Skip to main content

سوال در باره ترانه they don't care about us

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل - 12 سال 3 ماه قبل #30895 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us

FeanoR نوشته: ژاپن

آمریکا یک کشور کاملا بی طرف نبود و از خیلی لحاظ ها به ژاپن فشار آورد مخصوصا اقتصادی و اونم بیشتر به دوران جوانی روزولت برمیگرده که توی گروه نژادپرستی بوده که کلا ژاپن رو یک دشمن خونی حساب میکرده اما این اما مهمه، آمریکا یک هیولای کامل نیست اصلا یک هیولا نیست، بالاخره هر کشور بیشتر تمرکزش به کشور و مردم کشورش برمیگرده و حس وطن خویی دارن مردمش و اون هم به نفع کشورش داشته عمل میکرده و مطمئن باش که اگه نژادت فرق داشت الان کاملا آمریکا رو نمیکوبیدی، درسته؟ نمیشه یک کشور رو کاملا و به این شدت کوبید، هیچوقت اینطوری نیست... مطمئنا هر دو طرف تقصیر دارن و یک بخش هیولای به خصوص خودشون و اینکه ژاپن نمیتونست به آمریکا بمب اتم بزنه چون تکنولوژی شو نداشت مطمئنا معنیش این نیست که نمیخواسته و اگه داشت مطمئنا بیشتر از آمریکا خرابی به بار میاره...

مسائل همیشه اونقدر پیچیده نیست که ما پیچیده ش میکنیم، ژاپن میخواست از زیر فشار های اقتصادی آمریکا در بیاد و دیده فرصت خوبیه و حمله کرده، ژاپن میدونست که اگه آمریکا رو وارد جنگ بکنه، بد میبینه اما فکر میکرد قضیه مثل چین میمونه و میتونه خوب پیش بره اما طرفش رو اشتباهی دید و این مهمترین اشتباه ژاپن هست و بزرگترین اشتباه در طول جنگ جهانی چون ژاپن خیلی راحت میتونست از اون طرف به روسیه حمله کنه و اگه آمریکا خودش رو وارد جنگ میکرد الان مقصر تمام آمریکا بود ولی اینطوری عمل نکرد و فکر کرد خیلی زرنگه، با اینکه الان تمام جهان آمریکا رو یک هیولای تمام توی جنگ جهانی میدونن...

کاش که تمرکزش بر کشور و مردمش بود ... اون اگه یک ذره به فکر مردم و کشورش بود الکی کشورش رو وارد جنگ نمیکرد و سعی میکرد اوضاع کشورش رو درست کنه ...
منظورت رو از "مطمئن باش که اگه نژادت فرق داشت الان کاملا آمریکا رو نمیکوبیدی، درسته؟" نفهمیدم. چه ربطی به نژاد داره ؟! یعنی منظورت اینه که چون با آمریکایی ها هم نژادم کوبیدمشون ؟ البته با همه ساکنین آمریکا که ما ایرانی ها هم نژاد نیستیم ، فقط به هندواروپایی های آمریکا هم نژادیم.
بعدشم گفتن واقعیت ها کوبیدنه ؟!

چقدر مطمئنی تو ! به نظر من اصلا نمیشه گفت اگه تکنولوژیشو داشت بیشتر از آمریکا خرابی به بار میاورد.

برای من با توجه به اینکه اطلاعات در این مورد زیاد نیست پیچیدست. نه دوست عزیز ژاپن میخواست از زیر فشار های اقتصادیش از طریق مذاکره در بیاد که به یک توافق اقتصادی مناسب برسند که به سود هر دو طرف باشه اما آمریکا ژاپن رو تحقیر میکرد (مخصوصا در اولتیماتوم 26 نوامبر). در اصل حمله به پرل هاربر برای دولت آمریکا اصلا غیر منتظره نبوده.
بله بهتر این بود که ژاپن با شوروی وارد جنگ میشد اما در سال 1941 این کشور با شوروی قرارداد بی طرفی امضا کرده بود (که بعد ها این قرار داد توسط شوروی نقض شد) و در بند پنجم قرار داد سه جانبه دول محور آمده بود:
نمایندگان دول آلمان, ایتالیا و ژاپن تصدیق میکنند که این عهدنامه به هیچ وجه رویه ی سیاسی این سه قدرت را در قبال اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی تغییر نمیدهد.
بر عکس متاسفانه به دلیل تبلیغات و دروغ پراکنی های فراوان امروز متفقین رو خوب میدونن و بعضی ها هم هستند که با اینکه از جنایات فراوان اینا خبر دارن به دلیل تعصب شدید سرشونو تو برف کردن و چنان خودشونو به اون راه زدن که آدم فکر میکنه متفقین هیچ جنایتی نکردن ...

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 3 ماه قبل by Nikolay.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #30896 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
بالاخره برد خودشو بعد از جنگ کرد و تونست کشورش رو به یک پیشرفت خوبی برسونه... جنگ همیشه هم بد نیست و تو خیلی از موارد خیلی بهتر از صلحه. بعدم آمریکا در ظاهر کاملا بی طرف بود و ژاپن از همین میتونست برد کنه ولی خنگ بازی در آورد.

منظورم از نژاد اینه که ما هر طور که میخوایم میبینیم قضیه رو، مثلا من خودم میخوام قضیه ها رو طوری ببینم که با منطقم جور در بیاد و مطمئنا نمیشه گفت که اطلاعات کدوم طرف کاملا درسته، از کجا اینقدر مطمئنی که اطلاعاتی که از متحدین به دست آوردی کاملا درسته؟ و چرا اینقدر به این اطلاعات اعتماد داری؟ چون میخوای که اینطور باشه، شاید اینطور باشه شایدم نباشه، اما تو میخوای که باشه.

گفتن واقعیت یک لحن خاصی داره و کوبیدن هم یک لحن خاصی داره... متاسفانه ما چون تو اینترنت هستیم و همه چی نوشتاری هست از لحن همدیگه خبر نداریم البته بخش کوچیکی ش تو نوشته ها معلومه اما شاید اشتباه بکنیم و مطمئنا همه چی درست نیست، پس بنابراین من هم حس کردم که لحن گفتنت کوبیدن هست درسته واقعیات توش هست اما بیشترش کوبیدن هست ولی اگه اشتباه کردم از همینجا صمیمانه معذرت میخوام.

مطمئن نیستم اما آمریکا رو خوب میشناسم، آمریکا هیچوقت تمام یک کار رو انجام نمیده، یعنی همیشه کارها رو نصفه جوری رها میکنه که همه فکر میکنن کاملا انجام داده و تمومشون کرده ولی در اصل نصفه بوده اما ژاپن تمام کارها رو تا ریشه انجام میده و تمام و کمال به صورت کاملا آتشین انجامشون میده اگه کاری رو شروع کنه پس اگه ژاپن بمب اتم داشت، آمریکا رو از رو کره زمین محو میکرد... این یک نتیجه گیری هست و توش اصلا اطمینان هم نیست و درست و اشتباهش هم هر طوری امکان داره باشه...

درسته اما ژاپن با حمله به پرل هاربر اشتباه بزرگی کرد و اینطور به نظر من میرسه که ژاپن احساس زرنگی کرد و گفت الان میزنم آمریکا رو و تمام منافع به سمت من برمیگرده که اولش هم همینطوری شد و آمریکا هم به قول خودت اصلا سوپرایز نشد و اشتباه ژاپن همینجا بود و باید به شوروی حمله میکرد اونطوری آمریکا سوپرایز میشد. ژاپن چی به آمریکا حمله میکرد چی به شوروی به نظر من فرقی براش نداشت اما این وسط ژاپن منافع خودش رو مقدم تر از منافع جنگ دید و به آمریکا حمله کرد و حالا جاهای دیگه که اشتباهش هم همین بود.

الان تو یک کوچه که هیچکی چیزی از هیچ جای دنیا ندونه داد بزنی آمریکا، میگه خاک بر سر جنایت کارش بکنن که هیروشیما رو با خاک یکسان کرد(جالبه اصلا اسم بقیه جاها رو هم نمیارن، فقط راست هیروشیما!!!)

بعدم من نمیگم آمریکا فرشته هست، میگم هیولای کامل نیست اصلا یک هیولا نیست... فقط یک روباهه در لباس هیولا و فرشته، و من از همینه آمریکا خیلی خوشم میاد، مسائل رو بهتر از بقیه کشورها درک میکنه و بهتر میفهمه چیکار کنه نه اینکه مثل بچه های جو گیر یک راست بره دعوا کنه!

بالاخره آمریکا از پس همه چی تا الان بر اومده و کمتر کشوری اینطوری بوده و آمریکا واقعا به فکر مردم داخل کشورش هست.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در مورد سطح دید سیاسی مایکل و سطح مطالعه مایکل هم بگم که اصلا تو این آهنگ به هیچکدوم اینا نیازی نداشت چون تو این آهنگ بیشتر دید اجتماعی نیاز داشت اونم اجتماع داخل کشور که اونم به درک ربط داره و مایکل هم خوب این مسائل رو درک میکرد و در مورد سطح مطالعه هم بگم که این آهنگ چیز خاصی نداشت که بخواد مایکل بره یک عمر در مورد روزولت مطالعه کنه و میتونست به همون چیزایی که دیده، بسنده کنه چون چیزی که میگه چیزایی هست که تو مطالعات فهمیده نمیشن، بلکه تو خوب دیدن میتونن قابل درک باشن پس انتخاب خیلی سخت نمیتونسته باشه برای مایکل.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل - 12 سال 3 ماه قبل #30897 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us

FeanoR نوشته: منظورم از نژاد اینه که ما هر طور که میخوایم میبینیم قضیه رو، مثلا من خودم میخوام قضیه ها رو طوری ببینم که با منطقم جور در بیاد و مطمئنا نمیشه گفت که اطلاعات کدوم طرف کاملا درسته، از کجا اینقدر مطمئنی که اطلاعاتی که از متحدین به دست آوردی کاملا درسته؟ و چرا اینقدر به این اطلاعات اعتماد داری؟ چون میخوای که اینطور باشه، شاید اینطور باشه شایدم نباشه، اما تو میخوای که باشه.

اطلاعات کسی درسته که با سند و مدرک حرف بزنه. من هم فقط حرفی رو که با سند و مدرک باشه و درستیش رو بشه اثبات کرد قبول میکنم.
از جایی که این اطلاعات با سند و مدرک هستند و درستیشون رو میشه اثبات کرد مطمئنم. به قول شرلوک هولمز: من هیچ وقت تعصب ندارم و رام و سر به راه به هر طرف که اطلاعات هدایتم کند می روم.

FeanoR نوشته: گفتن واقعیت یک لحن خاصی داره و کوبیدن هم یک لحن خاصی داره... متاسفانه ما چون تو اینترنت هستیم و همه چی نوشتاری هست از لحن همدیگه خبر نداریم البته بخش کوچیکی ش تو نوشته ها معلومه اما شاید اشتباه بکنیم و مطمئنا همه چی درست نیست، پس بنابراین من هم حس کردم که لحن گفتنت کوبیدن هست درسته واقعیات توش هست اما بیشترش کوبیدن هست ولی اگه اشتباه کردم از همینجا صمیمانه معذرت میخوام.

منظور من واقعیت بود ... ممنون رفیق :-)/:-)

FeanoR نوشته: درسته اما ژاپن با حمله به پرل هاربر اشتباه بزرگی کرد و اینطور به نظر من میرسه که ژاپن احساس زرنگی کرد و گفت الان میزنم آمریکا رو و تمام منافع به سمت من برمیگرده که اولش هم همینطوری شد و آمریکا هم به قول خودت اصلا سوپرایز نشد و اشتباه ژاپن همینجا بود و باید به شوروی حمله میکرد اونطوری آمریکا سوپرایز میشد. ژاپن چی به آمریکا حمله میکرد چی به شوروی به نظر من فرقی براش نداشت اما این وسط ژاپن منافع خودش رو مقدم تر از منافع جنگ دید و به آمریکا حمله کرد و حالا جاهای دیگه که اشتباهش هم همین بود.

نمیشه نظر قطعی داد که حمله به پرل هاربر اشتباه بوده یا نه. خیلی از اطلاعات به دست ما نرسیده ، بعدشم باید حال و هوای اون دوره رو در نظر گرفت.

FeanoR نوشته: الان تو یک کوچه که هیچکی چیزی از هیچ جای دنیا ندونه داد بزنی آمریکا، میگه خاک بر سر جنایت کارش بکنن که هیروشیما رو با خاک یکسان کرد(جالبه اصلا اسم بقیه جاها رو هم نمیارن، فقط راست هیروشیما!!!)

من که همچین موردی ندیدم ، البته احساس میکنم در اروپا از طرفداران آمریکا خیلی کم شده ...

FeanoR نوشته: بالاخره آمریکا از پس همه چی تا الان بر اومده و کمتر کشوری اینطوری بوده و آمریکا واقعا به فکر مردم داخل کشورش هست.

شاید بعضی از رئیس جمهور های این کشور به فکر مردم بودن اما بنظر من روزولت اصلا به فکر مردم نبود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 12 سال 3 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #30902 توسط farzam
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us
منم با اون حرف وحيد كه گفت زياد به مطالعه و تفكر نياز نيست موافقم مثلا ما خودمون مگه همش در حال مطالعه بوديم از قديم و شاهها و رئيس جمهور ها اينا.... نه ديگه به هر حال زندگي تو هر جامعه اي يك سري اطلاعات عمومي و منتقل ميكنه
علت آوردن اسم روزولت هم بايد تو جامعه ي آمريكا بزرگ شده باشيم كه به طور دقيق "درك" كنيم كه چرا امده

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل #30906 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us

اطلاعات کسی درسته که با سند و مدرک حرف بزنه. من هم فقط حرفی رو که با سند و مدرک باشه و درستیش رو بشه اثبات کرد قبول میکنم.
از جایی که این اطلاعات با سند و مدرک هستند و درستیشون رو میشه اثبات کرد مطمئنم. به قول شرلوک هولمز: من هیچ وقت تعصب ندارم و رام و سر به راه به هر طرف که اطلاعات هدایتم کند می روم.

درسته این حرفت اما اطلاعات جنگ جهانی دوم همچین هم با قطعیت نیست(البته اون قسمت مهمش و گرنه بقیه ش با جزئیات کامل هستش) و تنها راه اینه که اگه اطلاعات یک سمت درست تر و با سند تر بود بهش اعتماد کرد که این قضیه خیلی کم اتفاق میوفته و گرنه باید با منطقت بسنجی و این منطق به نوع دید فرد برمیگرده. حالا اگه در این مواردی که بحث میکنیم، اطلاعات درستی هست که بشه بهش صد در صد اعتماد کرد، خب بذار اینجا و منم قبول میکنم.

نمیشه نظر قطعی داد که حمله به پرل هاربر اشتباه بوده یا نه. خیلی از اطلاعات به دست ما نرسیده ، بعدشم باید حال و هوای اون دوره رو در نظر گرفت.

منم که نظر در سطح جهانی ندادم که :D منم منظورم این بود که به نظر من اشتباه بود و همیشه توی جنگ جهانی دوم با این قضیه به مشکل برمیخورم و همیشه میگم چرا؟ درسته خیلی از اطلاعات به ما نرسیده و منم نظرم رو با همین اطلاعاتی که هست گفتم و به نظرم حال و هوای اون دوره درسته همه ش بر ضد ژاپن بوده مثل تحریم نفت و غیره اما ژاپن باید عاقلانه تر رفتار میکرد و مطمئنا راههای بیشتر و بهتری بوده. البته این نظر منه.

من که همچین موردی ندیدم ، البته احساس میکنم در اروپا از طرفداران آمریکا خیلی کم شده ...

اگه اون بمب اتم ها نبود، محبوبیت آمریکا خیلی بیشتر بود البته خیلی هم نمیشه اینو حتمی گفت، یک وقت میدیدی اگه اون بمب اتم ها نبود، اصلا آمریکا مثل الان محبوب نمیشه ولی منطق من میگه اگه اون بمب اتم ها نبود آمریکا محبوب تر بودش.

شاید بعضی از رئیس جمهور های این کشور به فکر مردم بودن اما بنظر من روزولت اصلا به فکر مردم نبود.

علت آوردن اسم روزولت هم بايد تو جامعه ي آمريكا بزرگ شده باشيم كه به طور دقيق "درك" كنيم كه چرا امده

هیچکس رئیس جمهور یک کشور رو بهتر از مردم خود اون کشور نمیتونه درک کنه... همین ما، رئیس جمهور خودمون رو بهتر فهمیدیم تا مردم کشورای دیگه... و منم با این حرف فرزام موافقم باید تو جامعه آمریکا بزرگ شده باشی تا علت آوردن اسم روزولت رو درک کنیم.

بیشتر
12 سال 3 ماه قبل - 12 سال 3 ماه قبل #30911 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک سوال در باره ترانه they don't care about us

FeanoR نوشته:

Elnaz نوشته: فکر میکنم منظورش مبارزات فرانکلین دلانو روزولت با فاشیسم اروپا و آسیا و دیکتاتوری ها باشه

نمیدونم ولی مایکل تا جایی که من دیدم تو این آهنگ اصلا به مسائل خارجی یک کشور اشاره نمیکنه مثل مبارزه با فاشیسم، مایکل مشکلات داخلی یک کشور رو نشون میده بیشتر مشکلات داخل آمریکا و روزولت رو برای کارهایی که در داخل کشور انجام داده انتخابش کرده به عنوان یک رئیس جمهور برتر آمریکا(که کارهای زیادی هم برای آمریکا انجام داده)و مارتین لوتر کینگ هم به عنوان یک مبارز برتر آمریکا... اما حالا چرا روزولت؟ چرا آبراهام لینکلن نه؟(نکنه حتما روزولت بیشتر به ریتم آهنگ میاد :D )

نه اصلا، این آهنگ به مسائل جهانی اشاره داره: تعصیب و نژاد پرستی در سطح جهان

Skin head, dead head
به نژادپرستی اشاره داره که از انگلستان و تنفر اونها از نژاد آسیایی شروع شد. بعضی از این انگلیسی های نژادپرست هم سیاهپوست بودن. تو آمریکا هم نئونازی‌های نژادپرست موهاشون رو تراشیدن و جبهه‌ی ضد سیاه راه انداختن.

Jew me, sue me
اشاره به نسل کشی یهودیان به دست هیتلر و آلمانها و تنفر از یهودیان

police brutality
خشونت پلیس / دولت با مردم در همه جا

از ویکیپدیا: روزولت طی دومین دوره ریاست جمهوری خود در آمریکا به خطر فاشیسم واقف شد و از سال ۱۹۳۷ تلاش‌هایی را برای اطلاع افکار عمومی کشورش از این خطر و رویدادهایی که بر این مبنا در اروپا و آسیا در حال وقوع بود، آغاز کرد. - به نظر من اینکه مایکل در یک بند از روزولت و آزادی صحبت میکنه به همین دلیله. میگه شما قول آزادی دادین با فاشیسم / نژادپرستی مبارزه کردین پس چی شد؟ گرچه تو همون کشور هم آزادی وجود داره که باعث شده بتونه چنین آهنگی رو منتشر کنه ولی خوب مسلما مایکل تحت تاثیر واقعه‌ی 93 قرار داره و خشمگینه. وقتی آمریکا آزادیش رو ازش گرفت بدون اینکه گناهی مرتکب شده باشه و حق حرف زدن بهش ندادن. میگه اگه روزولت بود رو حرفش میموند و من الان قربانی نژادپرستی و خشونت پلیس نمیشدم. بعد همین رو تعمیم میده به همه. این چیزیه که همه جای دنیا در حال وقوعه

مارتین لوتر کینگ هم که مشخصه... حقوق و آزادی رنگین پوستان آمریکا

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 12 سال 3 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam, FeanoR

مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.195 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا