- تشکرهای دریافت شده: 1357
رضا Nemesis865
2.چی شد که رفتی کافه؟
3.در روز چقدر تو نت میای؟چیکار میکنی؟

4.از چه آهنگهایی به جز مایکل خوشت میاد؟
5.خودت از کدوم شکلک خوشت میاد؟
6.آی دی یاهو تو برام پیام پوشیده بزن ادت کنم
7.از حمید بیشتر خوشت میاد یا الناز؟
8.مشهد اومدی تا حالا؟اگه اومدی از کجاهاش خوشت اومده؟
9.مشهد نمیخوای بیای؟اون حمید نامرد که میخواست بیاد ولی نیومد تو چی؟(البته هر دو تا تون نمیاین چون میگین کار دارین ولی یک طوری نمیتونین بیاین؟(جفتتون)
10.یک پیشنهاد برای این فروم؟(به بچه ها)
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

از اسمت خوشت نمیاد

چه اسمی رو دوست داری دختر پسر ایرانی خارجی(میشه 4 تا ها)؟
دوست داشتی اسمت چی بود؟
تو اینا بگو از کدم خوشت میاد و از کدوم بدت میاد
از چه حیوونی
رنگ
ورزش
نظرت دربازه ی حقوق برابر زن و مرد چیه؟
چند تا از اهنگایی که دوست داری(غیر مایکلی)
از چه سبک اهنگی خوشت میاد؟
از چه مدل و رنگ مویی برای زن ومرد خوشت میاد
قد و وزن مورد علاقه ات واسه زن و مرد چیه
کلا ترسو هستی؟
فیلمی که دیدی و خیلی ترسیدی
31 ادم اجتمایی هستی؟
از چه درسی در دوران مدرسه بدت میاد واز چی خوشت میاد
علم و دانش همان قدرت است ...
مگه وقتی عاشق شدی چی شد که برا 7پشتت بسه؟
مسافرتهایکه رفتی داخل و خارج؟
با کی زندگی میکنی؟
چقدر حقوق میگیری؟
نظرت راجع به من؟
چه کاری کردی که خیلی ازش پشیمون شدی؟
چه کاری کردی که هروقت یادش میوفتی به خودت افتخار میکنی؟(مهمترینش)
در حال حاضر آرزوت چیه؟
چطور از مرگ مایکل اطلاع پیدا کردی؟عکس العملت چی بود؟
تو هم جزو بچه هایی بودی که میخواستی بدی this is it ببینی؟بلیط خریده بودی؟
چند وقته با دوست دخترت دوستی؟
مهمترین دلیل در پایان یک رابطه عاشقانه چیه؟
فرناز بیشتر از 10 تا شد؟جون ترمه ویرایش نکنیا....
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
هی بگو هی من بگم نه. نه زن می خوام نه گ...FeanoR نوشته: 1.بگوزن میخوای؟
با حمید و چندتا دیگه از دوستام شبکه کرده بودیم و Counter Strike بازی می کردیم، تموم که شد رفتیم بیرون بچرخیم و بعد هم رفتیم کافه 103.FeanoR نوشته: 2.چی شد که رفتی کافه؟
همیشه توی نت هستم. صبح تا بعد از ظهر که سر کارم و ایمیل و این چیزاست. بعد از ظهر به بعد هم فیسبوک و ویکی پدیا و سایت های دانلود آهنگ و تورنتFeanoR نوشته: 3.در روز چقدر تو نت میای؟چیکار میکنی؟
آهنگ های New Age و Symphonic Rock و بعضی از کلاسیک هاFeanoR نوشته: 4.از چه آهنگهایی به جز مایکل خوشت میاد؟
از اینFeanoR نوشته: 5.خودت از کدوم شکلک خوشت میاد؟

پیام پوشیده نمی خواد همه دارن دیگه nemesis865_iiFeanoR نوشته: 6.آی دی یاهو تو برام پیام پوشیده بزن ادت کنم
هر دوشون رو دوست دارم.FeanoR نوشته: 7.از حمید بیشتر خوشت میاد یا الناز؟
آره یه بار خیلی وقت پیشا اومدم و کلی هم بهم خوش گذشت. از هتلشFeanoR نوشته: 8.مشهد اومدی تا حالا؟اگه اومدی از کجاهاش خوشت اومده؟

در حال حاضر که اصلا نمی تونم الان مدتهاست دلم لک زده برای یه مسافرت که چند تا شهر قبل از مشهد در اولویت هستن. و با این وضعی که داره پیش میره فکر کنم حول و حوش 2031 بتونم بیامFeanoR نوشته: 9.مشهد نمیخوای بیای؟اون حمید نامرد که میخواست بیاد ولی نیومد تو چی؟(البته هر دو تا تون نمیاین چون میگین کار دارین ولی یک طوری نمیتونین بیاین؟(جفتتون)

FeanoR نوشته: 10.یک پیشنهاد برای این فروم؟(به بچه ها)
پیشنهادم اینه که بحث های علمی راجع به مایکل رو بیشتر کنن. مثل نقد و بررسی ها (آهنگ، کاور آرت،..)و فقط به اینکه از مایکل عکس بذارن و بگن از چه آهنگ خوششون میاد و اینا اکتفا نکنن. تاپیک های خوب وجود داره ولی فعالیتشون کمه.
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
blackfire نوشته: رضا جان صندلیت داره خیلی داغ میشه نسوزی ها
![]()
از اسمت خوشت نمیاد![]()
![]()
؟(اسم به این خوبی)
چه اسمی رو دوست داری دختر پسر ایرانی خارجی(میشه 4 تا ها)؟
دوست داشتی اسمت چی بود؟
کجاش خوبه ؟؟
پسر ایرانی : کوروش - داریوش
دختر ایرانی : دنیا (ریشه عربی داره ولی این اسم رو فقط ایرانی ها میذارن)
برای خارجی ها اسمی نبوده که بگم واااای چه قشنگه یا چه زشته
حیوون: از سگ خوشم میاد از کفتار خوشم نمیاد (بدم هم نمیاد)blackfire نوشته: تو اینا بگو از کدم خوشت میاد و از کدوم بدت میاد
از چه حیوونی
رنگ
ورزش
رنگ: این رو بستگی داره برای کجا بخوای استفاده کنی. مثلا رنگ قهوه ای رو برای دکوراسیون خونه دوست دارم ولی برای ماشین دوست ندارم !
اگر کلی بخوام بگم از رنگ قرمز خوشم میاد از رنگی هم همینجوریش بدم نمیاد. باید ببینی برای چی می خواد استفاده بشه.
لازم و واجبه. البته خیلی از دخترای ایرانی (نه همشون) انگار متوجه برابری حقوق زن و مرد نیستن هنوز! فکر می کنن که باید اینطور باشه که توی همه چیز حقوق برابر داشته باشن ولی مثلا نوبت حساب میز غذا و خرید و ... که میرسه وظیفه ی مرده! این مثال فقط در موارد اقتصادی بود ولی در بقیه موارد هم همینطوری فکر می کنن!blackfire نوشته: نظرت دربازه ی حقوق برابر زن و مرد چیه؟
Nightwish - I wish I had an Angelblackfire نوشته: چند تا از اهنگایی که دوست داری(غیر مایکلی)
Within Temptation - Forgiven
Survivor - No easy way out
Salvatore Licitra - Je Crios Entendre Encore
Anathema - One Last Goodbye
New Ageblackfire نوشته: از چه سبک اهنگی خوشت میاد؟
Symphonic Rock
Classic (بعضی هاش)
Rock
به هر کس یه چیز میاد ولی موی خیلی کوتاه برای دختر دوست ندارمblackfire نوشته: از چه مدل و رنگ مویی برای زن ومرد خوشت میاد
blackfire نوشته: قد و وزن مورد علاقه ات واسه زن و مرد چیه
مرد 185 وزن 85
زن 170 وزن نمی دونم چقدر مناسبه ! فکر کنم
هه ! کی من ؟؟ نه !blackfire نوشته: کلا ترسو هستی؟
هیچ فیلمی ندیدم که خیلی بترسم ! فقط جن گیر رو بچه بودم دیدم و ترسیدم. اما بعد از اون فیلمهای ترسناک مسخره شدن. فقط این اواخر Paranormal Activity خوب بود.blackfire نوشته: فیلمی که دیدی و خیلی ترسیدی
توی جمع بودن رو دوست دارم ولی معمولا با جمع هایی که باهاشون راحت نباشم خیلی آروم میشم. ولی جمعی که باهاش راحت باشم رو نابود می کنمblackfire نوشته: 31 ادم اجتمایی هستی؟

از تاریخ دروغ و دینی بدم میومد و از ریاضی و فیزیک خوشم میومد.blackfire نوشته: از چه درسی در دوران مدرسه بدت میاد واز چی خوشت میاد
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
MJtermeh نوشته: سلام رضا جون...
سامنه علیکم
معمولا چی میشه ؟ یکی اون یکی رو میپیچونه و اون یکی داغون میشه. این اتفاق برای منم افتاد.MJtermeh نوشته: مگه وقتی عاشق شدی چی شد که برا 7پشتت بسه؟
باورت میشه الان 10 سالی هست که مسافرت نرفتم؟؟MJtermeh نوشته: مسافرتهایکه رفتی داخل و خارج؟
اصفهان - شیراز - مشهد - شمال - کیش - زنجان - همدان - کردستان و اینا رفتم
خارج هم که نمی ذارن به این راحتی ها بریم
پدر و مادرمMJtermeh نوشته: با کی زندگی میکنی؟
هیچ وقت نباید دو تا سوال رو بپرسی . یکی سن خانمها یکی حقوق مردا رو !MJtermeh نوشته: چقدر حقوق میگیری؟
ولی جون صندلی داغه میگم. یک و خورده ای
خیلی احساساتی هستی و امیدوارم احساساتت یه وقت کار دستت نده. چون خیلی دختر خوب و ماهی هستی.MJtermeh نوشته: نظرت راجع به من؟
یک نفر رو اوردم توی شرکت که خیلی اذیتش کردن. پشیمون شدم که بردمش توی اون واحد.MJtermeh نوشته: چه کاری کردی که خیلی ازش پشیمون شدی؟
چند تا پروژه توی کارخونه اجرا کردم که خیلی نتیجه ی خوبی داشت.MJtermeh نوشته: چه کاری کردی که هروقت یادش میوفتی به خودت افتخار میکنی؟(مهمترینش)
از سربازی معاف شم.MJtermeh نوشته: در حال حاضر آرزوت چیه؟
دوستم که مایکلی هم نیست نصف شب زنگ زد و خبر رو داد. فکر کردم الکیه که گفت همه خبرگزاری ها دارن نشون میدن. منم لپ تاپ جلوم بود .....MJtermeh نوشته: چطور از مرگ مایکل اطلاع پیدا کردی؟عکس العملت چی بود؟
البته اون موقع آخرین خبر این بود که مایکل رو بردن به بیمارستان ولی بعد یکی یکی خبر گذاری ها خبر فوت رو تأیید کردن
نه من ممنوع الخروجمMJtermeh نوشته: تو هم جزو بچه هایی بودی که میخواستی بدی this is it ببینی؟بلیط خریده بودی؟
دو سال و یکی دو ماهMJtermeh نوشته: چند وقته با دوست دخترت دوستی؟
یا برای هم عادی میشن.MJtermeh نوشته: مهمترین دلیل در پایان یک رابطه عاشقانه چیه؟
یا یه طرف به چیزی که می خواد با اون آدم بهش نمیرسه . مثل آرامش
یا یکی می خواد ازدواج کنه و فشار میاره
یا اصولا همدیگه رو دوست نداشتن و جو گیر بودن و وقتی آتیششون می خوابه تازه مشکلاتو میبینن