رضا Nemesis865
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
مغرور - شوخ - مهربون !mhmj نوشته: 1خصوصیات اخلاقیت رو بگو
کارن فیmhmj نوشته: 2از کدوم یکی از دست اندر کارای مایکل (تو هر بخش کارگردانی ، هم بازی و...)خوشت میاد؟

نمیدونم! شاید 10mhmj نوشته: 3چند نفر از طریق تو ام جی فن شدن؟
خودت میپرسی، خودتم جواب میدی؟mhmj نوشته: 4چند تا خواهر برادر داری؟2

یه خواهر دارم یه برادر.
43mhmj نوشته: 5شماره پات چنده؟
بعضی از قسمت هاش مثل تاریخ انقلاب روانیم میکنه.mhmj نوشته: 6نظرت راجع به تاریخ چیه؟
بیشتر قسمتاش همینه. بعضی ها هم باعث افتخاره (مثل دوره هخامنشیان برای ایران) که پشت سرش باز افسوس می خوری.
برای سایر جاهای دنیا هم برام جالبه که بخونم. بعضی وقتا یه سرچی میزنیم !
فقط آموزشی + تن تنmhmj نوشته: 7کتاب میخونی؟

تن تنmhmj نوشته: 8بهترین کتابی که خوندی؟

رضا شاهmhmj نوشته: 9به کدوم شخصیت تاریخی علاقه داری؟
صبح ها که میرم سر کار و بعد از ظهر ها که برمیگردم همیشه آهنگ تو گوشمه. توی اتاقم توی شرکت هم معمولا آهنگ میذارم. تو تا باند گردن کلفت توی دفترم هست. همه اولین بار که میان فکر می کنن اومدن تو دیسکوتکmhmj نوشته: 10روزانه چقد آهنگ گوش میدی؟

!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
کرج - مهرشهر - بلوار شهرداری - فاز 1 - بین خیابان 103 و 105Nasim نوشته: پاسخت کامل نبود رضا ! آدرسشو بگو ! من تا حالا نرفتم اینجا !!!
تو اون سن از لولو هم میترسی چه برسه به تریلر. اولین بار که تریلر رو دیدم کامل نبود. تا اون جایی بود که زامبی ها دارن میرن به سمت خونه هه که دختره توشه. ولی بعد کاملترش رو که دیدم .....Nasim نوشته: آخه تریلر ترس داره ؟؟؟
این حرفت مثل این میمونه که مامانت رو بیشتر دوست داری یا باباتو.Nasim نوشته: 1-مایکل توی زندگیت شماره یکه؟ یعنی از هر کسی بیشتر دوستش داری توی زندگی یا نه ؟
مایکل برام مثل یکی از افراد خانوادمه و اندازه خانوادم دوستش دارم.
همه چیز رو که نباید گفت نسیم جون! حالا تو هم به کسی نگو.Nasim نوشته: باز هم ممنون رضا .عکس طالبانیتم خیلی جالب بود ! البته بعید نیست از اعضای القاعده هم باشی ! به اونها شبیه تره !
در کل موفق باشی و از زحماتت برای فروم «باز» هم ممنون !
خواهش می کنم . وظیفست.
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
کیا از فروم بودن تو جمعتون؟
چند نفر بودین؟
و هر چیز که فکر میکنی مهمه و میشه گفت بگو
علم و دانش همان قدرت است ...
ممنون.فکر کردم تهرانه ! ما راهمون طرف کرج نمیفته !کرج - مهرشهر - بلوار شهرداری - فاز 1 - بین خیابان 103 و 105
مادر و پدرها که وضعیتشون مشخصه مگر اینکه خلافش ثابت بشه . اما افرادی توی زندگی وجود دارن همیشه که شاید بشه اسمشون رو همون الهام بخش یا پیامبر گذاشت (این پیامبر با اون پیامبر خیلی فرق داره !) و همین باعث میشه اولین آدم زندگیت بشن ! و این به مقایسه بین اینکه کیو بیشتر دوست داری ربطی نداره !این حرفت مثل این میمونه که مامانت رو بیشتر دوست داری یا باباتو.
مایکل برام مثل یکی از افراد خانوادمه و اندازه خانوادم دوستش دارم.

همه چیز رو که نباید گفت نسیم جون! حالا تو هم به کسی نگو.
خواهش می کنم . وظیفست.
خیالت راحت باشه ! به هیچکس نمیگم مگر زیر شکنجه که دیگه مجبور میشم خودت که میدونی شکنجه چیه !

سپاس

علم و دانش همان قدرت است ...
=========================
بچه ها چه برف قشنگی داره میاد ..خدا کنه خیلی ادامه پیدا کنه ...