Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4047 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
نسیم جون تایپیکی که دادی عالی بود. تازه هیچ حرفی هم از وی آر د ورلد نزدند. و همین طور میزان ثروتی که به خیریه داد. و رکوردها و گینس و...

۴ باید به جای ایم مستند همون دی سیز ایت رو که گفتی پخش می‌کرد.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4048 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
اشتباه برداشت کردی. اتفاقا این کتاب میگه تو به کمک خدا میتونی به آرزو هات برسی در صورتی که از فکرت هم استفاده کنی و خیلی هم به شکرگزاری تاکید داره.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #4049 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
دقیقا محمد. خدای درونت که در دین نام روح براش گذاشتنو توصیف می‌کنه. حمید یا الناز که فعال‌تری، این بحث‌های انحرافی که می‌کنیمو پاک کنین. (مثل بحث مایکل یا خدا که در همین تاپیک هست.)
اینجا مربوط به شبکه‌های ماهواره‌ای هست ما هم نمی‌خوایم مهمانه بازدید کننده بره و پشت سرشم نگاه نکنه.

This is BREAKING NEWS

Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by e r o s.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4050 توسط شهروز
به هر حال من فعلا کامل این کتاب را نخواندم و همینطور فیلمش را. به زودی می‌بینم. اما وقتی صحبت‌های یکی از دوستانم را دربارهٔ آن شنیدم به هدف آن شک کردم. خود نویسنده‌اش گفته کسی که در نوشتن این کتاب به او کمک کرده کسی است که که در احضار ارواح مهارت دارد. کلا مثل این که جادوگر بوده. به هر حال فعلا با اطمینان نمی‌دانم. تا خود انسان چیزی را خودش مطالعه نکنه و نبینه نباید باور کنه. چون هر کسی برای خودش برداشتی دارد.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4051 توسط شهروز
من مخالفم که پاک بشه. اگر قرار بود پاک بشه باید همون اول پاک می‌شد تا یک همچنین بحثی پیش نیاد. به نظرم از این به بعد هر بحثی نامرتبط بود مدیران خودشان سریع پاک کنند تا کسی نبیند تا بحث منحرف نشود.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4054 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

shahroozporia نوشته:
نسیم جون این بار سوم. من از خودم این جیزها رو نمی‌گم. من از مردم شنیدم که که به شما می‌گم. در ضمن کسی که از پیشینهٔ مایکل خبر داشته باشه معلومه که می‌فهمه به چه دلیل بودن. اما آیا ایرانی‌ها مایکل را می‌شناسند.(منظورم زندگی‌اش را)

در مورد خدا هم نسیم بهترین حرفی بود که می‌تونستی بزنی. خیلی زیبا کوتاه بد موردش صحبت کردی. ممنون.
.

شهروز جان هنوزم میگم مشخصه !من امتحان کردم ! ایران و خارج هم نداره !
زیبا کوتاه بد یعنی چی ؟! :)) ;) :-?

My life is dedicated to LOVING HIM

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.428 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا