- تشکرهای دریافت شده: 249
رضا Nemesis865

"آدم یاد اجنه میافته !

چه ربطی به اجنه داره
"blackfire? قشنگه. یاد گروه های راک میافتم !"
چه بطی به راک داره
علم و دانش همان قدرت است ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
یاد گذشته میافتم ! چون روزی 1000 تا پست خیلی معمولی بود. البته 400 تا یوزر آنلاین توی فروم عجیبه.FeanoR نوشته: 1.اگه یک روز بیای ببینی که فروم 400 نفر آن هستن و 1000 تا هم پست داشته از صبح تا اون لحظه چیکار میکنی؟
شما فروم های قبلی رو ندیدین این چیزا براتون عجیبهFeanoR نوشته: 2.برای کسی که اینکار رو بکنه چی بهش میدی به عنوان مدیر سایت؟

اون موقع با سامان اراده میکردم فروم رو به شدت فعال میکردیم ولی الان نه من فرصتش رو دارم نه سامان. قبلا که چیزی نمی دادیم

این اتفاق بصورت مداوم داره میافته ! البته از بچه های جدید فروم نه.FeanoR نوشته: 3.اگه یک نفر امجی فن بیاد کرج چطوری باهاش برخورد میکنی با فرض که طرف یکی از بچه های فروم باشه؟
کامپیوتر - بخصوص نرم افزارهای مایکروسافتFeanoR نوشته: 4.بهترین چیزی که توش تخصص داری به غیر رشته ت؟
کسی باشه که ندونه؟ خوب اگر قرار بود کسی نباشه که ندونه که دیگه راز نبود!FeanoR نوشته: 5.راز ی داری که کسی باشه ندونه؟
tiesto و armin van burrn و البته DJ BoboFeanoR نوشته: 6.بهترین دی جی دنیا؟
جدیدا هم یه بند پیدا کردم به اسم Sephira خیلی کارشون درسته. البته اون ایرلندیه نه
نه، به نظرم با نور پردازی مناسب میشه خیلی کارا کرد. برای بعضی جاها نور زیاد ، برای بعضی جاها نور کم. در کل نور کم رو به نور زیاد ترجیح میدم.FeanoR نوشته: 7.از نور بدت میاد؟
کمFeanoR نوشته: 8.آدم اجتماعی هستی؟
FeanoR نوشته: 9.فکر زیاد میکنی؟

معمولا شادم. ناراحتی همیشه هست ولی به هیچ عنوان دپرس نیستم.FeanoR نوشته: 10.با اینکه یکسره میگی میخندی ولی آیا خودت فکر میکنی آدم شادی هستی؟(از درون)
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
بیشترین تعدادی که تا حالا اینجا انلاین دیدی چند تا بوده؟
به نظرت اگه رنگ پوست مایکل عوض نمیشد واسش بهتر بود یا بدتر؟
مایکل رو کشتن یا اشتباه بود؟
اگه قاضی بودی چه حکمی میدادی؟
این کلمات یاد چی میندازتت: (تو یه جمله بگو)
مایکل
مونواک
anti gravity
مرگ ناگهانی
this is it
رقص
علم و دانش همان قدرت است ...
- تشکرهای دریافت شده: 306
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
نه. به نظرم یه تردست حرفه ایه ولی نیروی ماورایی نداره.blackfire نوشته: به نظرت کریس انجل نیروی ماورا داره؟
عددش یادم نیست ولی فکر کنم 60+ بالا بود.blackfire نوشته: بیشترین تعدادی که تا حالا اینجا انلاین دیدی چند تا بوده؟
فرق خاصی نمیکرد. زمانی که دنیا رو قبضه کرد رنگ پوستن تغییر نکرده بود.blackfire نوشته: به نظرت اگه رنگ پوست مایکل عوض نمیشد واسش بهتر بود یا بدتر؟
من نمیدونم ولی به شخصه فکر می کنم اشتباه بوده.blackfire نوشته: مایکل رو کشتن یا اشتباه بود؟
بعد از اون حرکتی که موری با اون مصاحبه کرد، امیدوارم قاضی به حداکثر مجازات رای بده. چهار سال زندان، جریمه نقدی، لغو پروانه پزشکی. و علاوه بر اینها امیدوارم بخاطر اون مصاحبه، بیشتر مجازات بشه.blackfire نوشته: اگه قاضی بودی چه حکمی میدادی؟
blackfire نوشته: این کلمات یاد چی میندازتت: (تو یه جمله بگو)
مایکل
مونواک
anti gravity
مرگ ناگهانی
this is it
رقص
مایکل: خدا روی زمین
مونواک: مایکل
anti gravity: فضا
مرگ ناگهانی: مایکل
this is it: قرمز
رقص: در فکر اول من رو یاد عشوه های مسخره ی رقص ایرانی میندازه. (از رقص ایرانی خیلی بدم میاد. بخصوص بخصوص بخصوص برای مرد)
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
InvincibleMJ نوشته: بنظرت محصولات Bosch بهتره یا Siemens ؟
خب SIEMENS خیلی غول تره !
ترحیج میدم اگر بخوام از یکیشون محصولی بگیرم از زیمنس بگیرم.