Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #825 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

shayan نوشته:

shahroozporia نوشته: کسی مستند شوک رو دید؟؟ ۲ روز پیش داشت دربارهٔ مــد حرف می زد و در تصاویرش هم کنسرت و ویدئو کلیپ موسیقی چندتا از این خوانندهای روانی رو نشون می داد که توی کنسرت وقت داد می‌زنن. تماما داشت از اونا نشون می داد که توی همین وسطا مایکل جکسون رو دو بار نشون داد. تازه ویديو کلیپ they dont care about us رو نشون داد. تازه همه رو شطرنجی کرد و لی به مایکل رسید هیچ کاری نکردند و با کیفیت عالی نشون دادن.

جدي؟؟مايكل رو هم نشون دادن من آخر هاشو رسيدم نمديدم قسمت هاي مايكلشو....اگر اينكارو كردن بازم مثل بقيه كارهاشون در برنامه شوك يك سري كارهاي سطحي با كمترين مطالعه و تحقيق مطالبي در حد بسيار ضعيف و ابتدايي رو ارائه ميده در مورد تمامي موضوعات مستند شوك اين حرفم صدق ميكنه اولين سريش كه در مورد موسيقي غرب بود بي سوادي و كوتاه بين بودنشون رو نشون داد...صدا و سيما بايد سعي كنه برنامه هاي كارشناسي شده تر و بهتر بسازه نه برنامه هايي در چنين سطح پايين علم و اطلاعات كه اون هم ميشه معيار قضاوت خيلي ها...:angry:

درود
صداوسیما بهتره درباره برنامه های خودش و جنگ روانی ای که خودش بر ضد مردم میسازه برنامه درست کنه ! بهتره دست از سر غرب و خوانندگان و فیلمهاشو و جنگ آرماگدون و شیطان پرستی و رپ و هر چیز دیگه ای برداره !!!%-( :-@ همیشه فقط زورشون به مایکل میرسه ! ویدئوهای مایکل همه شون اونقدر سالم هستند که حتی میشه از جمهوری اسلامی پخششون کرد ! حالا اگر راست میگن یک قسمت از لیدی گاگا یا امینم رو نشون بدن !من تعجب میکنم که شما هنوزم این برنامه ها رو میبینید ! من قبلها اونقدر این برنامه هاشونو دیدم که میدونم تحلیلشون چه جوریه ! اگر منم برم پیش شون منو جوری تحلیل و تجزیه میکنن که چند تا satonistو masonistو emperialistو marksist از من پیدا میکنن !یک چیزهایی بهت میگن در مورد خودت که خودتم تا حالا به ذهنت نرسیده هرگز ...!!!
چهارشنبه شب توی شبکه 5 یک سریال خارجی داشت نشون میداد ( فکرکنم سریال بود! شایدم سینمایی !) که با وقاحت تمام به جای موسیقی متن از آهنگ بی کلام Jam توش استفاده شده بود ! واقعا وحیق هستند ! این نمونه ها زیاده توش فیلمهای دوبله شده شون که موسیقی متن فیلم ها رو تغیر میدن ! اگر آهنگهای مایکل نبود میخواستند چکار کنن آخه ؟!! X-(

My life is dedicated to LOVING HIM

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #836 توسط کوچکترین طرفدار

شهروز نوشته: کسی مستند شوک رو دید؟؟ ۲ روز پیش داشت دربارهٔ مــد حرف می زد و در تصاویرش هم کنسرت و ویدئو کلیپ موسیقی چندتا از این خوانندهای روانی رو نشون می داد که توی کنسرت وقت داد می‌زنن. تماما داشت از اونا نشون می داد که توی همین وسطا مایکل جکسون رو دو بار نشون داد. تازه ویديو کلیپ they dont care about us رو نشون داد. تازه همه رو شطرنجی کرد و لی به مایکل رسید هیچ کاری نکردند و با کیفیت عالی نشون دادن.

درود
اینم لینک اون قسمتی از مستند درپیت شوک که مایکل جکسون کبیر رو نشون داد

4shared.com/video/V0sfgzXi/IRIB_TV3.html

سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...
كاربر(ان) زير تشكر كردند: sh.y

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #837 توسط Jasmine Jackson-mjforever
سلام عرفان خوبی؟
ممنون که لینکش رو گذاشتی من ندیده بودم اما حالا دانلودش کردم

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #845 توسط کوچکترین طرفدار

jasmine نوشته: سلام عرفان خوبی؟
ممنون که لینکش رو گذاشتی من ندیده بودم اما حالا دانلودش کردم

درود
مرسی یاسمن خانوم.خوبم شما خوبین؟
خواهش میکنم ولی اون لینکی که گزاشتم با کیفیت بالا و حجم18mb هستش این لینکی که میزارم با کیفیت کمتر و حجم 6mb هستش:

4shared.com/video/A0I8Fmp_/IRIB_TV3.html

سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #853 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

ترمه نوشته: یه مطلب دیگه هم باید بگم در تایید eroslovecrys درسته نباید هر کلمه ای رو ترجمه کرد در اینصورت خیلی از کلمات معنی اصلیشونو از دست میدن

مثلا اگر neverland ترجمه بشه که البته خیلی جاها ترجمه میشه از عمق کلمه اش کم میشه

البته تو این محفل زبان انگیلیسی من در حد ملخه پس همین پست دیگه کافیه

نه دوست من مثال جالبی زدی. البته این کلمه از نظر احساسی تغییر می‌کنه. بعضی جملات کلا قابل ترجمه نیستن.
می‌دونید روش ترجمه ذبیح‌الله منصوری چطوره؟ ابتدا یک صفحه رو کاملا می‌خونه بعد هرطور که به نظرش متن انگلیسی با فرهنگی کاملا متفاوت به فرهنگ و زبان ما نزدیک‌‌تر بشه، کل صفحه رو از بر ترجمه می‌کنه.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #860 توسط Nemesis865
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
به نظر من اصلا نباید براتون مهم باشه که صدا و سیما و نشریات داخلی چه چیزی از مایکل می نویسن. مگر اینها کی هستن که حرفشون یا فکرشون براتون مهمه؟
برای من به شخصه مهم نیست که مثلا ملا عمر طالبان راجع به امثال من چه فکری میکنه. از هر کسی باید در حد شعور خودش انتظار داشته باشیم.

بعلاوه دلیل اینکه همه گیر ها روی مایکله رو از زبون خود مایکل جوابش رو بشنوید: The bigger the star, the bigger the target
توی ورزش کی اسطورست؟ مایکل جردن
توی فیلمهای اکشن؟ آرنولد
حالا مایکل هم توی show business اسطورست که علاوه بر همه اینها معروف ترین آدم بعد از مسیح هم هست!
اصلا مقایسه مایکل با امینم و ریکی مارتین و اینها خنده داره!! مثل مقایسه ی آنتونی هاپکینز و صمد آقا میمونه (در سطح جهانی).
مثلا به امینم گیر بدن که چی بشه؟ ریکی مارتین چی؟ مایکل فرق داره. اون یه مکتبه واسه خودش ولی اونا صرفا پاپت هستن.
در مورد King of Pop هم اینجا پاپ سبک موسیقیه نه محبوبیت مردمی. Pop icon هم به اسطوره های موسیقی پاپ می گن. یه وقتی نرین جایی بگین گاندی هم Pop icon بوده :D

!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 5.798 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا