Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #535 توسط Jasmine Jackson-mjforever
ایران!؟!؟
ایرانی ها هنوز توی حسین تهی موندن....
باعث شرمه که مایکل رو توی مجلات ایران نشون بدن
کدوم ادمی توی دهه های 60 و 70 شمسی ایران تا اون حد تونسته اثرات مخرب!!!! به جا بزاره
بزارین انتقمشون رو بگیرن
:angry:

mj for ever....

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #548 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
چرا مایکل سمبل امریکاست ؟! و مثلا کلینت ایستوود و اینگرید برگمن و همفری بوگارت و هزار تای دیگه سمبل امریکا نیستند ؟! من این جواب رو قبول ندارم !
البته این سالهای اخیر مجلات تخصصی موسیقی خیلی کم شده که بیشتر هم به موسیقی سنتی میپردازن ! ولی حتی توی مجلات زرد هم که نگاه کنی میفهمی معیار انتخاب خبرها چه هنرمندانی هستند ! کسانی مثل جنیفر لوپز و انریکه و انجی جولی و براد پیت پایه ثابت صفحه های خبر و شایعه نشریات زرد هستند !
قضیه شلاق رو قبول دارم ! میدونم و احساس میکنم که پرداختن به مایکل برای نشریات و رسانه ها هزینه داره ولی دلیلش رو اون قضیه سمبل نمیدونم باز هم !
منم با خیلی ها برخورد کردم که از هنر مایکل خوششون میاد و طرفدارش نیستند ولی وقتی یکم پای حرفشون میشینم و از مایکل میگن سوالها درباره اینکه مایکل چرا خودشو سفید کرد و چرا شبیه خانم ها بود و حرفهایی درباره اتهاماتش گفته میشه ! وقتی کسی که هنر مایکل رو قبول داره و عاشق ویدئوی تریلره از من این سوالها رو میپرسه من نمیدونم برای جواب دادن بهش از کجا شروع کنم واقعا !
اخیرا یک منبعی که فکر میکرد خیلی آگاهه (!) وخبر نداشت من طرفدار مایکلم در جواب من که گفتم مایکل فوت کرده بهم گفت نه بابا ! فوت کجا بود ! ( ماجرای فوت رو از پایه نمیدونست )مایکل یک رسوایی خیلی بزرگ به بار آورد و بعد خود به خود از صحنه هنر و موسیقی حذف شد ...
این یک نمونه بود البته ! ناگفته نذارم پیر و جوون و نسل قدیم و جدید هم نداره !
در یاران در حق مایکل اجحاف شده توی اطلاع رسانی ! و اینو به من نگید که اینجا ایرانه ! من کشورم رو خوب میشناسم ! ولی نمیدونم چرا ریکی مارتین که همجنس بازه موقعیت هزار بار بهتری توی ایران داره ! یا امینم با اون حرفهایی که توی آهنگهاش میزنه ! یا حتی متالیکا ! دفترچه شعر همه اینها که گفتم چاپ شده ولی مال مایکل نه ! حتی مرلین منسون هم زیاد طرفدار داره !
یک چیزی این وسط وجود داره که من نمی دونم چیه ... B)

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #552 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

چرا مایکل سمبل امریکاست ؟!

این رو از خودشون بپرس ! این رو اونها می گن.
حرفی که بارها از وزارت ارشاد شنیدم.
و در ضمن ایشون در لیست سیاه قرار دارن !

مایکل پذیرفتنی نخواهد بود و کاملا با بقیه متفاوته و این آشکاره .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #567 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

چرا مایکل سمبل امریکاست ؟!

مایکل جکسون عظیم‌ترین، پیچیده‌ترین و عجیب‌ترین و پر سروصداترین هنرمند تاریخ کره‌ی زمین هست. مایکل جکسون سمبل آمریکاست، این موجود جادویی در هر کشوری هم متولد می‌شد، نماد همون کشور می‌بود.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #577 توسط Farnaz
پاسخ داده شده توسط Farnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
من شنیده بودم که مایکل تو سیاستم دست داشته گاهی! شاید این موضوع دامن زده به سمبول بودن امریکا

URL=http://img4up.com/] [/URL]

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #579 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
مایکل و سیاست؟ مایکل تو مصاحبه‌ی سال 2007 خودش سیاستمدارا رو خیلی دست پایین گرفته! نمیتونن کاری بکنن و جلوی چیزی بگیرن و غیره.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.303 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا