Skip to main content

Silent Hill

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28663 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Silent Hill
آره عزیزم معرکس. وفادار حتی به اولین شماره. اول بازی خوندن نت‌های پزشک‌ها، صداها و جلوه‌های دیگه کم کم ترس رو بهت تزریق می‌کنن. یه صحنه جالب وقتی هست که یه دفعه یه صندلی چرخدار خالی از پله‌ها سر می‌خوره پایین!
نمی‌دونم چرا این بازی اینقد روی روح و روان کار می‌کنه!

راستی غول تبر به دست رزیدنت ایول 5 که در فیلم افتر لایف هم حضور داره با الهام شدید از پیرامید هد ساخته شده.

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28887 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Silent Hill
بابت تاخير اين تاپيك عذر مي خوام اين هفته اصلا به نت دسترسي نداشتم و سرم شلوغ بود ولي آخر شب ها Homecoming رو بازي مي كردم و تمومش كردم واقعا معركه بود به جرات مي تونم بگم بهترين بازي از سري سايلنت هيل بود همه چي درونش عالي بود...داستان بازي گيم پلي اسلحه ها همه چي...سعي كردم بازي رو تموم كنم تا اين تاپيك رو بهتر ادامه بدم از اين به بعد.

اره علي جان يادم رفته بود اون غول رزيدنت اويل 5 رو همون سري اول كه ديدمش در جا پيراميد هد رو برام تداعي كرد

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28926 توسط e r o s
دیگه طاقت نیاوردم! منم الآن توی زیرزمینم - آخر بازی!
دوم نداره. واقعا نمی‌دونم چی بگم...
با این‌که غیر از این فقط دو شماره رو تموم کرده بودم، مطمئن بودم دیگه رو دست این نیست! آدم از چی بگه! ضعف سایلنت هیل سه هم که رفع شده به بهترین شکل ممکن! با یه سرباز جنگ طرفیم. که البته همین امشب پدرش چیزیو توضیح داد که فهمیدم شاید اشتباه می‌کنم!
این چه رسمی گلن شفرد داره؟! این که دو سه درجه بدتر از سایلنت هیله! خدا پدر شکنجه گاها سایلنت هیلو بیامرزه! (الان دقیقا همین‌جام!)

قصد دارم تموم پایان‌هاشو ببینم. تازه دستم گرم شده فهمیدم جلو هر موجودی باید چکارا کرد! اما کاش بازی حالت آسون هم داشت!

راستی، اول بازی وقتی الکس از خواب می‌پره راننده ماشین خیلی شبیه به کسیه که رو پوستر اوریجینز هست، داستان چیه؟

This is BREAKING NEWS

Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28958 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Silent Hill
ایول علی جان!واقعا بازی عالیه...حالا تمومش کن بعدا در موردش بیشتر اینجا صحبت کنیم...واقعا موجودات تو ای نبازی عالی شدن و سخت...تو بازی های قدیمی موجودات اصلا دردسری ایجاد نمی کردن اما اینجا دردسر اصلی موجوداتن...تنوعش خیلی جالب شده و اینکه تغییرات محیط بازی عالیه و تنوع عالی بود تم های سینمایی و اینکه کشتن رئیس ها جالب شده من خیلی لذت بردم از این تنوع کشتن ها...فقط علی جان نقاط حساس و کلیدی که در پایان بازی نقش داره رو می دونی اگر که نه اینجا بنویسمشون..

آره اون کاراکتر اصلی بازی origin هستش!حضور افتخاری داشته! :))

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل - 12 سال 11 ماه قبل #28964 توسط e r o s
تا الان دو تا پایان‌‌شو دیدم: یو اف او و گود اندینگ! همه شو می‌خوام ببینم.
اول نمی‌دونستم اونی که تو کلیسا اعتراف می‌کنه باباشه باهاش بد تا کردم اعصابمم بهم ریخته بود، این شد که اولین پایانی که دیدم یو اف او شد!

پسر داستان بی‌نظیره. یادته اول بازی از پشت یه اتاق صدای موج و آب میومد؟ از اینا خیلی زیاده. نقاشی‌های بچه گانه واقعا تأثیر گذار بودن. غولی که عروسک بچه بود (اسکارلت)... برو تو عمقش...
یا همین غول آخر...

برای کسی که می‌خواد بازی رو شروع کنه بگم که بهترین سلاح این بازی همون چاقوی اول بازی هست! که بعدا یه خنجر می‌شه. دشمنا رو راحت می‌شه کشت اگه به موقع جاخالی داد! واقعا مبارزاتش پیشرفته شده. با جا خالی و چندین حرکت و کانتراتک! طوری‌که اگه یاد بگیری خط روت نیافته و اگه بلد نباشی تمام جونو از دست دادی! من که با خنجر فقط می‌جنگم. (غول آخرو هم با همین زدم!)

غول آخرو اولین بار که دیدم گفتم چقدر شبیه مادرشه که بعد...!

دست و پا پتکیا اذیت می‌کنن یه خورده سر تبریا هم بدترینن. از گروه اردر هم اونا که تفنگ دارن! سگ‌ها توی خیابونا واقعا رو اعصاب می‌رن هرچند زیگزاگی حرکت کنیم نمی‌تونن بپرن.

این شماره روح آدمو درگیر می‌کنه. اینو هم تحلیل کن شایان.

راستی...
هشدار : كدمخفي !

This is BREAKING NEWS

Last edit: 12 سال 11 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
12 سال 11 ماه قبل #28982 توسط e r o s
پایان پیرامید هد رو هم پشت سر هم گذاشتم! واسه این پایان باید بدترین انتخاب‌ها رو بکنی! خیلی جالب می‌شه و یه کاستوم جالبم باز می‌کنه!
دوتای دیگه رو هم تا جمعه نمی‌رسم ببینم. البته از یوتیوب هم می‌شه فیلم‌شو دید.
کاستوم شخصیت بازی اوریجینز هم باز شده!

رویو Downpour رو از GT گرفتم، فکر نمی‌کنم گرد پای این شماره هم بشه. امتیاز Homecoming تو این سایت 7.7 هست اما به Downpour 5.2 بیشتر نداده! فکر می‌کنم سایلنت هیل هم داره خراب می‌کنه.

This is BREAKING NEWS

مدیران انجمن: Ehsanblackfire
زمان ایجاد صفحه: 0.593 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا