سوال در باره ترانه they don't care about us
12 سال 3 ماه قبل #30959
توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
علی جان راستش من آدمی ام که عقایدم رو رفتارم و کلا زندگیم موثره میدونمم که این رفتار صحیحی نیست ولی اینجورم چون مثلا من ضد صهیونم پس کسی که اینطور باشه فکرش بهتره
اینجورم نیستم حالا چون فلانی یهودیه ازش متنقر باشم
جنآب فءانور بنده به بحث در باره این موضوعات علاقه دارم ولی انقدر تو تالارا مختلف بحث کردمو به بینتیجه بودن بحث رسیدم که نمیخوام دوباره اینجا بحث کنم برا همین کامنتامو مختصر مینویسم
سری بعدم که رفتین پیش رءیس جمهور آمریکا سلام منم بهش یرسونید
اینجورم نیستم حالا چون فلانی یهودیه ازش متنقر باشم
جنآب فءانور بنده به بحث در باره این موضوعات علاقه دارم ولی انقدر تو تالارا مختلف بحث کردمو به بینتیجه بودن بحث رسیدم که نمیخوام دوباره اینجا بحث کنم برا همین کامنتامو مختصر مینویسم
سری بعدم که رفتین پیش رءیس جمهور آمریکا سلام منم بهش یرسونید
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
12 سال 3 ماه قبل #30961
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
از پست من ناراحت نشی ها، اونو اون شکلی نوشتم که یکم بخندیم حداقل در کنار بحث، اینطوری پستهای طولانی رو بهتر میشه خوند. کلا سعی میکنم آدم شوخی باشم.
یک بیشعور باشعور دیوانه عاقل
)
نگاه من نمیگم هیچ پشت پرده ای وجود نداره و همه چی به همون سادگی هست که ما میبینیم، اما من میگم که اون پشت پرده ها در زمینه هایی فعالیت میکنن که یک سودی براشون داشته باشه، درسته گروههای تروریستی آبروی مسلمونا رو بردن اما هیچ پشت پرده ای ندارن، بهت قول میدم، چون اینکار بیشتر به ضررشون هست اما به جاش پشت پرده ها روی جامعه های انسانی کار میکنن که تاثیر بیشتر و بهتری داره نه گروههای تروریستی...
به نظر من اگه یک فرد ضد هیچ چیزی نباشه، میتونه دید بهتری داشته باشه و یک ویژگی جذاب پیدا میکنه به نام فکر آزاد(آزادانه فکر کردن) که مطمئنا موفقیت بیشتری در زندگی و رفتار و نوع تفکر به بار میاره.
خب من فرق دارم
) شوخی میکنم ولی اگه میخوای بیا با هم بحث کنیم، یک وقت دیدیم به نتیجه خوبی رسیدیم و حتی دید یکی از ما دو نفر عوض شد.
آره الان برعکس کنارمم نشسته، اونم سلام میرسونه و برات آرزوی موفقیت میکنه.

نگاه من نمیگم هیچ پشت پرده ای وجود نداره و همه چی به همون سادگی هست که ما میبینیم، اما من میگم که اون پشت پرده ها در زمینه هایی فعالیت میکنن که یک سودی براشون داشته باشه، درسته گروههای تروریستی آبروی مسلمونا رو بردن اما هیچ پشت پرده ای ندارن، بهت قول میدم، چون اینکار بیشتر به ضررشون هست اما به جاش پشت پرده ها روی جامعه های انسانی کار میکنن که تاثیر بیشتر و بهتری داره نه گروههای تروریستی...
به نظر من اگه یک فرد ضد هیچ چیزی نباشه، میتونه دید بهتری داشته باشه و یک ویژگی جذاب پیدا میکنه به نام فکر آزاد(آزادانه فکر کردن) که مطمئنا موفقیت بیشتری در زندگی و رفتار و نوع تفکر به بار میاره.
خب من فرق دارم

آره الان برعکس کنارمم نشسته، اونم سلام میرسونه و برات آرزوی موفقیت میکنه.
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- Wanna Be Starting Something
-
- i♥MJ
12 سال 2 ماه قبل #31054
توسط کوچکترین طرفدار
پاسخ داده شده توسط کوچکترین طرفدار در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
پشت پرده ای به نام اسلام و سپاه پاسدارانbahareh نوشته: این گروهای تروریستی که آبرو مسلمونها رو بردند پشت پرده دارند برادر فینور !
12 سال 2 ماه قبل #31059
توسط bahareh
دلیل فیلتر شدن سایت رو فهمیدم
)
ﭘﺸﺖ ﭘﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ

12 سال 2 ماه قبل #31065
توسط FeanoR
قبل فیلتر شدن سایت، کسی حرف سیاسی نمیزد و الان که فیلتره بچه ها حرف سیاسی میتونن بزنن.
دلیل فیلتر شدن سایت اصلا یک چیز خیلی الکی بودش.
تیکه هم نمیتونی بندازی که
) شوخی میکنم 
عرفان راست میگه، اون همون پشت پرده ای که میخواستی هست.
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
bahareh نوشته:
ﭘﺸﺖ ﭘﺮﺩﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ
)
قبل فیلتر شدن سایت، کسی حرف سیاسی نمیزد و الان که فیلتره بچه ها حرف سیاسی میتونن بزنن.
دلیل فیلتر شدن سایت اصلا یک چیز خیلی الکی بودش.
تیکه هم نمیتونی بندازی که

عرفان راست میگه، اون همون پشت پرده ای که میخواستی هست.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار
12 سال 2 ماه قبل #31069
توسط bahareh
وحید 
میدونی که اطلاعات ایران خیلی قویه و تیزه قبل از اینکه بحث کنید به ماهیت صهیونیستیتون پی برد
)

میدونی که اطلاعات ایران خیلی قویه و تیزه قبل از اینکه بحث کنید به ماهیت صهیونیستیتون پی برد

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.600 ثانیه