Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #932 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
درود
من فکر میکنم احتمالش هست که مایکل توی دنیا از مسیح هم مشهورتر باشه ! یک کم که از دنیای غرب و کشورهای مسیحی دور بشیم تب مسیح کم میشه و شاید بشه اینو گفت ! ولی به نظرم مسیح قیاس بردار نیست !
پاپ ژان پل دوم o:-) رو که خدا بیامرزه الان پاپ شخص دیگه ایه ! پاپ بندیکت چندم ...که شهرتش به اندازه ئ پاپ ژان پل دوم نیست و البته شهرت هیچ پاپی هم به مایکل نمیرسه ! اینو واقعا مطمئنم !
هیتلر اگر هم شهرتی داره توی تاریخ و جهان بخاطر همه ئ اون بمباران هاییه که خونه های خیلی رو روی سرشون خراب کرده ! بخاطر تموم اون سربازهایی که هرگز برنگشتند ! :(( وگرنه چند نفرند که بدونن هیتلر یک نقاش بود ؟!!
درباره اوباما هم باید بگم مردم ایران متخصص هستند در شناخت رئیس جمهورهای ایالات متحده !!!>:)
اما نمسیس جان عزیز ! من اصلا برای اینکه مردم ایران مایکل رو بشناسن خودم رو به در و دیوار ...یاهرجای:D دیگه ای نزدم ! اگر با اینکارا مردم ایران متوجه بشن که خیلی چیزهای دیگه در اولویت قرار داره که ترجیح میدم وقتمو صرف اونها کنم چون فایده اش خیلی بیشتره ! ولی من ادمی نیستم که اگر جایی به مایکل توهین بشه بشینم ! و از صداوسیما هم اصلا انتظاری ندارم ! مردم ایران در اکثریت هنوز توی یک سری از محدودیت های ذهنی باقی موندن و بهمین خاطر خیلی ها نمیتونن مایکل رو قبول کنن !
من ترجیح میدم اگر قرار باشه درباره مایکل حرف بزنم در سطح ایران نباشه فقط ! بهمین خاطر هم وبلاگ فیلتر شده ام رو به زبان بین المللی و بدون در نظر گرفتن هیچ مرزی مینوشتم !
و البته اگر این قضیه بخواد جنبه ئ شخصی تری هم پیدا کنه من مطمئنا مقابلش خواهم ایستاد ! من تمام کتاب هایم رو به مایکل تقدیم خواهم کرد و اگر این از نظر اونها مشکل باشه فکر میکنید من کوتاه میام یا ترجیح میدم اصلا کتابم چاپ نشه ؟!!!:)

My life is dedicated to LOVING HIM

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #935 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
راستی دیروز رفتیم سینما پردیس، و اونجا یک مغازهٔ سی دی فروشی داشت. آلبوم‌ها مدرن تاکینگ و حتی کوئین رو داشت ولی از مایکل خبری نبود. تازه وقتی از مرده پرسیدم مایکلکسون ندارین گفت: «هه هه اینجا ایرانه» گفتم پس این البوم کوئین این جا چه کار میکنه؟؟ گفت نمی دونم. هی هی هی:((

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #937 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

شهروز نوشته: راستی دیروز رفتیم سینما پردیس، و اونجا یک مغازهٔ سی دی فروشی داشت. آلبوم‌ها مدرن تاکینگ و حتی کوئین رو داشت ولی از مایکل خبری نبود. تازه وقتی از مرده پرسیدم مایکلکسون ندارین گفت: «هه هه اینجا ایرانه» گفتم پس این البوم کوئین این جا چه کار میکنه؟؟ گفت نمی دونم. هی هی هی:((

مایکلکسون!؟ :D

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #941 توسط شهروز
التاز جان داشتیم؟؟:x_x

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 9 ماه قبل #946 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
من به شخصه با چندین افغانی مواجه شدم که اصلا نمی دونستن مایکل جکسون کیه !
رضا جان در اینکه مایکل به شدت معروفه شکی نیست ، و در اینکه معروف ترین هم هست به نظر من همینطوره ، اما به گونه ای نیست که تو گفتی ! اینکه تو هر داهاتی بشناسنش و ...
من قبلا اینجوری فکر می کردم اما واقعا رفتم و از داهاتی ها پرسیدم ! و نمی شناختنش ! متاسفانه افریقا هم نرفتم که بپرسم ازشون ، اما تو همین ایران برای خودم آمار موثق گرفتم .

ما داریم مایکل رو با شرایط زندگی خودمون مقایسه می کنیم و این خیلی موثق نیست چون اصولا کشور ما کشور زیاد نرمال و جهانی نیست . تو دنیا چیزهایی به شدت مطرح هستند که ما خیلی خیلی از اونها آگاهی مون کمه ! مثه همین پاپ !
مثلا اگه بخوای آمار بگیری در ساده ترین حالت می بینی که تو کشور های همسایه ایران گوگوش خیلی شناخته شده تر از مایکل جکسونه ... کافیه از 4 تا افعانی سوال کنی ! یا 2 نفر تاجیکی گیر بیاری ... یا بری تو روستاهای شمال کشور ! باور کن من بارها اینکار رو کردم .

Keep The Faith
Last edit: 14 سال 9 ماه قبل by Hamid.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #952 توسط شهروز
به با حمید موافقم که در ایران مایکل رو در خیلی جاها نمیشناسن. اما همانطورکه حمید هم گفت باید معیار جهانی باشه. مثلا در کشور هند اکثر مردم مایکل رو میشناسن. با او بزرگ شدن. اینو من نمی گم. دوستان بسیاری که پدرم از هند داره میگن. جمعیت هند بالای ۱،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ نفر جمعیت داره.

یا مثلا آفریقا. که فکر کنم کسی نباشه که در افریقا مایکل رو نشاناسه. البته فکر کنم.

بعد یک موضوعی رو یادم رفت. اگر پاپ نفر سوم و بعد از مایکل است منظور از شخص پاپ نیست بلکه مقام پاپ است. مثل رئیس جمهور آمریکا. مهم نیست که کی رئیس جمهور آمریکا میشه. هر کسی که بشه معروفیت بدست میاره. اما مایکل جکسون یک شخص است. و به نظرم حتی نباید با مسیح مقایسه بشه چون حضرت مسیح (ع) پیامبر خدا بود و مثل ما نبود و دین خدا رو تبلیغ می کرد. به نظرم حضرت محمد (ع) هم از مایکل مشهورتره ولی چون بعضی از سران کشورها با اسلام بد هستند اسم او را نمی گویند.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 3.705 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا