- تشکرهای دریافت شده: 249
رضا Nemesis865
46 تا حالا کاری کردی که چوبشو یه عمر بخوری؟
47 از چه اعدادی خوشت میاد و از چه اعدادی بدت میاد
48 وقتی میبینی یکی داره کارای مایکل رو میکنه خوشحال میشی یا شاکی
50 یه جمله به موری بگو یا یه سوال
51 نظرت راجع به این فیلما و بهترین بازیگرشان
lord of ring
harry pater
اخراجی ها(هر 3)
jumong
سفری دیگر
mega mind
taitanick
52ابروت رو بر میداری؟

54اشپزی چی
56قشنگ ترین عکست از مایکل
58 در صورت دیدن کشتی کج طرفدار کی هستی
59 یه اس ام اس که از نظرت قشنگ اومد
اون جک رو هم پیام خصوصی بده

این سوال رو از هر کی میپرسم جوابش همینه

علم و دانش همان قدرت است ...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
نمیشه گفت ! اگر بگی طرفدار مثل ماها شاید 5% ولی اگر کسایی که از مایکل خوششون میاد، شاید بشه گفت 30% یا بیشترmhmj نوشته: 1 به نظرت چند در صد از افراد دنیا طرفدار مایکلن
یادم نیست !!! دو سه سالم بود !mhmj نوشته: 2 اولین بار که مونواک رو دیدی(میدونستی واقعیه و هیچ حقه ای نیست) چه حسی بهت دست داد
ایرانی که گوش نمیدم و نظری ندارمmhmj نوشته: 3 بهترین خواننده ی پاپ و رپ ایرانی و خارجی(4 تا میشه)
خارجی هم پاپ که معلومه کیه! با اختلاف خیلییییییییییییییییی زیاد مایکل اولین انتخابمه. بعدش هم همه رو در یک سطح میبینم.
رپ هم شاید بشه گفت 50 سنت
همیشه نه. بخصوص توی فیلم های ایرانی که خوبا حزبلن ! تو ایرانیا که همیشه دوست دارم خوبا ریز ریز شن !mhmj نوشته: 4 تو فیلما همیشه دوست داری خوبا ببرن؟ اگر نه تو چه فیلمی دوست داشتی بدا ببرن؟
بدا همشون شیک و مرتب و تر تمیز با کراوات، خوبا ریشو و کثیف و پیرهن رو شلوار!
تو خارجیا معمولا بداشون زشت و بد ترکیب با قیافه ی بدجنسن که آدم دلش می خواد نابود شن.
اونی که دوسم داره (ولی من دوسش ندارم) رو اگه نجات بدم که پس فردا وبال میشه منم همش تو فکر اون یکیم و خودم رو نمی بخشم !mhmj نوشته: 5اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی !؟ 67
اونی که خیلی دوستش داری ؟
یا اونی که خیلی دوست داره ؟
اونی که دوسش دارم رو نجات میدم.
به نظرم بعد از مایکل بقیه در یک سطحنmhmj نوشته: 6 بهترین خواننده ی مرد و زن به جز مایکل؟
ولی توی خواننده های زن سلین دیان خیلی قوی تر از بقیه می خونه.
همین چند روز پیش چند تا عکس دیدم فکر کنم توی چین بود که یه سگ بدبخت رو شکنجه کرده بودن.mhmj نوشته: 7غم انگیز ترین عکس فیلم اهنگ یا هر چیزی که تا حالا دیدی چی بود؟
خیلی از فیلم ها رو واقعا دوست داشتم. نامردیه که بخوام یکی رو انتخاب کنم. حافظم هم که اندازه ماهی قرمزه! ولی الان Indecent Proposal رو انتخاب می کنم. چون یکی از حقایق زندگی رو داره نشون میده که خیلی ها هم سعی می کنن بگن اغراق آمیزه ولی واقعا نیست. برای اکثریت قریب به اتفاق آدمها همینه.mhmj نوشته: 8 زیبا ترین فیلم دنیا؟چرا؟
mhmj نوشته: 9 در این موارد از 100 به خود نمره بده؟
شجاع و نترس بودن
احساسی بودن
خوش قول بودن
شنونده ی خوبی بودن
گوینده ی خوبی بودن
راز دار بودن
خواننده ی خوبی بودن(کتاب یا مجله)
درس خواندن
روابط عمومی
شوخ و خنده رو بودن
شجاع و نترس بودن -- 70
احساسی بودن -- 95
خوش قول بودن -- 90
شنونده ی خوبی بودن -- 95
گوینده ی خوبی بودن -- 50
راز دار بودن -- 100
خواننده ی خوبی بودن(کتاب یا مجله) -- 30
درس خواندن -- 5 !
روابط عمومی -- 2.43 !
شوخ و خنده رو بودن -- 85.72
اول دلم براش می سوخت. و فکر میکردم هول کرده، دست خودش نبوده و اینا. ولی بعد از این که شهادت ها رو شنیدم و اون عضو هیات منصفه گفت اگر بخاطر کانراد موری نبود مایکل الان زنده بود حالا دلم میخواد خرخرش رو بجوم!mhmj نوشته: 10نظرت در مورده کانراد موری ؟
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
هنوز هم NOKIA N91 8GBfarnaz mj نوشته: 1.مدل گوشیت چیه؟

نه ندارم. منظرم iPad 3 با صفحه Retina بیاد که اون رو بگیرم. چون رزولوشن صفحه iPad 1, 2 زد تو ذوقم.farnaz mj نوشته: 2.ای پد داری؟ یا دوست داری داشته باشی؟
آره یادمه. نه در ارتباط نیستم. ا ؟ جی میگفت؟farnaz mj نوشته: 3.سحر اتابکیو یادت میاد؟ هنوزم باهاش ارتباطی داری؟(همیشه ازت خیلی حرف میزد )
برای اینکه اگر الان بخوام برم سربازی هم کارم رو از دست میدم هم دانشگاهو ! سوال داشت؟farnaz mj نوشته: 4.چرا سربازی نمی ری خودتو خلاص کنی بابا

نه ! مگر مخم عیب داره که بزنم خودمو ناقص کنم؟farnaz mj نوشته: 5.حاضری به خاطره معاف شدنت کارای عجیب بکنی؟(ضعیف کردن چشم و چاق شدن زیادو...)
آره همونه.farnaz mj نوشته: 6.دوس دخترت همونیه که قبلا عکس گذاشته بودین تو فیس بوک؟
بخاطر مسائل امنیتی !farnaz mj نوشته: 7.چرا رابطوتونو از فیس بوک حذفیدین؟

من که می خوام iphone 4s بگیرم منتظرم قیمتش یکم پایین بیاد پیشنهاد می کنم تو هم بگیری iphone 4 دیگه ماله دو ساله پیشه البته ظاهرشون مثه همه! اما کارای 4s بهتره
راجع به سحرم بماند

1.گوشیای جدید سامسونگو دیدی؟(galaxy s1,2,galaxy note,galaxy nexsus)
2. به نظرت واسه یه گوشی چند اینچ خوبه؟ (همینظوری که دارن گنده می شن 4 5

3.تا حالا خواستی با این جی افت بهم بزنی؟
4. به نظرت تویه رابطه اگه دختر از پسر بزرگتر باشه اشکال داره؟ یا اگه قد دختر بلندتر از پسره باشه؟
5.چرا به اینجا نمی رسی مثه قبل؟
6.به نظرت فروم قبلی بهتر بود یا این یکی؟
7.پیشنهادی واسه بخش من داری؟
8.چرا مدیرای دیگه نمیان؟ مگه الناز و حمید مشغله ندارن اما بازم سر می زنن
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
بهت آرامش بده و باعث پیشرفتت بشهblackfire نوشته: 45 فکر میکنی بهترین دوست چه خصوصیتی داره(جنس مخالف)
نه خوشبختانه!blackfire نوشته: 46 تا حالا کاری کردی که چوبشو یه عمر بخوری؟
از 7 و 10 خوشم میاد اما از عددی بدم نمیاد به جون بچم !blackfire نوشته: 47 از چه اعدادی خوشت میاد و از چه اعدادی بدت میاد
از 865 هم خوشم میاد !

اگر خیلی تابلو کار مایکل رو بکنه که منظورش رو همه بفهمن، یا علنا عنوان کنه بدم نمیاد ولی اگر ریز بخواد تقلید کنه و بگه مثلا کار خودشه خیلیییییی بدم میاد.blackfire نوشته: 48 وقتی میبینی یکی داره کارای مایکل رو میکنه خوشحال میشی یا شاکی
مرتیکه ی $#@&*^!*(* برو #$*&%*@ . ایشالا *%#$*&blackfire نوشته: 50 یه جمله به موری بگو یا یه سوال
Lord of the ring رو کامل ندیدم. از لحاظ جلوه های ویژه خیلی خوشم اومد ولی داستانش جذبم نکرد. هنرپیشنه هاش رو نمیشناسم.blackfire نوشته: 51 نظرت راجع به این فیلما و بهترین بازیگرشان
lord of ring
harry pater
اخراجی ها(هر 3)
jumong
سفری دیگر
mega mind
taitanick
Harry Potter از داستان هاش خوشم میاد. فقط از لهجه ی بریتانیاییش بدم میاد. هنرپیشه هاش رو هم نظری ندارم راجع بهشون.
اخراجی ها... برن گمشن همه با هم ! 2 و 3 رو حتی وقتم رو تلف نکردم که نگاه کنم. 1 رو هم پشیمونم که دیدم! بازیگرهاش هم برن گمشن بخصوص شریفی نیا
Jumong رو ندیدم ولی بعضی ها بهم میگن jumong!!!

سفری دیگر رو هم ندیدم ولی بعضی های دیگه می گفتن هنرپیشه مردش منو یادشون میندازه. قیافه ی این رو دیدم ولی به نظرم تنها شباهتی که به هم داریم موی بلنده !
Mega Mind: از آخرش که آهنگ مایکل می ذاره خوشم میاد. ولی خود کارتونش رو زیاد دوست نداشتم. راجع به هنرپیشه هاش هم زبونم قاصره!

Titanic: دوستش دارم. البته طبق معمول توی ایران یه چیزی رو انقد میبرن بالا انقد میبرن بالا که بعد که تبش می خوابه با مغز میاد پایین و خز میشه و اینا. ولی خداییش فیلم قشنگیه. بخصوص موسیقیش که کار عشقم James Horner ه! هنرپیشه هاش هم از Kate Winslet و Dicaprio خوشم میاد. خوب بازی می کنن. بخصوص توی اون فیلم که عالی بودن.
نه. همینجوریش مرتبه که باعث میشه خیلی ها فکر کنن بر میدارم.blackfire نوشته: 52ابروت رو بر میداری؟

نیمروهام حرف نداره. کنسرو آماده هم بلدم درست کنم. سوسیس هم میتونم بخارپز کنم. []---blackfire نوشته: 54اشپزی چی
من این عکس رو خیلی دوست دارم.blackfire نوشته: 56قشنگ ترین عکست از مایکل
نمی بینم. ولی اون بازی قدیمی سگا رو بازی می کردم که از اونا فقط Undertaker مونده. واسه همین بیشتر از بقیه میشناسمش و خوبه دیگه !blackfire نوشته: 58 در صورت دیدن کشتی کج طرفدار کی هستی
از sms های گل و بلبلی خوشم نمیاد. فقط جوکو اینا رو دوست دارم که کم هم میگیرم !blackfire نوشته: 59 یه اس ام اس که از نظرت قشنگ اومد
اون جک رو هم پیام خصوصی بده
این سوال رو از هر کی میپرسم جوابش همینه)

باشه پیام خصوصی می کنم. چند سالته؟؟

- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
خوب اگر بخوای اینجوری که همش باید صبر کنی. احتمالا آیفون 5 توی تابستون بیاد. بعد باز باید صبر کنی که قیمتش باید پایین، بعد آیفون 5S میاد و .....farnaz mj نوشته: گوشیت چه باحاله می خوام!!
من که می خوام iphone 4s بگیرم منتظرم قیمتش یکم پایین بیاد پیشنهاد می کنم تو هم بگیری iphone 4 دیگه ماله دو ساله پیشه البته ظاهرشون مثه همه! اما کارای 4s بهتره
راجع به سحرم بماند![]()
یعنی چی بماند؟ باید بگی ! Ban ت می کنما !

اصلا اسم سامسونگ رو نیار که کلا لوگوش رو میبینم منقلب میشم !farnaz mj نوشته: 1.گوشیای جدید سامسونگو دیدی؟(galaxy s1,2,galaxy note,galaxy nexsus)

من گوشی بزرگ و گردن کلفت دوست دارم. این N91 رو هم بخاطر همین خیلی دوست داشتم. به نظرم 3.5 تا 4.3 اینچ خوبه.farnaz mj نوشته: 2. به نظرت واسه یه گوشی چند اینچ خوبه؟ (همینظوری که دارن گنده می شن 4 5
) )
نه. ولی بعضی وقتا که خیلی عصبانی بشم میگم جونم رو وردارم و برم ولی بعد که آرومتر میشم دلم براش تنگ میشهfarnaz mj نوشته: 3.تا حالا خواستی با این جی افت بهم بزنی؟
اشکال که نداره ولی بهتره که نباشه. دختر که بزرگتر باشه سخت میشه انتظاراتش رو برآورده کرد مگر اینکه پسره خیلی از سنش بیشتر بفهمه و شرایطش خیلی جلوتر از سن خودش باشه. بعد اگر رابطه جدی بشه، دختره هی میخواد شوهر کنه و پسره برای خودش پفک هم نمی تونه بخره. پس فرداش هم دختره که 45 سالش شد شکسته میشه و مرده اول چل چلیشه !farnaz mj نوشته: 4. به نظرت تویه رابطه اگه دختر از پسر بزرگتر باشه اشکال داره؟ یا اگه قد دختر بلندتر از پسره باشه؟

قد هم اگر دختر بلند تر باشه ضایست دیگه. نمی تونه حس کنه خوب ازش حمایت میکنی !
چون صبح تا عصر سر کارم، میام خونه هم، هم باید به کارای خودم برسم هم جی اف محترمه، دیگه وقتی نمیمونه. بعدش هم مثل جسد میشم.farnaz mj نوشته: 5.چرا به اینجا نمی رسی مثه قبل؟
قبلی. مایکل که نیست ناخوداگاه یه حالت ناراحتی حس میکنم.farnaz mj نوشته: 6.به نظرت فروم قبلی بهتر بود یا این یکی؟
نه خوب داره پبش میره.farnaz mj نوشته: 7.پیشنهادی واسه بخش من داری؟
خوب وضعیت اونا الان خیلی متفاوت شده، پیام که ازدواج کرده و ایران نیست. بیتا هم که مادر شده و دیگه فرصتش خیلی کمه. بعد هم دیگه الان توی سنی نیستن که بخوان بیان اینجا و دوباره اون بحث هایی که چند بار شده رو دوباره بکنن. ولی سر میزنن. سامان هم یه سرکی میکشه اما اون هم درگیری های خودش رو داره تو مملکت غریب !farnaz mj نوشته: 8.چرا مدیرای دیگه نمیان؟ مگه الناز و حمید مشغله ندارن اما بازم سر می زنن