رضا Nemesis865
خواهش میکنم ، اصلا قابلی نداشت !!!مرسی از توضیحات ! داشتم روانی میشدم !!
یعنی 6 سالت بود که Dangerous رو گرفتی ؟ درسته ؟بیرون اومدن آلبوم بد رو که حالیم نبود. فقط یادمه که کلیپ های جدید مایکل که اومده بود Bad و Smooth Criminal و فیلم مونواکر و ... بودن و در اوج ترکوندن بودن. ولی انتظار آلبوم Dangerous رو کشیدم و همون موقع هم اوریجینالش رو تهیه کردم (1992) و این اولین چیز اوریجینال مایکلیم بود.
ممنون از پاسخت .این بحث مفصل و پیچیده ای هست اینجا بازش نمیکنم .وقتی به یه چیزی ایمان داری، هر چی که باشه، وقتی خلافش رو بفهمی خیلی برات سخت میشه. ولی دیگه چیز پنهانی در مورد مایکل که وجود نداره. چه چیزی قراره تغییر کنه؟
دیدی منظورمو اشتباه متوجه شده بودی ؟ زود قضاوت نکن پسرم !با این توضیحات برای موزیک ویدیو می تونم بگم Turn the Page از متالیکا، Animal Instinct از The Carenberries و Earth Song از مایکل
فیلم، Schindler's list
کتاب هیچی
آهنگ ... stranger in moscow و speechless
فکر کنم من از زمان های خیلی دور کارتون نگاه میکنم ! شما درست میگی !خوب زمان Toy Story منم 9 سالم بوده ! Aladdin هم 6 سال !
خب مثل همینجا که همیشه نیستی ! اونجا هم اگر کاری رو که ازت میخواستم میدونستی در میرفتی احتمالا ولی من نمیذاشتم !کجا در برم؟ مگر چی کار می کردی؟
بازم سوال!
1)بیشتر کدوم کافه میری ؟ (من خودم همه کافه هارو ترکوندم !!!)
2)محبوبترین اسباب بازی کودکیت یادته چی بود ؟
3)بزرگترین کابوست درباره مایکل چیه ؟
4)کدوم دانشگاه درس خوندی ؟
5)اولینبار تریلر رو دیدی ، بچه بودی نترسیدی اصلا ؟
ممنونم از پاسخ های دوبارت رضا جان . امیدوارم سوال های من اذیت یا ناراحتت نکنه !
زنده باشی .
سپاس

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
از نظر خودم احساسش با کاربری ساده فرقی نمی کنه. تفاوت خاصی بینش نمی بینم. فرقش فقط اینه که الان امجی دات کام رو مثل یه بچه که بزرگش کردیم می بینم!shayan69 نوشته: سلام رضا جان خوشحالم که روی صندلی نشستی امیدوارم تاپیک خیلی خوبی بشه....
1.مدیریت فروم چه لذتی داره؟
دلیلش همینه که تو الان خودت داری میگی. این عکس رو که میبینی یاد من میافتی. یه جور استایل خاص خودمه. من این عکس رو خیلی دوست دارم ولی علت عوض نکردنش این نیست که عکس قشنگتری ندیدم. دلیلش همون حفظ استایله.shayan69 نوشته: 2.از روز اولی که اومدم تو فروم عکس آواتارت همین بود که هنوز هست دلیل اینکه تغییرش ندادی چیه؟دلیل علاقت چیه؟
از نظر طرز فکرهای اساسی تغییری نکرده. فقط عاقل تر شده و تجربش بیشتر شده.shayan69 نوشته: 3.رضای فروم قبل با رضای این فروم چقدر تفاوت کرده؟؟
اونموقع خیلی فعال بودم اما الان خیلی کمتر. اکثر بچه ها رو نمیشناسم و بچه ها هم منو.
تو هم به نظر آروم تر شدی. تغییر خاصی نکردی. به هر حال همه بزرگتر شدن و این توی رفتارشون تغییر ایجاد می کنه.shayan69 نوشته: 4.به نظرت من چقدر با شایان فروم قبلی فرق کردم؟
شاید تبریک فراغت از تحصیلم که نگار و مهسا و مینا توی فروم قبلی ایجادش کردن.shayan69 نوشته: 5.بهترین خاطره ای که از فروم داری؟
خاطره های خوب خیلی هست. دوستی ها، خندیدن ها، صمیمیت ها و ...
اونهایی که نیومدن رو نمی تونم بگم دلم براشون تنگ شده چون در خارج از محیط فروم باهاشون در ارتباطم. ولی از کسایی که جاشون خالیه میتونم از سامان، بیتا، پیام، فرانک، تهمورث، آیدا، نگار، مهسا، میناها، مهناز، و خیلی های دیگه اسم ببرم.shayan69 نوشته: 6.دلت برای کیا که نیومدن تنگ شده؟
خوشبختانه زیاد توی شرایطی که مجبور بشم همچین تصمیم هایی بگیرم قرار نگرفتم. شاید بتونم بگم یه تصمیم بود در مورد کارم که دو راه جلوی پام بود که هر کدومش یکسری مزایا و معایب داشت و آخر هم یکیشو انتخاب کردم.shayan69 نوشته: 7.سخت ترین تصمیمی که تو عمرت گرفتی؟
Simply Rezashayan69 نوشته: 8.رضا رو تو یک خط معرفی کن....
دلیلش اینه که مایکل برای من یک خواننده و هنرمند نیست. یکی از اعضای خانوادمه و وقتی چنین حسی به کسی داری همیشه به یادشی.shayan69 نوشته: 9.مایکل از بین ما رفت اما مهمترین دلیلی که تو هنوز اینطور به یادشی چیه؟
هر دو ولی شاید بشه گفت بیشتر رویاهام. احتمالا دلیلش اینه که سعی میکنم مثبت فکر کنم و برای بدست آوردن خواسته هام تلاش کنم. و ترسهایی که تو زندگیم دارن تعدادشون زیاد نیست ولی رویاهام زیادن!shayan69 نوشته: 10.روهایات بیشتر تو زندگیت به وقوع پیوستن یا ترس هات...چرا؟
shayan69 نوشته: همین جا هم بابت نشستنت رو صندلی و همچنین تلاشی که برای فروم میکنی سپاسگزارم و برات آرزوی موفقیت میکنم...شکلک های فروم همیشه منو یاد تو میندازن!!!!ناراحت نشی ها!!!
![]()
![]()
مرسی ! لابد بخصوص این :

[/quote]
!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history

1.دوست داری چند روز رو صندلی باشی؟3یا 4 یا 5؟!
2.جریان کاربری که اینجا استفاده می کنی چیه؟
3.چرا عکسو کاربریتو هنوزم عوض نکردی ؟(گیر دادم

4.یادت میاد من 50تا پیغام گذاشتم که اسم کاربریمو عوض کنی؟

5.چرا دوست نداری زن بگیری؟ مگه چشه؟
6.دوس دختر داری در حال حاضر؟
7.دوست داری عاشق بشی؟ یا تا حالا شدی؟
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
blackfire نوشته:
)
)
)
خیلی باحال جواب میدی
ایول قد و وزنت
مخلصیم ! نه بابا اتفاقا 4-5 کیلو اضافه وزن دارم همش هم اومده تو شکم !! از وقتی رقص رو تقریبا گذاشتم کنار اینجوری شدم !
گذاشتم. تاریخ تولد هم به تاریخ خودمون هم 12 مرداد 65blackfire نوشته: نگاه کن به خدا ما رو مجبور کردی دوباره بپرسیم
6 اطلاعات پروفایلت رو بزار :
البوم البوم های مورد علاقه
اهنگ مایکلی مورد علاقه
ویدئو مورد علاقه
زادروز دقیق (اگه میشه به تاریخ خودمون)
حالا الکی می خواد بگه منظورم فوتبال نبودا ! اوکی همینجوریشو اگه می خوای بدونی، قرمزblackfire نوشته: 8 ابی یا قرمز:
مگه باید فوتبالی بود از کدوم بیشتر خوشت میاد؟
افتضاح ! خیلی بدم میاد.blackfire نوشته: حالا سوالای جدید:
نظرت راجع به اسمت چیه (خوبه یا عالی؟)
آره فیلم دوست دارم.blackfire نوشته: فیلم نگاه میکنی؟
بهترین فیلمی که دیدی؟(ایرانی و خارجی)
بهترین بازیگر(ایرانی و خارجی زن مرد
بهترین فیلم خارجی: دیوانه فیلم های جیمز کامرونم. ترمیناتور، تایتانیک، آواتار، ... سری فیلم های راکی رو هم واقعا دوست داشتم. همینطور فیلم Ghost. ولی فیلم های دوران بچگیم رو که میبینم خیلی بهم میچسبه حس نوستالژی عجیبی بهم دست میده. درصورتیکه فیلم های قوی ای نیستن. مثل , Robocop, Breakin'، Bloodsport، و اینا
بهترین بازیگر خارجی مرد: neil patrick harris، liam neeson
بهترین بازیگر خارجی زن: elizabeth taylor
در مورد ایرانی ها هرچی فکر کردم به نتیجه نرسیدم! چون خیلی کم نگاه می کنم. فکر کنم تعداد فیلم های ایرانی که دیدم به 20 هم نرسه !
86/65 سال تولدم به میلادی و خورشیدیblackfire نوشته: جریان این 865 چیه؟
حمید رو فکر کنم سال 81 بود که توی کافی شاپ در برج آرین میرداماد اولین بار همدیگه رو دیدیم. توی یه گردهمایی مایکلی.blackfire نوشته: اولین بار که حمید و الناز رو دیدی کی بود؟(یه کوچولو توضیح بده)
الناز رو هم اگر پشت گوشت رو دیدی، میبینیش !
بیا! می خواد هرچی آبرو طی این سالها جمع کردیم یه شبه بزنه به باد هوا !blackfire نوشته: رتبت تو کنکور؟
سراسری لیسانس 3 هزار و خورده ای برای مهندسی ها
سراسری لیسانس 100 و خورده ای برای زبان
آزاد برق کرج لیسانس 100 و خورده ای
سراسری فوق لیسانس برق 2 هزار و خورده ای
سراسری فوق لیسانس MBA ششصد و خورده ای
آقا ما تو پیک جمعیت بودیم ! در قلب دهه 60 متولد شدیم !
آره یکی دو تاشو کامل و بقیه رو هم نصفه نیمه بلدم.blackfire نوشته: رقصای مایکل رو بلدی؟
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
الان نزدیک 2 هفتست که کشف کردم کافه چه جای باحالیه !Nasim نوشته: 1)بیشتر کدوم کافه میری ؟ (من خودم همه کافه هارو ترکوندم !!!)

Nintendo GameboyNasim نوشته: 2)محبوبترین اسباب بازی کودکیت یادته چی بود ؟
اینکه در قرنهای آینده فراموش بشه !Nasim نوشته: 3)بزرگترین کابوست درباره مایکل چیه ؟
لیسانس رو آزاد کرج گرفتم فوق لیسانس رو دارم یه دانشگاه سراسری غیر انتفاعی می خونم.Nasim نوشته: 4)کدوم دانشگاه درس خوندی ؟
چرا. توی سوال های قبلی توضیح دادم. خونه هم تنها بودم (بقیه توی حیاط بودن) و من کپ کرده بودمNasim نوشته: 5)اولینبار تریلر رو دیدی ، بچه بودی نترسیدی اصلا ؟

Nasim نوشته: ممنونم از پاسخ های دوبارت رضا جان . امیدوارم سوال های من اذیت یا ناراحتت نکنه !
زنده باشی .
سپاس
اذیت چرا؟ نه خیالت راحت!
[/quote]
- Nemesis865
-
- آفلاین
- مدیر سایت
-
شما بگو 10 روز ! من که مشکلی ندارم . البته به شرطی که آخرش از امپریالیسم و آنتوان جخوف ازم سوال نکنینfarnaz mj نوشته: چه متفاوت جواب می دی کیف داره
1.دوست داری چند روز رو صندلی باشی؟3یا 4 یا 5؟!

خانم مجری حواست نیستا. هی از اتاق فرمان معلوم نیست چی بلغور می کنن که حواست پرته !farnaz mj نوشته: 2.جریان کاربری که اینجا استفاده می کنی چیه؟
یادم نیست اولین بار Nemesis رو کجا خوندم و سرچ کردم و خوشم اومد. و از روی جو نوجوانی بعنوان آیدی انتخابش کردم که بگم مثلا من خیلی خفنم !

اولین ایمیلم [email protected] بود که وقتی خواستم همینو تو یاهو بگیرم یکی قبلش گرفته بودش برای همین عدد رو به 865 تغییر دادم که تلفیقی از 86/65 یعنی سال تولد خودمه.
تا صبح هم گیر بدی منم هی برات کپی/پیست می کنمfarnaz mj نوشته: 3.چرا عکسو کاربریتو هنوزم عوض نکردی ؟(گیر دادم
)

دلیلش همینه که تو الان خودت داری میگی. این عکس رو که میبینی یاد من میافتی. یه جور استایل خاص خودمه. من این عکس رو خیلی دوست دارم ولی علت عوض نکردنش این نیست که عکس قشنگتری ندیدم. دلیلش همون حفظ استایله.
یه چیزای خیلی محوی یادمه ! چی بود قضیه؟farnaz mj نوشته: 4.یادت میاد من 50تا پیغام گذاشتم که اسم کاربریمو عوض کنی؟
)
چون که چیزی به دست نمیارم و عوضش برای خودم محدودیت، عدم استقلال، مسئولیت سنگین به ارمغان! میارم و دیگه آقای خودم نیستم.farnaz mj نوشته: 5.چرا دوست نداری زن بگیری؟ مگه چشه؟
بلی !farnaz mj نوشته: 6.دوس دختر داری در حال حاضر؟
یه بار شدم برای 7 پشتم بس بود. حس جالبیه تجربه کردنش لازمه. از اون حس خوشم میاد ولی دلم نمی خواد دیگه برام پیش بیاد چون با هدفم سازگار نیست بعد کار میده دستم! دوست داشتم و دوست داشته شدم اما از عشق دوری می کنم.farnaz mj نوشته: 7.دوست داری عاشق بشی؟ یا تا حالا شدی؟