Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

همبستگی در مقابل شبکه های ماهواره ای

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21541 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
می دونید چیه بچه ها ، مشکل اصلی خود ما هستیم .
وقتی یه فردی بی احترامی می کنه ، نمی تونیم از خواسته های خودمون کوتاه بیایم .
حتی اگر بی احترامی به مایکل رو فاکتور بگیریم ، باز هم مشکل جهان سومی بودن ما خود ما هستیم .

وقتی یک شبکه تا این حد سطحی و بی برنامه ریزی ، با سواستفاده از بیننده هاش همچین برنامه ای رو می سازه و چون نظیرش رو جای دیگه ندارید ، می بینیمش و با حرف هامون تبلیغ هم می کنیم .

اگر قرار باشه اون فرد مایکلی من باشم که رقصم اول می شه تو این برنامه ، شک نکنید که هرگز شرکت نخواهم کرد .
اگر قرار بود اون فردی که در Next Persian Star اول می شد من باشم ، شک نکنید شرکت نخواهم کرد . نه چون هیئت ژوری صلاحیت ندارن ، بلکه این برنامه ریزی های ضعیف در خور یک ستاره نیست .

اتفاقا اینجا ، نیت پاک هم کافی نیست !
وقتی چیزی در توانت نیست ، مجبور به انجامش نیستی ...
اتفاقا نبودش خیلی بهتر از بودنشه .

اونها از شما استفاده می کنن برای پول ، برای تبلیغات ، این حق شماست که یه برنامه ای شبیه برنامه آکادمی موسیقی گوگوش به شما تحویل بدن .

تا حالا هیچوقت پرسوجو کردید هر تبلیغ 30 ثانیه ای چقدر برای شرکت تبلیغ کننده خرج برداشته ؟

شاید از حرف من ناراحت بشید
اما افسوس جایی که به مایکل جکسون بزرگ آشکارا بی احترامی و توهین می شه ، شما در انتظار یک رقص درجه 3 به تقلید از مایکل نشستید !

Keep The Faith
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, ++ sama, شهروز, Nasim

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21543 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
خودمونیم (نمیدونم چرا این چند روزه هی این کلمه رو میگم) ولی درمورد قسمت درجه 3 بودنش با حمید موافقم

تو برنامه کشف استعداد ها رقص های مایکلی رو تقلید میکنن و انصافا سطح اجراهاش خیلی بالا تر از tvpersia هست

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21566 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
عزیزم اصلا بگو درجه 1 ! بگو بهترین ! این شبکه ئ سطح پایین که از ITV بهتر نیست . چطور همین هواداران مایکل سال پیش ITV رو تحریم کردند و همه اسپانسرهاش رو هم تحریم کردند . ولی ما نمی تونیم از برنامه های کوچیک این شبکه بگذریم . دست خودمونم نیست آخه ! ایرانی هستیم . شاید این توی ژنمونه اصلا که عادت به تموم کردن یک کار نداریم ولی حرف تا دلت بخواد میتونیم بشینیم بزنیم ! میتونیم زمان تماشای این شبکه بشینیم و از توهین هاش به مایکل حرف بزنیم و افسوس بخوریم . این راهیه که ما انتخاب کردیم . در مورد این برنامه ئ خاص که نمیتونیم ازش بگذریم باید بگم حتی اگر صاحب این شبکه اون حرف رو هم نزده بود کسی که طرفدار مایکل باشه نمیتونه توهین های خردادیان رو به مایکل و رقصش تحمل کنه .

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21568 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
شبکه‌ی خوبی نیست اصلا ولی خوب من به افرادی که دارن تو این مسابقه تلاش میکنن یعنی به زحمتی که میکشن و استعدادی که به خرج میدن مثل همه‌ی شماها احترام میذارم. بحث سر شبکه نیست منم کاری به شبکه ندارم.

Nasim نوشته: کسی که طرفدار مایکل باشه نمیتونه توهین های خردادیان رو به مایکل و رقصش تحمل کنه .

چه توهینی کرده؟ خودش که از طرفدارای مایکل بود. من دو ماهه ندیدم این شبکه رو.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل #21569 توسط blackfire
پاسخ داده شده توسط blackfire در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
سو تفاهم نشه ، منم نمیبینم ولی اخبارمایکلیش رو برادرم برام میاره:D
خردادیان خیلی بد حرف میزنه
یه جا به یه مرده گفت "میتونم با جرئت بگم از خود مایکل هم بهتر رقصیدی!!!"
و اونطور که شنیدم رقص خیلی ضعیفی داشت!!!
من خودم خوشم نیومد

علم و دانش همان قدرت است ...

بیشتر
13 سال 10 ماه قبل - 13 سال 10 ماه قبل #21571 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: تحریم و فشار به TVPersia
کلا از ایرانی‌ها توی همین کوچه خیابون مگه کم از این حرفهای بی‌اساس می‌شنویم!؟ حالا شبکه سوء استفاده میکنه یا خردادیان یا هرکی... ولی به هر حال زمینه‌ای برای امید و انگیزه‌ی یه عده جوون توی ایران فراهم کردن که اینش خوبه.

ولی در مورد خود این شبکه که توهین کرده. خوب مرجان هم توی برنامه‌ی "من و تو پلاس" به مایکل توهین کرد و باعث شد من مدتها از این شبکه بدم بیاد. البته من و تو با هیچ شبکه‌ی دیگه‌ای قابل قیاس نیست و مخاطبش رو از دست نمیده. اشتباه اون دختر باعث نمیشه زحمت بقیه هدر بره. همونطور که حرف بی‌اساس خردادیان باعث نمیشه زحمت رقصنده‌های مسابقه‌اش رو نادیده بگیریم.

ولی اگه احسان یا بقیه دوست دارن این برنامه‌ی رقص رو می‌تونن نگاه کنن. مبارزه این نیست که بین همه چیز دیوار بکشیم. هرچیزی سرجای خودشه و چیزی هم از فن بودنشون کم نمیشه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 13 سال 10 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Ehsan

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.387 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا