Skip to main content

Silent Hill

بیشتر
13 سال 2 روز قبل #27961 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Silent Hill
آخرین نکته در مورد پایان های بازی....همیشه سایلنت هیل پایان های جذابی داشت و نکته جالب چند پایانه بودن این بازی هاست....

شماره اول 5 پایان داشت به نام های
Good+
Bad+
Bad
UFO
توضیحاتی در مورد این پایان ها نمیدونم که چی میشن اما من خودم پایان Good رو دیدم و اینکه چطور این پایان ها اتفاق می افتن تماما با برنامه ریزیه خودتونه!باید از اول این نکته رو بدونیند و اینکه چطور بازی کنید غول ها رو بکشید و خیلی مسائل دیگه مربوط میشه در سری سایلنت هیل اما توضیح میدم برای دیدن هر پایان باید چکار کنین...

نکته کلیدی پایان این بازی در قسمتی است که در جایی است که هری همراه با سبیل است و یک مجرای مخفی در عتیقه فروشی پیدا می کنند در این حین هری از دید سبیل ناپدید می شود و وارد بعد دیگر سایلنت هیل می شود در این خلال هری خود را بار دیگر همراه با Lisa پیدا می کند,او به هری جهات رسیدن به آن دریاچه را نشان می دهد ولی به هری می گوید که او برای ترک کردن انگاشته نشده است!در راه رسیدن به دریاچه ممکن است تصمیم به تقدیر کافمن (یکی از کاراکترهای بازی که دکتری است که به هری میگوید نمیداند چرا در سایلنت هیل است اما بعدا مشخص می گردد) بگیرد و تمام شدن بازی که با انتخاب کردن این موضوع که او را به منطقه مربوطه راهنمایی کردن یا نکردن.

مایکل کافمن

برای دیدن Good+ باید به کافمن کاملا کمک کنید و این کمک را تا انتها تکمیل کرد و سبیل را هم نجات داد.برای دیدن پایان Good باید به کافمن کامل کمک کنید و سبیل را بکشید برای Bad+ نیازی نیست به کافمن کمکتان را تکمیل کنید و فقط سبیل را نجات دهید و برای Bad هم کمک به کافمن را کامل نکنید و هم سبیل را بکشید.
برای دیدن پایان ufo در جایی که هری در طبقه پنجم lighthouse از Channeling Stone 5 برای بار پنجم استفاده کنید این پایان را خواهید دید.در بازی سیالنت هیل 2 هم پایانی با این نام وجود دارد.

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
پيوست:
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s, NicoleL2

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 2 روز قبل #27962 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Silent Hill
شایان وقعا ممنون از توضیحات کاملت راجب همه چی. امیدوارم انرژی‌شو داشته باشی که تا پایان توضیحاتو داستان‌ها رو جلو ببری. البته نه تعریف از آخر بازی و لوث شدن.
واقعا لذت بردم. فیلمو دیده بودم اما از رابطش با بازی هیچی نفهمیدم و بیشتر گیج شدم!
البته مثلا برای سیبل بازی اون اتفاق فیلم نمی‌افته!

سوالی که پیش اومد واسم اینه که چرا الیسا در اول بازی 1 به صورت یک زن جلو ماشین سبز می‌شه اگر همون‌طور که می‌گی در کودکی مرده؟
یا شکاف‌های عمیق جاده‌هایی که به شهر منتهی می‌شن به چه علته؟

آخر فیلم چه اتفاقی افتاد؟! یعنی اتفاقاتی که برای شخص در سایلنت هیل میوفته در یک بعد دیگست؟
فیلمو ندیدین نخونین
> همون‌طور که آخر فیلم دیدیم کاراکتر زن از سایلنت هیل فرار می‌کنه و وارد خونش می‌شه اما برای اون هنوز همه جا حال و هوای سایلنت هیلو داره و بدتر این که شوهرش هم اونو نمی‌بینه!

پ.ن: فیلم سایلنت هیل از نظر من زیباترین فیلمی بود که از روی یک بازی پیاده شده.

This is BREAKING NEWS

پيوست:

بیشتر
13 سال 2 روز قبل #27963 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Silent Hill
یه خورده گیج کنندست؛ شرلی چی می‌شه پس؟!

جایی خونده بودم داستان بازی 3، بازی از دید شرلیه زمانی که در 1 پدرش دنبالشه. هیدرا کیه دیگه؟! شرلی چی شده؟! عجیب شد!

ادامه بده شایان جان.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 2 روز قبل #27964 توسط شايان

شماره دوم این سری بازی ها در سال 2001 عرضه شد که با وجود عرضه گرافیک خوبش اعتراض هوادارن سایلنت هیل را به دنبال داشت چون داستان نسبت به نسخه اولیه دور شده بود و یک داستان دیگری را دنبال می کرد در حالی که این شماره از داستانی فوق العاده و تنوع بهتری نسبت به شماره اول داشت.به جرات نظر خودم اینه که این شماره در زمینه اتفاقات و تاثیر گذاری جو در زمینه سایلنت هیل تاثیر گذارترین بازیه و پایان های بازی و کارهایی که باید انجام می شد شگفت انگیز بودند که جلوتر توضیح میدم.

داستان بازی شماره دوم درباره مردی به نام جیمز ساندرلند بود که یک روز نامه ای مرموز از همسرش ماری دریافت می کند که به او می گوید من سایلنت هیل منتظر تو هستم در حالی که همسرش سال ها پیش فوت کرده بود.جیمز پس از مرگ همسرش به شدت تحت فشارهای روحی قرار گرفته بود و به این شهر متروکه آمد.

جیمز

ماری

جیمز و ماری در آخرین لحظات عمر ماری

در این بازی شهر به شهر گناهکاران تبدیل شد مکانی برای جزا دیدن گناهکاران یک برزخ زمینی برزخی به سبک نوتشه ای دانته آلیگیری منتهای برزخ دانته در مورد برزخ پس از مرگ بود...جیمز به محض ورود به سایلنت هیل متوجه فضای عجیب این شهر شد فضایی مه آلود و مرموز...او در شهر چندین نفر دیگر عم ملاقات می کند اولین فردی که او ملاقات می کند آنجلا است.کمی در مورد آنجلا توضیح میدهم....
آنجلا دختری است که در بازی دچار نوعی آسیب روحی و فیزیکی است به خاطر خاطره بدی که در کودکی دارد پدر او مردی است الکلی که در کودکی به آنجلا تجاوز می کند و این ضربه بزرگی به آنجلا وارد می کند پس از اینکه بزرگ می شود پدر و برادرش را می کشد و اکنون به دنبال آن ها که گویا شنیده آن ها اینجا هستند به سایلنت هیل می اید.در طول بای او کارکتری نا امید است و چاقویی دارد که همیشه به آن خیره شده است و به خودکشی فکر می کند...

آنجلا

پس از آن جیمز لورا را در شهر ملاقات می کند دختری که نماد معصومیت در بازی است اون تنها کاراکتر بی گناه و معصوم در بازی است که همان طور که فگتم هیچ موجودی را در شهر سایلنت هیل نمی بیند و به راحتی از این طرف به آن طرف می رود.در پایان بازی جیمز به لورا رازش را اعتراف می کند.

لورا

اما یکی از مهمترین کارکترهای بازی ماریا است.دختری که جیمز در ابتدا او را با همسرش اشتباه می گیرد چون او به شدت شبیه همسرش ماری است حتی اسمش.او برایش یادآور ماری همسرش است و با جیمز در بازی همراه می شود و در مراحلی همراه اوست.ماریا در اصل مجازات جیمز است تا او را همیشه یاد همسرش بیندازد و او را رنج دهد جیمز در طول بازی نسبت به او احساس علاقه می کند اما بارها در بازی جلوی چشمش کشته می شود و بعدا او را در جای دیگه زنده پیدا می کند.این مرگ ها جلوی چشم او به این دلیل است تا خاطره مرگ همسرش را برایش تداعی کند اما اینکه به چه دلیل دیگه این رو باید بازی کنید و مزه اش به اینه که خودتون متوجه بشید!برای طراحی ماریا از Christina Aguilera به عنوان مدل استفاده شد.ماریا همچنین در نسخه ویژه سایلنت هیل 2 به نام Restless Dreams که خط داستانی در مورد ماریا داشت که می شد با ماریا بازی کرد.

ماریا

کرسیتینا مدل طراحی ماریا بود

کاراکتر دیگری که در بازی دیده می شود ادی است که در بازی نکته خاصی در مورد او بیان نمی شود و در حالی به نظر می آید از نظر سلامتی سالم نیست اما بسیار مرموز است.

ادی

شماره دوم بازی داستانی فوق العاده گیرا داشت و در زمینه طراحی موجودات شهر سایلنت هیل یک موجود بسیار معروف طراحی کرد که حتی در فیلم Resident Evil هم از این کارکتر الهام گرفته شد و در فیلم سایلنت هیل نیز حضور دارد.این موجود Pyramid Head نام دارد که بارها ماریا را می کشد.این موجود سر دسته شکنجه کنندگان بردگان در زیرزمین ها بوده است و موجودی افسانه ای است که جسمی آهنی بزرگی بر سرش انداخته و ساطوری بزرگ همراهش می کشد.

Pyramid Head

Pyramid Head

Pyramid Head در تابلویی از بازی origin

Pyramid Head در فیلم سایلنت هیل

Last edit: 13 سال 2 روز قبل by شايان.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 2 روز قبل #27965 توسط شايان

e r o s نوشته: یه خورده گیج کنندست؛ شرلی چی می‌شه پس؟!

جایی خونده بودم داستان بازی 3، بازی از دید شرلیه زمانی که در 1 پدرش دنبالشه. هیدرا کیه دیگه؟! شرلی چی شده؟! عجیب شد!

ادامه بده شایان جان.

علی جان در ارسال های قبلی توضیح دادم کامل که که هیدر از کجا اومده اما در مورد شرلی نمیخوام خیلی واضح توضیح بدم چون داستان لو میره اما بالا کامل توضیح دادم...

بیشتر
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 2 روز قبل #27966 توسط شايان

e r o s نوشته: شایان وقعا ممنون از توضیحات کاملت راجب همه چی. امیدوارم انرژی‌شو داشته باشی که تا پایان توضیحاتو داستان‌ها رو جلو ببری. البته نه تعریف از آخر بازی و لوث شدن.
واقعا لذت بردم. فیلمو دیده بودم اما از رابطش با بازی هیچی نفهمیدم و بیشتر گیج شدم!
البته مثلا برای سیبل بازی اون اتفاق فیلم نمی‌افته!

سوالی که پیش اومد واسم اینه که چرا الیسا در اول بازی 1 به صورت یک زن جلو ماشین سبز می‌شه اگر همون‌طور که می‌گی در کودکی مرده؟
یا شکاف‌های عمیق جاده‌هایی که به شهر منتهی می‌شن به چه علته؟

آخر فیلم چه اتفاقی افتاد؟! یعنی اتفاقاتی که برای شخص در سایلنت هیل میوفته در یک بعد دیگست؟
فیلمو ندیدین نخونین

> همون‌طور که آخر فیلم دیدیم کاراکتر زن از سایلنت هیل فرار می‌کنه و وارد خونش می‌شه اما برای اون هنوز همه جا حال و هوای سایلنت هیلو داره و بدتر این که شوهرش هم اونو نمی‌بینه!

پ.ن: فیلم سایلنت هیل از نظر من زیباترین فیلمی بود که از روی یک بازی پیاده شده.

علی جان اون موقع که آلیسا مرد 14 سال داشت حالا سال ها گذشته و مثل اینکه بزرگتر شده یا شاید ضعف طراحی بوده و گر بخواهیم به بعد گذر زمان ربط بدیم که روحش هم بزرگ شده بهترین منطق داستانیه...

این شکاف ها راه سایلنت هیل رو براای ارتباط بسته به طور کامل اون ها شکاف نیستند راه های شه مسدود شده من تا الان جایی نخوندم چطور این اتفاق افتاده اما اگر متوجه شدم حتما اینجا می نویسم.

این ابعاد بندی ها فقط در بازی 1 و 5 وجود داره علی جان بخصوص در بازی 1 در بقیه از این خبر ها نیست...فیلم همون طور که گفتم برداشت های آزادی داشته که البته به کمک نویسندگان بازی در کمپانی konami انجام شد.شخصیت فیلم در بعد دیگه موند همون طور که بالا گفتم همون صدای آژیر معروف که هم در فیلم 1 وجود داره هم در بازی اول...منم خیلی حالم گرفته شد که شوهرش نمی دیدش....اما فیلم رو میشه یک سایلنت هیل کاملا جدید دونست با داستانی جدید که از بازی ها الهام گرفته و اصلا بازسازی بازی خاصی نیست

منم بابهات موافقم علی جان فیلمش حتی وارد لیست پرفروشترین فیلمه ای در حال اکران شد اون موقع در حالی که اکثر فیلم هایی که از بازی ها ساخته میشن هیچ موفقیتی بدست نمیارن ولی این فیلم علاوه بر هیجان فوق العاده در بیان سایلنت هیل یک فیلم قوی بود

كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 2.881 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا