زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael در ایـــــــــــران ...

تازه مایکل که فقط توی پاپ موفق نبوده ! آهنگ های راک & رول و سول و حتی به نظرم توی سبک کانتری هم داشته که واقعا توی همه شون تک و عالی هست ! :kiss:
حمید خان واقعا داشتیم ؟! مچ منو میگیری ؟! این اصطلاح شاید تکه کلامم باشه ! :evil: حالا که داریم منم از این به بعد یادم نمیره مچتو بگیرم !!!

حالا که اینو گفتی پس بذار یک واقعیتی رو بهت بگم حالا که شب از نیمه گذشته تا بترسی !
There's a ghost down in the hall
There's a ghoul:evil: upon the bed
There's something in the walls
There's blood up on the stairs
حالا اگر یکی از اینها اومد خوردت نگی تقصیر من بوده ها ...
منم فکر میکنم وجهه سیاسی مایکل در آهنگهاش تاثیر داشته توی موقعیتش توی ایران !کلا اینها از هر کسی که توی کارهای سیاسی بپلکه و دستی در حقوق بشر و کارهای خیریه و ضد جنگ و... داشته باشه خوششون نمیاد ! نمونه اش هم انجی جولی که اینقدر باهاش لج هستن !
My life is dedicated to LOVING HIM
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
EROS_LoveCrys نوشته: موسیقی Pop یعنی "موسیقی محبوب مردمی" اما به هیچ وجه به این منظور به کار نمیره. این برمیگرده به زمانی که خواستن نامی برای این سبک انتخاب کنن؛ چون این سبک از همه محبوبتر و مردمگیرتر بوده، نام Pop رو براش انتخاب کردن.
میگم هرچیز رو نباید ترجمه کرد برا همین مسائله. اسم خاص به همین دلایل در گرامر انگلیسی نباید ترجمه شه. اتفاقات و فرهنگ هر منطقه بر روی کلماتی که ما میتونیم به راحتی برای خودمون ترجمه کنیم تأثیر میگزاره. تأثیر بسیار عظیمی هم میگزاره. به همین دلایل هست که نام کتابها و متون ادبی گاهی هنگام ترجمه با مشورت صاحب اثر، کاملا عوض میشه.
نه عزیزان کینگ آو پاپ یعنی پادشاه سبک پاپ! پاپ فقط همین معنا رو داره.
همونطور که در مصاحبهی مایکل و اپرا دیدید این لقبو ابتدا الیزابت تیلور در سخنرانیش برای مایکل گذاشت: مایکل جکسون پادشاه حقیقی موسیقی پاپ، راک و سول.
من هم میدونم که این لقب رو الیزابت اولین بار به مایکل گفت اما king of pop یعنی سلطان پاپ نه سلطان موسیقی پاپ چون اینطوری میشه king of pop music. به نظرم که این کلمه ایهام داره هم برای موسیقی هم برای فرهنگ مردم و... اما در ایران (و کمی در جهان) مردم متاسفانه فکر میکنن که فقط توی سبک پاپ موفق بوده در صورتی که موفق ترین ترانه ی راک دهه ی ۹۰ سیاه یا سفید بود.
در رابطه با نام ترانه های مایکل هم حرف شما درست است و هم حرف من. چون از هر دو نوع استفاده میشه. خیلی سخته که آدم بخواد تصمیم بگیره.
نسیم جان من نخواستم بگم که شما نمی دونی که مایکل سلطان اکثر سبکها است. بلکه گفتم اون کلمه رو از این به بعد اصلاح کنید چون مردم رو به خطا می اندازد کما اینکه هم اکنون هم این طور شده. و من هیچ منظور دیگه ای نداشتم.
My life is dedicated to LOVING HIM
- تشکرهای دریافت شده: 383
معناشو کامل توضیح دادم که دیگه ایهامی وجود نداشته باشه!اما king of pop یعنی سلطان پاپ نه سلطان موسیقی پاپ چون اینطوری میشه king of pop music.