- تشکرهای دریافت شده: 1424
Silent Hill
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 2 روز قبل #27967
توسط شايان
بازی شماره دو از گرافیک خوبی بهره می برد و داستان زیبا و گیرایی داشت که بسیار سینمایی شده بود.نکته جالب در مورد جیمز این است که بعدا در بازی سایلنت هیل 4 می فهمیم که پدرش که کاراکتری در بازی است!یکگی از نقاط قوت بازی انیمیشن های بسیار قوی بازی است که داستان بازی را به خوبی روایط می کند.
نسخه ای برای کامپیوتر عرضه شد در اصل Restless Dreams بود که علاوه بر بازی اصلی خط بازی با ماریا را هم داشت.در رای گیری که در سایت هوادارن برای بهترین موسیقی سری سایلنت هیل انجام شد بازی سایلنت هیل 2 با 53 درصد آرا محبوب ترین بازی این سری است.
نکته ای که بهش اشاره کردم در ارسال های قبلی مرگ چند باره ماریا است که هر بار جیمز او را دوباره در مکانی دیگر می بینید انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است و هر بار بسیار ارام است و اصلا می گوید من نمرده ام.این نکته به خوبی در پایان بازی معلوم می شود.اما بارها مکالمات عجیبی بین لورا و جیمز و لورا و ماریا انجام می شود که مخاطب را به دنبال بازی می کشاند.
یکی از مرگ های ماریا
گفتگوی ماریا و لورا
متاسفانه من بیشتر از این نمیتونم در مورد این بازی توضیح بدم چون اگر توضیح بدم داستان بازی لو میره بر خلاف داستان بازی اول.مهم ترین دلیلش هم اینه چون بازی 1 و 3 با هم ارتباط دارند اما بازی 2 در همین بازی به پایان می رسد.
نقشه شهر سایلنت هیل در این بازی
نکته فوق العاده جالب در مورد این بازی پایان های شگفت انگیز این بازی است.نحوه به پایان راندن بازی یکی از پیشرو ترین ها در دوران خودش بوده که در هوش مصنوعی کار بسیار جالبی انجام داد.
این بازی هم 4 پایان به نام های
Leave
In Water
Rebirth
Maria
دارد و دو پایان ویژه دیگر باز هم به نام UFO و DOG.
من خودم پابان های Leave و In Water رو دیدم.هدفم این بود که پایان ماریا رو ببینم اما مثل اینکه کارم زیاد درست نبود در طول بازی!
در مورد پایان Maria باید بگم که در طول بازی همش باید مواظبش باشید هر چند دقیقه یکبار برگردید بهش زل بزنید!مراقبش باشید بهش خون بدهید نگذارید در درگیری ها باشد و کلا باید عاشقش باشید همش بپاییدش و این نکته جالب که باید بهش زل بزنید منو تکون داد که واقعا کار فوق العاده ای بود از تیم سازنده!
برای دیدن پایان Rebirth باید یک سری وسایل مخفی در بازی را پیدا کنید اما اینکه فرقش با بقیه چیه رو دیگه بگم بی مزه میشه.
In Water و Leave دو پایان کاملا نزدیک به هم هستند مرز به مرز همدیگه به خاطر یکار من یکی رو دیدم و به خاطر یک کار ریز دیگه ام اون یکی رو دیدم!این دو پان برای طی کردن بازی به حالت های معمولی است اما برای in water باید مراقب سلامتی خودتون نباشید و همیشه سلامتی خودتون رو در وضعیت بد نگه دارید به ماریا توجه نکنید و گاهی به چاقوتون خیره بشید که نشان از خودکشی و ناامیدی شماست.اما برای اون یکی یک حد متوسط در بازی باید داشته باشید.
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Silent Hill
بازی شماره دو از گرافیک خوبی بهره می برد و داستان زیبا و گیرایی داشت که بسیار سینمایی شده بود.نکته جالب در مورد جیمز این است که بعدا در بازی سایلنت هیل 4 می فهمیم که پدرش که کاراکتری در بازی است!یکگی از نقاط قوت بازی انیمیشن های بسیار قوی بازی است که داستان بازی را به خوبی روایط می کند.
نسخه ای برای کامپیوتر عرضه شد در اصل Restless Dreams بود که علاوه بر بازی اصلی خط بازی با ماریا را هم داشت.در رای گیری که در سایت هوادارن برای بهترین موسیقی سری سایلنت هیل انجام شد بازی سایلنت هیل 2 با 53 درصد آرا محبوب ترین بازی این سری است.
نکته ای که بهش اشاره کردم در ارسال های قبلی مرگ چند باره ماریا است که هر بار جیمز او را دوباره در مکانی دیگر می بینید انگار نه انگار که اتفاقی افتاده است و هر بار بسیار ارام است و اصلا می گوید من نمرده ام.این نکته به خوبی در پایان بازی معلوم می شود.اما بارها مکالمات عجیبی بین لورا و جیمز و لورا و ماریا انجام می شود که مخاطب را به دنبال بازی می کشاند.
یکی از مرگ های ماریا
گفتگوی ماریا و لورا
متاسفانه من بیشتر از این نمیتونم در مورد این بازی توضیح بدم چون اگر توضیح بدم داستان بازی لو میره بر خلاف داستان بازی اول.مهم ترین دلیلش هم اینه چون بازی 1 و 3 با هم ارتباط دارند اما بازی 2 در همین بازی به پایان می رسد.
نقشه شهر سایلنت هیل در این بازی
نکته فوق العاده جالب در مورد این بازی پایان های شگفت انگیز این بازی است.نحوه به پایان راندن بازی یکی از پیشرو ترین ها در دوران خودش بوده که در هوش مصنوعی کار بسیار جالبی انجام داد.
این بازی هم 4 پایان به نام های
Leave
In Water
Rebirth
Maria
دارد و دو پایان ویژه دیگر باز هم به نام UFO و DOG.
من خودم پابان های Leave و In Water رو دیدم.هدفم این بود که پایان ماریا رو ببینم اما مثل اینکه کارم زیاد درست نبود در طول بازی!
در مورد پایان Maria باید بگم که در طول بازی همش باید مواظبش باشید هر چند دقیقه یکبار برگردید بهش زل بزنید!مراقبش باشید بهش خون بدهید نگذارید در درگیری ها باشد و کلا باید عاشقش باشید همش بپاییدش و این نکته جالب که باید بهش زل بزنید منو تکون داد که واقعا کار فوق العاده ای بود از تیم سازنده!
برای دیدن پایان Rebirth باید یک سری وسایل مخفی در بازی را پیدا کنید اما اینکه فرقش با بقیه چیه رو دیگه بگم بی مزه میشه.
In Water و Leave دو پایان کاملا نزدیک به هم هستند مرز به مرز همدیگه به خاطر یکار من یکی رو دیدم و به خاطر یک کار ریز دیگه ام اون یکی رو دیدم!این دو پان برای طی کردن بازی به حالت های معمولی است اما برای in water باید مراقب سلامتی خودتون نباشید و همیشه سلامتی خودتون رو در وضعیت بد نگه دارید به ماریا توجه نکنید و گاهی به چاقوتون خیره بشید که نشان از خودکشی و ناامیدی شماست.اما برای اون یکی یک حد متوسط در بازی باید داشته باشید.
Last edit: 13 سال 2 روز قبل by شايان.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 2 روز قبل #27972
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Silent Hill
از سایلنت هیل یک بیشتر بگو!
از قسمت های مختلف خود بازی
کلی چیز جدید داره یادم میاد!
از قسمت های مختلف خود بازی
کلی چیز جدید داره یادم میاد!
13 سال 2 روز قبل #27975
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک Silent Hill
حمید جان سایلنت هیل 1 و 3 همون طور که تو ارسال های قبلیم گفتم کاملا به مرتبط هستن بقیه موارد در مورد سایلنت هیل 1 رو گذاشتم در سایلنت هیل 3 و origin توضیح بدم و همین طور در قسمت فیلم سایلنت هیل 1 هنوز حرف های زیادی برای گفتن داره سایلنت هیل 2 هم چون بیشتر توضیح بددم داستان لو میره در همین حد دیگه بسنده میکنم
13 سال 2 روز قبل #27978
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک Silent Hill
منظور من خود بازی، قسمت های مختلف خود بازی، تصاویرش و چیزهایی که در خود بازی باهاش مواجه می شیم بود. نه داستان کلی
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 روز قبل - 13 سال 2 روز قبل #27994
توسط e r o s
شایان جان من بازی یک و دو رو تموم کردم و تو یک همه پایانهاشو هم دیدم. (از دو، سه تاشو.)
تو یک پست توضیحات کاملو از اینکه چه بلایی سر شرلی میاد بگو اما مثل من داخل کد مخفی بذار - کد مخفی به همین نام با یه آیکنی بالای شکلکها قرار داره؛ متنو انتخاب و روش کلیک کن. حتما بنویس شرلی چی میشه.
بازیو تموم نکردین ادامهشو باز نکنین.
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Silent Hill
شايان نوشته:
علی جان در ارسال های قبلی توضیح دادم کامل که که هیدر از کجا اومده اما در مورد شرلی نمیخوام خیلی واضح توضیح بدم چون داستان لو میره اما بالا کامل توضیح دادم...e r o s نوشته: یه خورده گیج کنندست؛ شرلی چی میشه پس؟!
جایی خونده بودم داستان بازی 3، بازی از دید شرلیه زمانی که در 1 پدرش دنبالشه. هیدرا کیه دیگه؟! شرلی چی شده؟! عجیب شد!
ادامه بده شایان جان.
شایان جان من بازی یک و دو رو تموم کردم و تو یک همه پایانهاشو هم دیدم. (از دو، سه تاشو.)
تو یک پست توضیحات کاملو از اینکه چه بلایی سر شرلی میاد بگو اما مثل من داخل کد مخفی بذار - کد مخفی به همین نام با یه آیکنی بالای شکلکها قرار داره؛ متنو انتخاب و روش کلیک کن. حتما بنویس شرلی چی میشه.
بازیو تموم نکردین ادامهشو باز نکنین.
هشدار : كدمخفي !
توی دو یادم نمیاد همه پایانهاشو، اما چیزایی که دیدم فکر میکنم این بود که میفهمیم جیمز سر یک مریضی سخت که مرگ حتمی در پیش داشته، ماری رو کشته تا بیشتر رنج نبره و به نوعی نتونسته زجرشو ببینه. بهترین حالت این بود که اینو میفهمیم و نامهی ماری که اونو بخشیده خونده میشه. واقعا چیز زیادی یادم نمیاد! اما پایانهای این بازیو هم بنویس با عنوان اسپویلر.
Last edit: 13 سال 2 روز قبل by e r o s.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 2 روز قبل #27996
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک Silent Hill
همینطور از شماره گذاری بازیها هم بگو، چرا بعد از 4 دیگه شماره نداشت؟
زمان ایجاد صفحه: 0.310 ثانیه