به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 سال 5 ماه قبل #5368
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
امشب مستند "شور آواز " از من و تو پخش شد ! من نمیدونم چند قسمت هست یا نه !ولی امروز که تازه به Beach Boys رسید ! جالبه که همه ئ این افراد روی موسیقی تاثیر گذاشتن جز مایکل !
ولی از اونجایی که حذف کردن مایکل از جایی که حرف موسیقیه غیر ممکن و محاله زمانی که Seth Riggs که مربی اواز مایکل هم بود داشت صحبت می کرد پشتش روی دیوار یک قاب نصب شده بود که عکس کاور آلبوم HIStory روش مشخص بود !
واقعا مستند شرم آوریه !
ولی از اونجایی که حذف کردن مایکل از جایی که حرف موسیقیه غیر ممکن و محاله زمانی که Seth Riggs که مربی اواز مایکل هم بود داشت صحبت می کرد پشتش روی دیوار یک قاب نصب شده بود که عکس کاور آلبوم HIStory روش مشخص بود !
واقعا مستند شرم آوریه !
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
14 سال 5 ماه قبل #7746
توسط mohammad
اگه کسی نداره من یکمشو ظبط کردم . البته شایدم کامل باشه .
اگر کسی میخواد براش اپ کنم .البته حجمش بسیار بسیار زیاده .
ولی اگه خیلی علاقه دارید براتون به صورت نوشته میزارم .
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
Elnaz نوشته: فكر ميكنم اين مصاحبه مربوط به همون دوراني ميشه كه ليزا هنوز حالش بد بود! واسه همين حرف نامربوط زياد ميگفت. حالا خودم شخصا نديدم نميدونم چي گفته. فكر نميكنم فارسي 1 با توجه به احترامي كه نشون داده واسه مايكل قائله چيز بدي پخش كرده باشه. اگه كسي ديده لطفا بگه. البته تكرارش هم همين سه شنبه ساعت 5 تا 5:30 شايد ببينم.
اگه کسی نداره من یکمشو ظبط کردم . البته شایدم کامل باشه .
اگر کسی میخواد براش اپ کنم .البته حجمش بسیار بسیار زیاده .
ولی اگه خیلی علاقه دارید براتون به صورت نوشته میزارم .
www.fullmjj.ir
14 سال 5 ماه قبل #7749
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
ممنون بعدا دیدمش.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #7785
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
اونجور که تو نظرات دیدم . بچه ها مستند و ... کانل 4 رو نصفه و نیمه دیدن . من مستندو کامل ظبط کردم .
من از ساعت 4 یا 5 که خالم زنگ زد گفت مایکل داره تا صبح پای ماهواره بود وهمه رو ظبط کردم .
کانال 4 موزیک ویدویو های مایکل با زینویس فارسی و اینگلیسی و بدون زیرنویس نشون داد .
این لیست اهگایه که من ظبط کردم .
Beat It , Billie Jean , Black Or White , Eaeth Song , Give In To Me , Hold My Hand , Hollywood Tonight , In The Closet , Jam , Leave Me Alone , Liberian Girl , Man In The Mirror , One More Chance , Remember The Time , Say Say Say , Scream , Smooth Criminal, Stranger In Moscow ,
The way you make me feel , They Don't Care About Us (prison version), Thriller , Who Is It, Will You Be There, You Are Not Alone , You Rock My World,
و علاوه بر اینا Michael jackson Live In Dngerous Tour رو بدون وقفه نشون داد . یعنی بین اهنگا قطع نشد . البته چند تا اجرا و اخرش که مایکل پرواز میکنه رو حذف کرده بودن و اون مستند که همتون میدونید چی تو مستند گفته شد . یه جورایی میگفتن مایکل بعد از دنجرس البوم نداد . اگه مستندو کنار بذاریم . کار کانال 4 عالی بود . البته اون هم نقد بود و بی انصافیه بگم بد بود . عالی تبود . البته اینو بگم وقتی مستند شروع شد اون تیکه اولش تا چند دقیقه بعدش بعم یه حس ناراحتی و یه نوع هیجان ناراحت کننده داد و جدی میگم موهای تنم تا چند دقیقه سیخ شده بود و یه حس عجیب داشت .
به هر حال اگه کسی کامل این مستندو ندیده بگه براتون متنشو بذارم . اگه خیلی از بچه ها این مستندو کامل ندیدن با این که اینترنت حجمی دارم و حجمش حدود 2 GB میشه ولی حتما اپ میکنم . البته اگه حداقل یه 15 نفری بخوان .
من از ساعت 4 یا 5 که خالم زنگ زد گفت مایکل داره تا صبح پای ماهواره بود وهمه رو ظبط کردم .
کانال 4 موزیک ویدویو های مایکل با زینویس فارسی و اینگلیسی و بدون زیرنویس نشون داد .
این لیست اهگایه که من ظبط کردم .
Beat It , Billie Jean , Black Or White , Eaeth Song , Give In To Me , Hold My Hand , Hollywood Tonight , In The Closet , Jam , Leave Me Alone , Liberian Girl , Man In The Mirror , One More Chance , Remember The Time , Say Say Say , Scream , Smooth Criminal, Stranger In Moscow ,
The way you make me feel , They Don't Care About Us (prison version), Thriller , Who Is It, Will You Be There, You Are Not Alone , You Rock My World,
و علاوه بر اینا Michael jackson Live In Dngerous Tour رو بدون وقفه نشون داد . یعنی بین اهنگا قطع نشد . البته چند تا اجرا و اخرش که مایکل پرواز میکنه رو حذف کرده بودن و اون مستند که همتون میدونید چی تو مستند گفته شد . یه جورایی میگفتن مایکل بعد از دنجرس البوم نداد . اگه مستندو کنار بذاریم . کار کانال 4 عالی بود . البته اون هم نقد بود و بی انصافیه بگم بد بود . عالی تبود . البته اینو بگم وقتی مستند شروع شد اون تیکه اولش تا چند دقیقه بعدش بعم یه حس ناراحتی و یه نوع هیجان ناراحت کننده داد و جدی میگم موهای تنم تا چند دقیقه سیخ شده بود و یه حس عجیب داشت .
به هر حال اگه کسی کامل این مستندو ندیده بگه براتون متنشو بذارم . اگه خیلی از بچه ها این مستندو کامل ندیدن با این که اینترنت حجمی دارم و حجمش حدود 2 GB میشه ولی حتما اپ میکنم . البته اگه حداقل یه 15 نفری بخوان .
www.fullmjj.ir
کمتر
بیشتر
14 سال 5 ماه قبل #7794
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
راستی اینو یادم رفت بگم . اقا hbmj2 عزیز خوب اگه سالومه دوست شماست .
چرا با کمکش یه بیوگرافی از مایکل درست نمیکنید .
البته باید خیلی کامل باشه . که توش هم از موفقیت ها و هم از شکست ها و خوبی ها وبدی ها گفته بشه .
البته اینی که من میگم احتمالا خیلی طولانی میشه . میتونید مثل مستند دایانا راس مال مایکل رو هم چند قسمته کنید .
بنظرتون یه همچنین چیزی امکان پذیره . چون اگه بشه عالی میشه .چون شبکه من و تو رو خیلی ها میبینن و این عالیه .
البته الان جوابم رو ندید چون میدونم سرتون شلوغه .

بنظرتون یه همچنین چیزی امکان پذیره . چون اگه بشه عالی میشه .چون شبکه من و تو رو خیلی ها میبینن و این عالیه .
البته الان جوابم رو ندید چون میدونم سرتون شلوغه .
www.fullmjj.ir
14 سال 4 ماه قبل #9092
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
مثل اينكه قرار نيست اين بي هيند ده ماسكو نشون بده
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.373 ثانیه