Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #736 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
کسی مستند شوک رو دید؟؟ ۲ روز پیش داشت دربارهٔ مــد حرف می زد و در تصاویرش هم کنسرت و ویدئو کلیپ موسیقی چندتا از این خوانندهای روانی رو نشون می داد که توی کنسرت وقت داد می‌زنن. تماما داشت از اونا نشون می داد که توی همین وسطا مایکل جکسون رو دو بار نشون داد. تازه ویديو کلیپ they dont care about us رو نشون داد. تازه همه رو شطرنجی کرد و لی به مایکل رسید هیچ کاری نکردند و با کیفیت عالی نشون دادن.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #738 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

shahroozporia نوشته: کسی مستند شوک رو دید؟؟ ۲ روز پیش داشت دربارهٔ مــد حرف می زد و در تصاویرش هم کنسرت و ویدئو کلیپ موسیقی چندتا از این خوانندهای روانی رو نشون می داد که توی کنسرت وقت داد می‌زنن. تماما داشت از اونا نشون می داد که توی همین وسطا مایکل جکسون رو دو بار نشون داد. تازه ویديو کلیپ they dont care about us رو نشون داد. تازه همه رو شطرنجی کرد و لی به مایکل رسید هیچ کاری نکردند و با کیفیت عالی نشون دادن.

جدي؟؟مايكل رو هم نشون دادن من آخر هاشو رسيدم نمديدم قسمت هاي مايكلشو....اگر اينكارو كردن بازم مثل بقيه كارهاشون در برنامه شوك يك سري كارهاي سطحي با كمترين مطالعه و تحقيق مطالبي در حد بسيار ضعيف و ابتدايي رو ارائه ميده در مورد تمامي موضوعات مستند شوك اين حرفم صدق ميكنه اولين سريش كه در مورد موسيقي غرب بود بي سوادي و كوتاه بين بودنشون رو نشون داد...صدا و سيما بايد سعي كنه برنامه هاي كارشناسي شده تر و بهتر بسازه نه برنامه هايي در چنين سطح پايين علم و اطلاعات كه اون هم ميشه معيار قضاوت خيلي ها...:angry:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #745 توسط Jasmine Jackson-mjforever
واقعا؟
وقتی کلیپ مایکل رو گذاشت منظورش همون مدهای غربی بد در نظر مستند شوک بود؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #751 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
اول که اون کنسرت های دیوانه وار رو شطرنجی نشون داد بعدش هم مایکل رو با کیفیت HD نشون دادن. خیلی ناراحت شدم. اینا خودشون مایکل رو خیلی بهتر از ما می‌شناسن. مخصوصا این کارو می کنن. همون طور هم که دوستان گفتن به اندازهٔ سلمان رشدی ازش می ترسن. به خاطر همین است.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #813 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
با نظرات حمید درباره ی محبوبیت و تاثیر مایکل تو ایران کاملا موافقم و اینکه خیلی از افراد اگه مایکل اولین خواننده و هنرمند محبوبشون نیست مطمئنا سوم و چهارم هست اما در کنارش افرادی هم هستن که بی توجه به حرفها ی دیگران و کاملا ناآگاهانه و از روی شعور پایینشون به مایکل توهین میکننن این توهین تنها از روی ناآگاهیه.

بچه ها دلیل اصلیه اینکه در ایران رسانه ی ملی بارها به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم سعی کرده مایکل رو مسبب گمراهی و انحرافات احلاقی نشون بده ترس بسیار زیادیه که از تاثیر مایکل نه فقط در جوانان بلکه در همه ی سنین رو افراد میزاره

اونا میدونن که مایکل کیه،مطمئن باشین خیلی چیزارو میدونن اما ما در جایی زندگی میکنیم که عشق مایکل را داشتن یعنی عشق امریکا را داشتن و منزجر بو دن از همه ی.....

چند هفته پس از فوت مایکل به طور اتفاقی یه مجله رو تو کتابخونه دیدم وقتی نگاه کردم دیدم عکس مایکل رو به طرز شیطان گونه ای درست کردن و روش نوشتن مایکل جکسون حیوان عاصی تا انسان مدرن

منظور از انسان مدرن جوانان نسل امروزند که از دید انها به فرهنگ غرب نزدیک شدند و در یک مسیر جهنمی گام برمیدارن و این جوانان مدرن پیرو انسانهای مدرنی مثل مایل جکسون هستند.نمام تلاش رسانه ی ملی و وزارت ارشاد اینه که فرهنگ عرب که فرهنگی بهشتی هست رو رواج بده:(

زبان عرب،آیین عرب،دین عرب
اگر قبول کردی و از این فرهنگ حمایت کردی میشی مومن اگه بگی من ایرانیم من کسی مثل مایکل رو که به تمام فرهنگها عشق میورزه دوست دارم من میخوام به زبان شیرین فارسی صحبت کنم من از کلمات عربی بیزارم.........و در این صورت میشی دشمن
و از دیدشون در جبهه ی باطل قرار میگیری:(

اگه یه نگاهی به برنامه ی شوک بندازین منظورمو بهتر درک میکنید
هم در سری قبل شوک و هم در سری جذیذ تصاویری از مایکل نشون داده میشه.مصداق این عمل در بسیاری از فیلمهای ایرانی دیده شده که نیازی به صحبت نیست.......

امیدوارم همه ی ما در چنین جوی بهترین کار ممکن رو انجام بدیم:)

امیدوارم

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #814 توسط Termeh
پاسخ داده شده توسط Termeh در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
یه مطلب دیگه هم باید بگم در تایید eroslovecrys درسته نباید هر کلمه ای رو ترجمه کرد در اینصورت خیلی از کلمات معنی اصلیشونو از دست میدن

مثلا اگر neverland ترجمه بشه که البته خیلی جاها ترجمه میشه از عمق کلمه اش کم میشه

البته تو این محفل زبان انگیلیسی من در حد ملخه پس همین پست دیگه کافیه

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.303 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا