها رو برام توضیح داد، یک نقشه خیلی خیلی بزرگ و پیچیده که اصلا نشون داد چهره واقعی شیطانی آمریکا رو، بعد همونجا فهمیدم من محمد الظواهری بودمو خودم خبر نداشتم.
مطمئن باش واقعیت رو یک دنیا نمیدونن که همه جا بگن این گروهها پشت پرده دارن.
به قول یک نفری که میگفت: این جینگولک بازیا ماله جنگ سرد بود که دوره ش هم همونجا تموم شد و اگه الان قراره کاری انجام بگیره اونقدر لقمه رو برای خودمون نمیپیچونن، یک راست میریم سر اصل مطلب و بووم، بعدش لقمه رو برای مردم میپیچونیم.(اینو تو همون جلسه با رئیس جمهور گفتن.)
این گروههای تروریستی هیچگونه پشت پرده ای ندارن خیالت راحت.
منم یوزرم فئانور هست به معنی روح پر هیجان و آتشین و جالبیش اینجاست که من اصلا بهش اعتقاد ندارم.
و در آخر هم مطمئن باش اگه اون گروههای تروریستی نبودن، مسلمونا آبرو خودشون رو باز هم میبردن و اینم مطمئن باش اگه در جهان دینی وجود نداشت، ما دنیای بهتری داشتیم.
اگه میخوای این بحث رو ادامه بدی بیا پیام خصوصی یا یاهو تا بحث اینجا هم بیشتر از این منحرف نشه.