- تشکرهای دریافت شده: 64
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
Michael در ایـــــــــــران ...
و این که چرا باید نام خوانندگانی که در هنر و اخلاق در مقابل مایکل صفر هستند (همانند امینم و لیدی گاگا و ...) در مجلات ایرانی بیاید. (امینم، لیدی گاگا و ریکی مارتین همجنس باز هستند که این موضوع هم از نظر ادیان و مهم تر از همه از نظر جمهوری اسلامی بسیار بد است و مجازات این جور انسانها اعدام است.) این اتفاق بدلیل این است که هیچ کدام از این خوانندهها نفوذی در ایران نداشته اند. اما مایکل فذق می کرد. او تمام انسانها را تحت سلطهٔ هنر خودش در میاورد. به همین دلیل ایران ازاو میترسه. خیلی هم میترسه. و من شک ندارم که این سایت فیل میشه به محض این که بفهمن که طرفداران ایرانی دارن زیاد میشن.
دوستان این موضوع فقط در ایران نیست در تمام جهان به نحوی از مایکل جکسون میترسند!!!
البته الان هم در تلوزیون ایران از مایکل خیلی چیزها است. الان در تبلیغ پاناسونیک از آهنگ تریلر استفاده شده. در برنامهٔ غیر منتظره یک بار از آهنگ بیلی جین استفاده شد. یک بار هم آهنگ Jam را در یک برنامه ی سیاسی پخش کرد. الان هم برنامهٔ «نیمروز» در بینبرنامهای هنر تولید صدای مایکل رو میزاره (اونی که در آخر ترانهٔ بیلی جین در تور هیستوری اجرا میکرد) و این ها نشانهها نفوذ او است.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
رفت و آمدش با سیاستمدارا رو نمیشه دلیلی بر درگیری اون در امور سیاسی دونست. در مورد اثر گذاری میشه بحث کرد. مایکل رو جامعه تاثیر داشته. سیاستمدارا هم ازش استفاده میکردن واسه محبوبیت مثل یه ابزار.
مایکل که یه سیاست مدار یا یه دولت مرد نبود ... اون یه خواننده بود و من به نسیت اینکه یه خواننده بود گفتم اتفاقا سیاسی هم بود . از یه خواننده باید یه جور دیگه از نظر سیاسی انتظار داشت تا یه دولت مرد و اتفاقا مایکل بسیار خواننده سیاسی بود ... بسیار ... ! و سیاست مدار ... این کاملا تو آهنگ هاش مشهوده .
آهنگ Earth Song رو هم تلویزیون زیاد میذاره .
اتفاقات مایکلی تلویزیون ایران زیاد داشته ! از سیروس گرجستانی بگیر تا شب های برره و سوتی های تلوزیونی و زیرکی مجری ها و مهمون ها و آهنگ ها .
یه باز خاطرمه فیلم دلفین رو گذاشت نصفه شبی که آخرش آهنگ will you be there با صدای مایکل تا نصفه پخش شد !!!!!
یه بار دیگه هم تفسیر خبری بود 10 سال پیش که گفت مایکل جکسون فاسد تبدیل به عیسی و مدونا تبدیل به مریم مقدس در غرب شدن و این نشونه فساد غربه !!!
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
مثلا چندین سال پیش برنامه ی مردان اهنین روی صحنه ی ارومش smooth criminal رو میذاشت
مایکل همه جوره توی ایران با همه ی چهره ها شناخته میشه: سیاستمدار.خواننده و.....
تنها چیزی که مردم در موردش نمیدونن خودشه و زندگیشه
hbmj2 نوشته:
رفت و آمدش با سیاستمدارا رو نمیشه دلیلی بر درگیری اون در امور سیاسی دونست. در مورد اثر گذاری میشه بحث کرد. مایکل رو جامعه تاثیر داشته. سیاستمدارا هم ازش استفاده میکردن واسه محبوبیت مثل یه ابزار.
مایکل که یه سیاست مدار یا یه دولت مرد نبود ... اون یه خواننده بود و من به نسیت اینکه یه خواننده بود گفتم اتفاقا سیاسی هم بود . از یه خواننده باید یه جور دیگه از نظر سیاسی انتظار داشت تا یه دولت مرد و اتفاقا مایکل بسیار خواننده سیاسی بود ... بسیار ... ! و سیاست مدار ... این کاملا تو آهنگ هاش مشهوده .
از این نظر آره... درسته.
bemikelike.wordpress.com
hbmj2 نوشته:
آهنگ Earth Song رو هم تلویزیون زیاد میذاره .
اتفاقات مایکلی تلویزیون ایران زیاد داشته ! از سیروس گرجستانی بگیر تا شب های برره و سوتی های تلوزیونی و زیرکی مجری ها و مهمون ها و آهنگ ها .
یه باز خاطرمه فیلم دلفین رو گذاشت نصفه شبی که آخرش آهنگ will you be there با صدای مایکل تا نصفه پخش شد !!!!!
یه بار دیگه هم تفسیر خبری بود 10 سال پیش که گفت مایکل جکسون فاسد تبدیل به عیسی و مدونا تبدیل به مریم مقدس در غرب شدن و این نشونه فساد غربه !!!
1.منم با این حرفت به شدت موافقم ! درست میگی ! مطمئنا مایکل منش سیاسی و تفکر سیاسی داشت ! یک هنرمند سیاسی بود که از هنرمندان بزرگ و تاثیرگذار چیزی کمتر از این انتظار نمیره ! مایکل تفکر سیاسی داشت وقتی They don't care about us رو خوند ! و هزاران آهنگ دیگه !به همین دلیل هم هست که با دیگران فرق داره و نمیشه با بعضی ها مقایسه اش کرد !
2.حمید جان فکر چاپ دفتر شعر امروز به ذهنم نرسیده ! حدود 6 سال پیش که به یک انتشارات معلوم الحال رفته بودم برای خرید کتاب های خوبی که چاپ میکرد؛ وقتی لیست کتاب های چاپی شون رو دیدم خیلی تعجب کردم ! انیگما،متالیکا،سپولترا،دی برگ،مدرن تاکینگ،انریکه،مگادث!،جرج مایکل،شکیرا،آکوا،الویس پریسلی ،نیروانا،سیناترا،امینم،بریتنی،جنیفر،ریکی مارتین و...همه بودند ! من از تعجل خشکم زده بود ! اون موقع بد به دلم راه ندادم ! گفتم شاید بلد نیستن ترانه هاشو ترجمه کنند :cheer:
3.از مثالهایی که در تلویزیون ایران آوردید به قول شما زیاده !و دلیلش هم تنها یک چیزه ! مایکل سلطان موسیقی پاپ جهان و تاریخ بود و تاثیراتش غیرقابل انکاره ! هرچقدر هم که بخوان اونو بپوشونن نمیتونن و توش ناتوان هستن !
4.من از این تبلیغ پاناسونیک واقعا اعصابم به هم میریزه ! اونها حق ندارن بدون حق انتشار از آهنگ تریلر ( چه خوش سلیقه هم بودن !) استفاده کنند !:evil:
5.به نظرم بعضی چیزها ارزش ریسک و این حرفها رو داره ! من زمانی که سوم راهنمایی بودم نشریه ای توی مدرسه چاپ کردم که همه چیزش منفور جمهوری اسلامی بود ! از مقایسه ادیان بگیر تا ادای احترام و برزگداشت برای دونالد ریگان فقید که اون زمان از دنیا رفته بود ! البته یک نشریه ئ درون مدرسه ای رو نمیشه با یک رسانه مقایسه کرد ولی قضیه اینجاست که چی مهمتره ! حفظ رسانه یا بزرگداشت مایکل ...
My life is dedicated to LOVING HIM
نسیم مایکل کلا 500 تا آهنگ داشت که هزاران تاش سیاسی بوده ؟ ! :lol: :cheer:و هزاران آهنگ دیگه