Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #655 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
شهروز جان اگر از من بپرسی میگم مایکل نه تنها سلطان موسیقی بلکه سلطان رقص و مد و خشگلی و نازی و لبخند و خوش قلبی و ... هم هست ! البته برای من ! خواهشا نریزید روی سرم !B)
تازه مایکل که فقط توی پاپ موفق نبوده ! آهنگ های راک & رول و سول و حتی به نظرم توی سبک کانتری هم داشته که واقعا توی همه شون تک و عالی هست ! :kiss:
حمید خان واقعا داشتیم ؟! مچ منو میگیری ؟! این اصطلاح شاید تکه کلامم باشه ! :evil: حالا که داریم منم از این به بعد یادم نمیره مچتو بگیرم !!! B)
حالا که اینو گفتی پس بذار یک واقعیتی رو بهت بگم حالا که شب از نیمه گذشته تا بترسی !
There's a ghost down in the hall
There's a ghoul:evil: upon the bed
There's something in the walls
There's blood up on the stairs
حالا اگر یکی از اینها اومد خوردت نگی تقصیر من بوده ها ...;) B) ;)

منم فکر میکنم وجهه سیاسی مایکل در آهنگهاش تاثیر داشته توی موقعیتش توی ایران !کلا اینها از هر کسی که توی کارهای سیاسی بپلکه و دستی در حقوق بشر و کارهای خیریه و ضد جنگ و... داشته باشه خوششون نمیاد ! نمونه اش هم انجی جولی که اینقدر باهاش لج هستن !:) :) :)

My life is dedicated to LOVING HIM

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 10 ماه قبل #662 توسط Jasmine Jackson-mjforever
واسه مایکل بد میشه اگر ایران!!! نشونش بده
:P

mj for ever....

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #694 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...

EROS_LoveCrys نوشته: موسیقی Pop یعنی "موسیقی محبوب مردمی" اما به هیچ وجه به این منظور به کار نمی‌ره. این برمی‌گرده به زمانی که خواستن نامی برای این سبک انتخاب کنن؛ چون این سبک از همه محبوب‌تر و مردم‌گیرتر بوده، نام Pop رو براش انتخاب کردن.
می‌گم هرچیز رو نباید ترجمه کرد برا همین مسائله. اسم خاص به همین دلایل در گرامر انگلیسی نباید ترجمه شه. اتفاقات و فرهنگ هر منطقه بر روی کلماتی که ما می‌تونیم به راحتی برای خودمون ترجمه کنیم تأثیر می‌گزاره. تأثیر بسیار عظیمی هم می‌گزاره. به همین دلایل هست که نام کتاب‌ها و متون ادبی گاهی هنگام ترجمه با مشورت صاحب اثر، کاملا عوض می‌شه.

نه عزیزان کینگ آو پاپ یعنی پادشاه سبک پاپ! پاپ فقط همین معنا رو داره.

همونطور که در مصاحبه‌ی مایکل و اپرا دیدید این لقبو ابتدا الیزابت تیلور در سخنرانیش برای مایکل گذاشت: مایکل جکسون پادشاه حقیقی موسیقی پاپ، راک و سول.

من هم میدونم که این لقب رو الیزابت اولین بار به مایکل گفت اما king of pop یعنی سلطان پاپ نه سلطان موسیقی پاپ چون اینطوری میشه king of pop music. به نظرم که این کلمه ایهام داره هم برای موسیقی هم برای فرهنگ مردم و... اما در ایران (و کمی در جهان) مردم متاسفانه فکر میکنن که فقط توی سبک پاپ موفق بوده در صورتی که موفق ترین ترانه ی راک دهه ی ۹۰ سیاه یا سفید بود.

در رابطه با نام ترانه های مایکل هم حرف شما درست است و هم حرف من. چون از هر دو نوع استفاده میشه. خیلی سخته که آدم بخواد تصمیم بگیره.

نسیم جان من نخواستم بگم که شما نمی دونی که مایکل سلطان اکثر سبک‌ها است. بلکه گفتم اون کلمه‌ رو از این به بعد اصلاح کنید چون مردم رو به خطا می اندازد کما اینکه هم اکنون هم این طور شده. و من هیچ منظور دیگه ای نداشتم.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #696 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
منم هیچ منظوری نداشتم ! فقط گفتم از نظر من مایکل سلطان قلب هاست :kiss: بقیه اش هم همونایی که گفتم B)

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #704 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
دوست من هیچ ابهامی در هیچ جای دنیا در کلمه‌ی پاپ میوزیک نیست. بت گفتم ریشه‌ی معناشو. این فقط یعنی سبک پاپ.

اما king of pop یعنی سلطان پاپ نه سلطان موسیقی پاپ چون اینطوری میشه king of pop music.

معناشو کامل توضیح دادم که دیگه ایهامی وجود نداشته باشه!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #707 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
یعنی شما میگید کلمهٔ pop مخفف کلمهٔ popular نیست.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.413 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا