Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4648 توسط کوچکترین طرفدار
درود
شبکه4:

شما در ویدئو جدید مایکل جکسون هنرنمایی کنید
Greetings to all Michael Jackson lovers and those who like “4”
www.facebook.com/4MusicTv
با سپاس فراوان از ابراز علاقه به برنامه ویژه شنبه 4 تیر ماه 1390 به مناسبت گرامی داشت مایکل جکسون از تمامی طرفداران مایکل جکسون.
برای نشان دادن احترام وعلاقه به این پادشاه مسلم موسیقی پاپ برنامه ویژه ای را در نظر گرفتیم دنباله پروژه "بیهایند دِ مسک" که طرفداران و علاقه مندان به مایکل جکسون و 4 می توانند در این ویدئو شرکت داشته باشند.
برای شرکت در این پروژه می توانید با خواندن و اجرای آهنگ "بیهایند دِ مسک" (ترجیحاً 1 دقیقه و نه بیشتر) ویدئویی از خود ضبط کرده و آنرا از طریق سایتهای اشتراک فایل از جمله "رپید شیر، مگا آپلود و غیره آپلود نمایید. سپس با ارسال لینک(آدرس ویدئوی آپلود شده) به آدرس ایمیل زیر آنرا در اختیار ما قرار دهید.
برای زیباتر شدن این پروژه پیشنهاد می کنیم که شاخصه های بومی و ملی خود را در آن لحاظ نمایید. مسلما تعداد محدودی از این تصاویر و بهترینها انتخاب می گردند و با جمع آوری قسمتهایی از هر ویدئو، ویدئوی کاملی از این موسیقی را برای سالروز تولد این اسطوره به او و بقیه هنرمندان هدیه خواهیم داد.
آخرین مهلت ارسال ویدئو تا تاریخ جمعه 28 مرداد 1390 درست 10 روز مانده به سالروز تولد مایکل جکسون می باشد.

We wanted to thank everyone who shown their love and share their feelings for special events of Saturday June 25, 2011 Michael Jackson memorial on 4.
For showing our love and respect to the definite King of Pop, we planned and special project like the Behind The Mask Project. In this project all Michael Jackson lovers and channel 4 fans can participate in the video.
To attend, you may sing and perform a part from “The Behind The Mask” song (Which we would ask to not go over 1minute) and after recording a video from your performance, up load the video into one of the file sharing websites like Rapidshare or Mega Upload or… Then you can send the link to [email protected]

سپاس

مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #4662 توسط Jasmine Jackson-mjforever
سلا دوستان
میتونید یه سایتی برای اپلود فیلم بهم معرفی کنید که بدون عضو شدن و دنگ و فنگ سریع تو صفحه ی اولش فیلمو اپلود کنیم؟
فارسی باشه که سرعتش بالاست بهتره(توقع هام بالاست!)فیلتر هم نباشه چون سرعتش خیلی بد میشه
خلاصه خیلی ممنون میشم

mj for ever....
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Jasmine Jackson-mjforever.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4716 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
درود دوستان. شبکهٔ منو تو یک مستند می‌خواد پخش کنه با نام شور آواز که به بررسی سبک‌های بزرگ‌ترین هنرمندان موسیقی جهان می‌پردازد. از هر کسی بگی در تبلیغ آن اشاره شده به جز مایکلو به لینک زیر بروید و ناراحتی خود را نسبت به این برنامه بیان کنید. ۴ - ۵ نفری که مایکلی بودن نظر دادن و اعلام ناراحتی کردن. من نیز نظر دادم. در حال حاضر ۳۴ درصد رای دهنگان از این برنامه بدشان می‌آید. شما نیز رای منفی دهید.

www.manoto1.com/Public/Shows/ShowAbout.aspx?id=55&posted=true

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4723 توسط Jasmine Jackson-mjforever
اره شسهروز جان منم دیدمش
اما فکر کنم منظورش فقط افرادی باشه که تو دهه های 30.40.50 و شصت فعالیت داشتن بیشتر در مورد راک اند رول.جاز و بلوزه. که کلا مایکل از همه جهات مقوله ای جداست.
ولی با این حال هم منم مثل تو فکر میکنم. یعنی مایکل از ارتا فرانکلین و جان لنون حتی فرانک سیاترا کمتره؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4725 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
نه دوست من. من خودم حدود ۳ خوانندهٔ ۳۰ سال اخیر و معاصر مایکل را دیدم. ماری. جی. بلیج که دیگر دههٔ ۵۰ نیست!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: e r o s

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #4746 توسط Jasmine Jackson-mjforever
اره راست میگی فراموش کرده بودم...

mj for ever....

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.393 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا