Skip to main content

The Song: Blood On The Dance Floor ( آهنگ : خون روی زمین رقص )

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #23549 توسط Nasim
دقیقا شاپرک جان از همه جذاب تر و به شدت جذاب !
جالبه که مایکل همیشه میدونه باید چه لباسی تن کنه .
اون کت و شلوار چرم سرخ و موهای بافت فرانسوی به علاوه همه اون دستبندها و انگشترهای نقره ای چیزی رو باقی نمیذاره برای جذاب نبودن . رژ لب مایکل هم نکته ئ خیلی خوبی بود که حمید گفت . این رنگ عجیب بهش میاد !
با همه وجود جدی بودن مایکل توی این ویدئو همیشه هر وقت می بینمش خنده ام میگیره ، فکر میکنم داره خودش رو کنترل میکنه که مثل همیشه مثل بچه ها بالا و پایین نپره و درست مثل یک جنتلمن جذاب دختر کش جدی رفتار کنه !

من درباره ایدز که منتقد روزنامه نیویورک تایمز نوشته بود خیلی فکر کردم . میتونه اینطور باشه . این فرضیه ئ خوبیه . ایدز یک بیماری مقاربتی نیست ولی از اونجایی که یکی از شناخته شده ترین راه های انتقال اون مسائل جنسی هست این میتونه نمادی از شهوتی باشه که در ظاهر زیبا و دلفریبه ولی در باطن قصد جون تو رو داره .
متاسفانه خیلی از قربانیان این بیماری هم همین انسان هایی هستند که مایکل توی آهنگ ازشون میگه . لباس قرمزی که سوزی تنشه هم میتونه نمادی از ایدز باشه . اما با وجود اینکه فرضیه خیلی خوبه و آگاهی رسانی مایکل درباره این بیماری رو نشون میده اما به شخصه فکر می کنم اگر مایکل این قصد رو داشت نکته ای رو دربارش متذکر میشد یک جایی حتما . ولی اینطور نشد . فرضیات درباره این آهنگ زیاده که من سعی میکنم به تناوب قرارشون بدم .

و اینکه کسی جواب نداد که بعد از آلبوم Off The Wall که یک آلبوم دیسکوی موفق بود مایکل یک آهنگ رقص به تمام معنا ارائه نداده بود تا این آهنگ . یک فاصله ئ تقریبا 18 ساله - از اونجایی که حتی توی Dangerous هم منتشر نشد - . به نظرتون دلیلش این بوده که دوران رقص برگشته یا دلیل دیگه ای داشته ؟! مایکل فقط میخواست از این رقص ساده لذت ببره ؟!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شاپرک

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #23554 توسط Hamid
بچه ها ترجمه این آهنگ رو خیلی مودبانه انجام دادید . خیلی از واژه ها معنای س.ک***س دارن و خیلی رک هستند ، و بعضی از جمله ها رو هم که خواستید معنای معادلش رو پیدا کنید در اصل معنای اصلی از بین رفته . یعنی همیشه معادل و اصطلاح درست جواب نمی ده ،
به هر حال ممنون از این کار .

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #23570 توسط شاپرک
اینکه فرضیه قشنگی هست درست ، ولی من که دقیقا به دلیلی که خودت گفتی فکر میکنم حقیقت نداره. اگه قصدش این بود نشونه میذاشت ، کمی هم که شده، واضح ترش میکرد. مایکل که انقدر دم از علاقه به خلق کارهای قابل درک برای عموم مردم میزد میدونست که همه مخاطباش ممکنه درایت لازم برای کشف مقصودش رو نداشته باشن و کشفش رو کاملا نمیذاشت به عهده مخاطب.
در مورد دوم هم که گفتی بعد از این همه سال یه همچین کاری رو چرا داده، به نظرم دلیل خاصی نداشته و محض تنوع بوده و اینه سورپرایزی باشه بعد اون همه مدت واسه مردم ، و یه وجه شخصیتی متفاوت از اونچه همیشه تو کاراش نشون میدادو رو کنه.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Nasim

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #23581 توسط e r o s
حمید واژه‌ها دو پهلو هستن. دقیقا مثل 7 اینچ.
تک تک کلمات و جمله‌ها رو بیار تا بحث کنیم و بهت بگم.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل - 13 سال 1 ماه قبل #23582 توسط شايان
من قبلا در چند ترجه دیگه خوندم که منظور از هفت اینچ بازیه 7خبیث در پاسور هستش....یکی از بازی های معروف

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 1 ماه قبل by شايان.

بیشتر
13 سال 1 ماه قبل #23586 توسط e r o s
شایان بحث‌هایی همیشه بوده که منظور طول چاقویی که وارد بدن شده هست یا چیز دیگه اما تابحال چنین چیزی نشنیده بودم. شدیدا دو پهلو اما ما چاقو رو حساب می‌کنیم!

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 1.793 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا