Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4032 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Invincible ! فکر کنید اگر سال 82 به جای Invincible, Thriller منتشر میشد چه اتفاقی میفتاد ؟!
این آلبوم فوق العاده به این خاطر زیاد فروش نکرد که سونی براش به خوبی آلبومهای قبل تبلیغات نکرد ! به این خاطر که ویدئوهای خوبی از آهنگهاش ساخته نشد ! کنسرتی از اونها داده نشد و در نهایت هیچ نقد خوبی از اون نوشته نشد ! همه در برابر یکی ! یک هنرمند که چند سال از عمرش رو صرف یک کار هنری میکنه و بعد بقیه به راحتی میتونن زحمات اون و هنری رو که مثل فرزندش میمونه از بین ببرن ! اگر این آلبوم نفروخت به این دلیل نفروخت ! جالبه که اونها مدام میگفتند چرا مایکل یک کار جدید ارائه نداد ولی حالا که با یک کار و سبک جدید برمیگرده مسخره اش میکنن ! وقتی هنرمندی به اوج میرسه براش یک ریسک بزرگه که بخواد سبکش رو عوض کنه ! در اونصورت باید بهای زیادی رو پرداخت کنه ! و مایکل این ریسک رو انجام داد و بهاش رو هم پرداخت کرد ! مطمئنم سالها بعد به ارزش این آلبوم پی میبرن و این برای مایکل کافیه !

دقیقا هین‌طوره. این آلبوم یه سروگردن از باقی آلبوم‌های مایکل بالاتره و به قول تو اینو در آینده بهتر متوجه می‌شن.

This is BREAKING NEWS

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4033 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
ممنون عزیزم ! Michael.love عزیز که اسمت رو هم نمیدونم !

My life is dedicated to LOVING HIM
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4039 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Nasim Parsi نوشته: ممنون عزیزم ! Michael.love عزیز که اسمت رو هم نمیدونم !

اسم من : آرشام هست :D

i love you Michael forever .rest in peace MJ

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4044 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

Nasim Parsi نوشته: شهروز جان توی ویدئوی ورژن برزیل هم با کنار گذاشتن تصاویر از حومه ئ شهر و ساهپوستان و سربازها و مایکل که باهاشون حرف میزنه تقریبا مشخصه که منظور چیه ! باور کن فقط یکم دقت لازمه اصلا نیازی نیست هوشتو به کار بگیری ! اتفاقا جیغ های مایکل هم به جاست ! اصلا باید همه جیغ بزنن !!!
جیغ مایکل هم یکی از زیباترین آواهای جهانه ! و میدونیم که بی دلیل هم نیست جیغ هاش !
بهتره بحث درباره "خدا" رو تموم کنید دوستان فقط اینو بگم که بنظر من خدا همه ئ انسان ها رو با یک نگاه میبینه ! اگر خدا به کسی نگاه نمیکرد اون وجود نداشت پس به همه یکسان نگاه میکنه ! نباید مایکل رو با پیامبران و مسیح مقایسه کنیم چون پیامبران انسانهای عادی ای بودند که به خواست خدا و برای اجرای اهداف خاصی ویژگی های خاصی داشتند ! مایکل یک انسان عادی بود ! خیلی عادی ! اون دقیقا ذات انسانیت رو داشت ! این ما هستیم که غیر عادی هستیم ! اون عادی بود ...
در ضمن دوستان لطفا وسط این مناقشه سر " کوروش بزرگ " بریده نشه ! کوروش بزرگ هم در مقام یک شاهنشاه و سیستمدار یک انسان واقعی بود ! این که به همه چیز هم شک داشته باشیم زیاد خوب نیست !
این هم خیلی مشخصه که مردم جذب هنر میشن نه سیاست و تاریخ !

نسیم جون این بار سوم. من از خودم این جیزها رو نمی‌گم. من از مردم شنیدم که که به شما می‌گم. در ضمن کسی که از پیشینهٔ مایکل خبر داشته باشه معلومه که می‌فهمه به چه دلیل بودن. اما آیا ایرانی‌ها مایکل را می‌شناسند.(منظورم زندگی‌اش را)

در مورد خدا هم نسیم بهترین حرفی بود که می‌تونستی بزنی. خیلی زیبا کوتاه بد موردش صحبت کردی. ممنون.

یکی هم مثالی در مورد کتاب و فیلم راز زد. نمی‌خوام در موردش بحث کنم. تنها همین را می‌گم که این کتاب قصد دارد خدا را از زندگی انسان پاک کند. یعنی به صورتی ذهن انسان را شستو شو می‌دهد که انسان فکر کند هر کاری را که در ذهن بپروراند می‌تواند انجام دهد و خدا نیز هیچ کاره است. کمی تحقیق کنید متوجه می‌شوید.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4045 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
شهروز این کتاب فقط حقیقتو در اختیار همه می‌گذاره. اینجا جای بحث نیست پس اینجا ادمه نده. اگه می‌خوای بحثی داشته باشیم تو گفتگو آزاد یه تاپیک در موردش بزن.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4046 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
من نگفتم که حقیقت را نمی‌گوید اما هدف دیگر و بسیار مهمی نیز دارد که بسیار زیرکانه آن هدف را در ناخودآگاه ما وارد می‌کند: خدا هیچ کاره است. فقط اگر خودت بخواهی می‌تونی.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.398 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا