Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25459 توسط Michael
حس میکنم مایکل خیلی خیلی تنهاست ! حتی طرفداراش خیلی زود در موردش قضاوت میکنن ! لحظه ای به حقیقت نگاه نمیکنیم ! یعنی خود لیزا هیچ مشکلی نداشت؟هیچ وقت از کارهای عجیبش صحبت کرد؟ فقط خودشو تبرئه کرد و گفت به مایکل عذر خواهی بده کارم و تموم شد و رفت ! :scream:

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25460 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia

hbmj2 نوشته: راستش به نظر من اصلا عالی نبود.
همیشه آرزو می کردم که کاش هرگز این مستند وجود نمی داشت!
از مایکل یه مایکل بچگانه ( نه کودک!)، بیخیال و بی فکر ساخته بود این مستند. کسی که اصلا هیچ الگوی فکری خاصی نداره و درگیر تجملاته!
فقط مشکل مارتین نبود. مشکل تا قسمتی مایکل هم بود. هم به خاطر اعتمادی که کرد و هم به خاطر شرایطی که توش بود. چه دلیلی داشت تو مرحله از زندگیش بیاد مستند همه زندگی ش رو بسازه؟ چیزی که تا ابد می مونه؟
تو مرحله ای که هم افسرده بود، هم پریشون حال! یعنی فقط پول؟
نمی دونم، اما به نظرم یه چیز مهمتر از پول وجود داشت!
و اینکه مایکل ثابت کرد هر وقت ضعیف و رونده می شد رو به مصاحبه و مستند میورد!

اینم حرفیه!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25471 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
الناز دیدم بحث کلا از TV Persia به جاهای دیگه رسیده برای همین اسمشو تغییر دادم.

Keep The Faith

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25483 توسط Jasmine Jackson-mjforever
لیزا د وباره به طرز دوپهلو صحبت میکرد.. به هیچ صورتی نمی خواست قبول کنه که خیلی از مشکلات تقصیر خودش بوده! اینطور که معلومه لیزا طلب کار هم هست و نمیتونست قبول کنه که خیلی مغرور و بی فکر بوده که کاملا به واکنش های مایکل و احساشاتی بودنش در بعضی زمینه ها توجهی نمیکرده . شایدم هیچوقت نفهمه...
راستی یه چیزی بچه ها... شبکه ی منوتو تا به حال اجراهای زنده ی زیادی از خواننده های بزرگ و قدیمی تهیه کرده و برنامه های متنوعی هم در این زمینه تولید کرده. همچنین مستندهایی مثل مستند کویین... اما تا به حال برنامه ی خاصی در مورد مایکل نداشته و زیاد به اون نپرداخته تنها چیزی که من یادم میاد ویژه برنامه ای بود که در برنامه ی موزیک پخش شد و فقط 15 دقیقه بود... برای فردا هم که انگار برنامه ی خاصی ندارن. شاید اگر ایمیل یا پیامی بدیم به این قضیه توجه کنن...

mj for ever....
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Michael

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل - 13 سال 6 ماه قبل #25509 توسط Michael

mjforever نوشته: لیزا د وباره به طرز دوپهلو صحبت میکرد.. به هیچ صورتی نمی خواست قبول کنه که خیلی از مشکلات تقصیر خودش بوده! اینطور که معلومه لیزا طلب کار هم هست و نمیتونست قبول کنه که خیلی مغرور و بی فکر بوده که کاملا به واکنش های مایکل و احساشاتی بودنش در بعضی زمینه ها توجهی نمیکرده . شایدم هیچوقت نفهمه...

کاملا موافقم ! چون لیزا خودش یه جورایی مشکل روانی داره و کاملا میشه عدم تعادل رو توی صحبتاش و حرکات صورتش دید ! به مصاحبه ورژن قدیم اوپراه با لیزا برگردیم کاملا متوجه مشکل فکریش میشید !
Last edit: 13 سال 6 ماه قبل by مایکلا.

بیشتر
13 سال 6 ماه قبل #25516 توسط Michaellover
نظرتون در مورد این برنامه ای که شبکه 4 برای سالروز مرگ مایکل تدارک دیده بود چی بود؟
من که خیلی خوشم اومد از صبح داره موزیک ویدیو های مایکل رو با زیر نویس و بدون زیر نویس مرور می کنه کیفیتش هم خیلی خوبه!
نظرتن چیه بخاطر این کارشون تو F/b ازشون قدردانی کنیم؟ :rdpaper:

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
كاربر(ان) زير تشكر كردند: aisan

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.883 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا