Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

Michael در ایـــــــــــران ...

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #909 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
تو ایران که هستن !

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #910 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
من شهرت جهانی رو گفتم. به این معنی که تو بعضی کشورها مایکل اول شاید تو بعضی دوم یا سوم... ولی در کل متوسط رو که حساب کنی بالای 90٪ دنیا می‌شناسنش.

هیچ جنگاوری هم نمی‌تونه هرگز از یه هنرمند شناخته شده تر باشه. مثال خیلی مشهورش ناپلئون و موتزارت. اگه تو ایران اینطور که شما میگی هیتلر خیلی مشهوره به نظرم نشونه‌ی خشونت و بی خبری عجیب غریب ما ایرانی‌هاست و بی‌توجهی‌مون به هنر.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Elnaz.

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #916 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
مایکل جکسون وقتی زنده بود به عنوان مشهور ترین انسان زنده معرفی شد ، اما الان یکم فکر کنم رتبه اش جابجا شده باشه . مثلا بتهوون وحشتناک در سطح جهانی شناخته شده است و یا داوینچی ... خیلی ها هستند ... و مایکل تو دوره ی ما یکی از اون انسان های بزرگه .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #920 توسط Nemesis865
پاسخ داده شده توسط Nemesis865 در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
درسته که بتهوون و داوینچی خیلی شهرت دارن. ولی همین دو مورد که گفتی بین طبقه خاصی از مردم شناخته شده ان. عمومی نیستن. توی جاهای داغون آفریقا هم مایکل رو می شناسن. ولی بتهوون رو ممکن نیست بدونن کیه.
شهرت مایکل خیلی خیلی خیلی بیشتر از این مثالهاست. بحث ایران و غیر ایران هم نیست.
شاید فن های جدید تر ندونن که مایکل در زمان اوج چه وضعیتی داشت و اون رو با شرایط فعلی لیدی گاگا و جاستین و امینم مقایسه کنن.
دو صورتی که اصلا همچین چیزی نیست. مایکل در حد خدایی بود بین همه. الان هیچکس حتی نزدیک اون حالت هم نیست. زمان حاشیه ساخته شدن برای مایکل و دور شدن از حرفه اش رو نباید ملاک قرار داد.

پاپ ژان پل هم بین مسیحی ها معروفه. الان خود من اگر لباسش رو عوض کنه نمیشناسمش. شما میشناسین؟؟

کلا بحث یه چیز دیگه شد.
Nasim جان تو هم یه روز به یه جایی میرسی که دیگه خودت رو به آب و آتیش نمی زنی که حقیقت رو روشن کنی. نهایتش توی دلت یه پوزخند میزنی و برای طرف متاسف میشی و پی گیر نمیشی. اتفاقا اینجوری معقول تر به نظر می رسی و طرف به خودش شک می کنه.
منظور من بی تفاوتی نیست. ولی بعضی چیز ها ارزش نداره که بخوای خودت رو بخاطرش به در و دیوار بکوبی. الان هر کاری بکنی صدا و سیمای جمهوری اسلامی با مایکل خوب نخواهد شد! همین که مدام حرف نمیزنن و چرت و پرت نمیگن جای شکرش باقیه.

!He's Off the Wall, Thriller, Bad, Dangerous, and Invincible. But not history

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #922 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
آره اون جور افراد رو طبقه‌ی خاصی دنبال میکنن.
نه منم پاپ رو همون زمان که زنده بود فقط اسمش رو شنیده بودم ولی هیچوقت فکر نکردم لازمه بدونم چه شکلیه. لباس پاپ تنشه دیگه. هویتش همون لباسه.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 9 ماه قبل #925 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: Michael در ایـــــــــــران ...
حق کاملا با Nemesis865 است. ولی درسته که نمی تونیم جلوی صدا و سیما رو بگیریم. صدا سیما داره مایکل بد نام میکنه و ما هم باید چهرهٔ خوبی از مایکل نشون بدیم. بهترین کار این که نزدیکان خود را از این کار صدا و سیما مطلع کنیم. وقتی اونا بفهمن، میرن به کسانی دیگه میگن و همین طور کم کم افراد واقعات رو میفهمن. ولی باز هم کم است و واقعا نمی شه. به قول شما باید بگیم ولشون کن. هر چی که می خوان بگن.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 4.402 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا