Idea گیاهخواری

29 آگوست 2012 21:34 #28400 توسط farzam
خب حميد آقا اونجوري بخواي حساب كني كه گياهها هم موجوداتي زنده هستند كه؟!!!!!

She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

29 آگوست 2012 23:12 #28408 توسط کوچکترین طرفدار
من يه بار يه جا خوندم دستگاه گوارش انسان شبيه دستگاه گوارش ميمون هستش و از اونجايي که ميمون يه حيوون ميوه خوار هستش انسان هم در اصل ميوه خواره
اما هميشه در مورد گياه خوار ها اين سوال تو ذهنم بوده که گياه خوار ها لبنيات و تخم مرغ هم مصرف ميکنن؟

اين تصویر برای مهمان پنهان می‌باشد.
برای ديدن آن ثبت نام و يا وارد سايت شويد.


مایکل آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم...

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 02:44 - 30 آگوست 2012 02:52 #28411 توسط e r o s
تخم مرغ که اصلا!
حمید گیاهخواری؟
انسان فرقایی با گیاه‌خوارا داره. انسان وحشی‌ترین موجود این سیارست. باهمم خیلی تفاوت دارن.
عقیده‌ی سختی دارم ک گفتنش هم خوب نیست اماخب، از نظر من آسیب زدن به حیوون خیلی از انسان بدتره. درباره حرفی که گفتی، برای من خوردن گوشت انسان خیلی احساس بهتری از گوشت یه موجود بی‌دفاع داره! حامی شدید حیوونام. اول حرف‌هام هم گفتم منو متقاعد کرده. صحبت دیگه‌ای که هست حفظ تعادله. از طرفی هم به نظر من دنیا بی‌ارزش‌تر از رعایت یه سری قوانینه. چیزی که به نام روح می‌شناسیم و وجدان‌مون، هیچ ربطی با قوانین این دنیا نداره.
خیلی دوست دارم نظرتو بدونم، حتما عزیزم.

This is BREAKING NEWS

اين تصویر برای مهمان پنهان می‌باشد.
برای ديدن آن ثبت نام و يا وارد سايت شويد.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 08:01 #28418 توسط atefe

کوچکترین طرفدار نوشته: من يه بار يه جا خوندم دستگاه گوارش انسان شبيه دستگاه گوارش ميمون هستش و از اونجايي که ميمون يه حيوون ميوه خوار هستش انسان هم در اصل ميوه خواره
اما هميشه در مورد گياه خوار ها اين سوال تو ذهنم بوده که گياه خوار ها لبنيات و تخم مرغ هم مصرف ميکنن؟[/quo


همه ی گیاهخوار ها نه ....ولی بعضی ها لبنیات و تخم مرغ مصرف میکننن بعضی ها گیاهخار کاملن و لبنیات و تخم مرغ مصرف نمیکنن ...حالا من در همین مورد مطلب بعدی رو میذارم .


همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 08:03 - 30 آگوست 2012 08:06 #28420 توسط atefe

من يه بار يه جا خوندم دستگاه گوارش انسان شبيه دستگاه گوارش ميمون هستش و از اونجايي که ميمون يه حيوون ميوه خوار هستش انسان هم در اصل ميوه خواره
اما هميشه در مورد گياه خوار ها اين سوال تو ذهنم بوده که گياه خوار ها لبنيات و تخم مرغ هم مصرف ميکنن؟



همه ی گیاهخوار ها نه ....ولی بعضی ها لبنیات و تخم مرغ مصرف میکننن بعضی ها گیاهخوار کاملن و لبنیات و تخم مرغ مصرف نمیکنن ...حالا من در همین مورد مطلب بعدی رو میذارم .

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 08:09 #28421 توسط atefe
انواع گياهخواران

گیاهخوارانی که از گوشت حیوانات و همچنین از هر محصولی که منشا حیوانی داشته باشد استفاده نمی کنند. نظیر: تخم مرغ، لبنیات، عسل، چرم، پوست، پشم، ابریشم و... به این دسته اصطلاحاً گیاهخوار کامل یا Vegans گفته می شود. این دسته خود نیز بر دو قسمت پخته خوار و خام خوار تقسیم می شود. گیاهخواران کامل بر این باورند که نباید از حیوانات به عنوان خوراک، کالا، کار، شکار، تشریح و عناوین دیگر استفاده کرد.


گیاهخوارانی که از گوشت حیوانات استفاده نمی کنند ولی از لبنیات استفاده می کنند. به این دسته Lacto گفته می شود.


گیاهخوارانی که از گوشت حیوانات استفاده نمی کنند ولی از تخم مرغ استفاده می کنند. به این دسته Ovo گفته می شود.


گیاهخوارانی که از گوشت حیوانات استفاده نمی کنند ولی از لبنیات و تخم مرغ استفاده می کنند. به این دسته Lacto-Ovo گفته می شود. (این سه گروه بیشتر به استفاده از محصولات غیر صنعتی در زمینه لبنیات و تخم مرغ تکیه دارند و اعتقاد دارند در روشهای سنتی حیوانات کمتر مورد سوءاستفاده و آزار و اذیت قرار می گیرند.)

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: کوچکترین طرفدار

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 08:44 - 30 آگوست 2012 16:48 #28423 توسط atefe
مواد غذایی گیاهی سرشار از اب [/size]


تمام غذاهایی که مصرف می‌کنیم کمابیش حاوی آب هستند البته برخی بیشتر از بقیه آب دارند و برای هیدراته شدن بدن یعنی تأمین آب آن لازم و ضروری‌اند. بدن انسان از ۵۰ تا ۶۵ درصد آب تشکیل شده و باید هر روز آب آن تأمین شود. دهیدراته شدن بدن یعنی از دست رفتن آب بدن مشکلات زیادی به بار می‌آورد از جمله اضافه وزن (به دلیل احتباس آب) و ضعف اعضای بدن. این مشکلات با مصرف مواد غذایی سرشار از آب به وجود نخواهند آمد. حالا هم که فصل تابستان است و گرمای بی‌امان آب بدن را کاهش می‌دهد لازم است بیش از هر زمان دیگر به فکر تأمین آب بدنتان باشید.
مصرف مواد غذایی سرشار از آب نه تنها آب بدنتان را تأمین می‌کند بلکه تشکیل چین و چروک پوستی را نیز به تأخیر می‌اندازد. علاوه بر این نوشیدن آب و مصرف مواد غذایی سرشار از آب به دفع توکسین‌ها یا همان مواد زاید بدن کمک می‌کند. ما در این مقاله قصد داریم شما را با چند ماده‌ی غذایی سرشار از آب آشنا کنیم با ما همراه باشید.

کدو مسمایی





انواع مختلف کدو حاوی حدود ۸۸ تا ۹۷ درصد آب است. این ماده‌ی غذایی سرشار از مواد مغذی، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، ترکیبات فیتوشیمیک، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبرهای غذایی می‌باشد. حالا که فصل، فصل کدو مسمایی است سعی کنید این ماده‌ی غذایی مفید را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید.


کاهو





مصرف سالاد کاهو بهترین روش برای استفاده از خواص آن و تأمین آب بدن است. کاهو سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است نه تنها به کاهش وزن و لاغری کمک می‌کند بلکه سلامتی شما را نیز تضمین می‌کند.

کاهو خوش خوراک و مغذی است و در عین حال به شما کالری تحمیل نمی‌کند. به جای این که داخل بشقاب سهم بیشتری به برنج بدهید آن را پر از سالاد کاهو کنید.


گوجه‌فرنگی




گوجه‌فرنگی را می‌توان میوه - سبزی دانست. در هر حال این ماده‌ی غذایی حاوی ۹۳ درصد آب است.
گوجه فرنگی رشار از یک آنتی اکسیدان قوی به نام لیکوپن است که با سرطان مقابله می‌کند.
به جای مصرف زیاد سس گوجه فرنگی و کچاپ از خود گوجه‌فرنگی استفاده کنید. این ماده‌ی غذایی منبع فوق‌العاده‌ی مواد مغذی و فیبرهای غذایی کم کالری می‌باشد. اگر برای صبحانه اهل نان و پنیر هستید گوجه فرنگی را نیز به لقمه‌هایتان اضافه کنید. نه تنها صبحانه بیشتر بهتان مزه خواهد داد بلکه می‌توانید از خواص ضدسرطانی آن نیز بیشتر بهره‌مند شوید.


خیار





خیار جزو اولین میوه‌ها و سبزیجاتی است که در دنیا کشت و مصرف شد. شاید خیار حاوی ارزش غذایی خیلی زیادی نباشد اما بدون شک یکی از ترکیبات مهم سالاد محسوب می‌شود.
در فصل تابستان که هوا گرم است و تشنگی فشار می‌آورد خیار بسیار مفید است. این میوه ادرار آور طبیعی است. در هر ۱۰۰ گرم خیار حاوی ۹۶٫۳ گرم آب بوده و فقط ۱۳ کالری دارد. خیار حاوی مقدار کمی اسیدفولیک و اندکی نمک می‌باشد البته ۰٫۰۱ گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم خیار. حواستان باشد قبل از مصرف خیار آن را به دقت شستشو دهید.
باید بدانید که تولید کننده های محصولات آرایشی از این ماده‌ی غذایی برای تولید محصولات خود بهره‌مند می‌شوند. افرادی که از گودی چشم شکایت می‌کنند می‌توانید خیار حلقه شده را روی چشم‌هایشان بگذارند. شما می‌توانید از ماسک خیار برای شفافیت و رطوبت و نرمی پوستتان استفاده کنید.


تربچه




تربچه سرشار از آب و حاوی ترکیبات گوگردی است که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. از آنجایی که تربچه کم کالری و کم چرب است به درد افرادی که رژیم لاغری دارند می‌خورد.
تربچه‌ها اندازه‌ها و طعم‌های مختلفی نیز دارند. اما معمولاً سفید یا صورتی‌اند و طعم نسبتاً تندی دارند.
کلاً خانواده‌ی ترب‌ها اندازه‌ها، رنگ‌ها و طعم‌های مختلفی دارند. تربچه‌های صورتی رنگ که دم موشی دارند حاوی میزان قابل توجهی سدیم و کمیپتاسیم هستند در حالی که ترب سفید برعکس است. ترب سفید برای افرادی که از بیماری‌های قلبی، دیابت یا فشار خون بالا رنج می‌برند مفید است.


طالبی




طالبی حاوی حدود ۹۲ درصد آب است. خنکی و طعم شیرین آن گرمای تابستان را دل‌پذیر می‌کند.
این میوه حاوی مواد مغذی لازم، کم کالری و فاقد چربی است برای همین برای کاهش وزن و لاغری مناسب می‌باشد.
هندوانه نیز به نوبه‌ی خود حاوی بیش از ۹۰ درصد آب و برای تأمین آب بدن فوق‌العاده است.


بادمجان




بادمجان این سبزی بنفش خوش‌رنگ دارای بافت و طعم بی نظیری است. این ماده‌ی غذایی پرطرفدار سرشار از آب (۹۲ درصد) است.
از این گذشته بادمجان سرشار از ویتامین ب کمپلکس، پتاسیم، مس، منیزیم، اسیدفولیک، تریپتوفان و ترکیبات فنولیک آنتی اکسیدانی است.


توت‌فرنگی




توت‌فرنگی حاوی ۹۱ درصد آب است و یکی از میوه های فوق‌العاده خوش طعم برای تأمین آب بدن محسوب می‌شود. توت فرنگی قرمز، شیرین و آبدار بوده و سرشار از ویتامین‌های B، A، C، فسفر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و فیبرهای غذایی است.
این میوه‌ی محبوب به دسرها طعم شیرین و دلچسبی می‌بخشد. با توت فرنگی و میوه‌های دیگر سالاد میوه یا میلک شیک یا شربت تهیه و میل کنید. هم تشنگی‌تان رفع می‌شود و هم از خواص آن بهره‌مند می‌شوید.



علاوه بر مواردی که اشاره شد میوه‌های دیگری مثل هلو،آناناس ،گلابیو پرتقال نیز حاوی میزان قابل‌توجهی آب هستند. در بین سبزیجات دیگر نیز می‌توان به سیب زمینی با ۸۰ درصد آب ، هویج و فلفل دلمه ای ، قارچ ،اسفناج ،کلم و بروکلی اعتماد کرد.


منبع:تبیان

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

This message has attachments images.
Please log in or register to see it.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 16:41 - 30 آگوست 2012 16:47 #28460 توسط atefe
مضرات گوشت [/size]

چرا غذاهای گوشتی ناسالم است؟


در میان چیزهائیکه در زندگی روزمره بدان مشغولیم بعد از تنفس، خوردن از همه مهمتر است. مقاومت انسان در گرسنگی تا این حد است که دیده شده تا چند هفته هم می توان بدون غذا زنده ماند، ولی بدون آب تا چند روز و بدون اکسیژن تا چند دقیقه بیشتر نمی توان زندگی کرد .
ما در زمانی زیست می کنیم که دنیای طب در کار خود متحیر مانده است. از ازدیاد ناسلامتی و امراض بیشماری که موجودیت ما را به قهقرا می برد، سیل داروها، واکسنها، اعمال جراحی و از جلوگیری گسترش بیماریها عاجز مانده ایم. و امراضی که مستقیم با تغذیه مربوط هستند دائما رو به ازدیاد است .
احساس ما بر این است که باید روی اثر خوراکیها بر بدن توجه عاجلی افکنده شود. گذشته از تاثیر زیان آور زندگی غیر طبیعی در شهرهای پر از دود و نشستن تمامی روز در سر میزهای اداری و نظائر آن سلامتی ما به چیزهائی که می خوریم و می آشامیم نیز بستگی دارد .
بدن انسان ابزار بسیار حساسی است و مثل همه دستگاه های مکانیکی که وظائف خود را انجام می دهد احتیاج به نیرو دارد. نیرویی که آنرا بکار بیاندازد. انسان و حیوانات انرژی خود را بیشتر از مواد قندی و نشاسته ای و چربیها بدست می آورند. خود ساختمان بدن توسط اعمال دگرگون کننده ای ( که د رآنها فلزات، ویتامینها و پروتئینها نقش مهمی بازی می کنند) نگهداری می شود .
اگر یکی از این پایه ها که جزء احتیاجات دائم بدن است برای مدت مدیدی بدن از دسترسی بدان محروم ماند گرفتار امراض ناشی از کمبودی می گردد و نتیجه اش کمتر از قاعده کار کردن اعضائی می گردد که نابودی و مرگ آن عضو را در بر دارد. کمبود کلسیم به ساختمان استخوان، دندان و غیره ضرر می زند. بهبودی بیشتر حالات فقط با تغذیه موادی که دارای شبه فلزات و ویتامینهایی که انسان کمبود آنرا دارد میسر است. بدن می تواند بدون آنکه غذا به آن برسد مدتی بخوبی کار کند چون از ذخایر انباشته استفاده می کند مثل وقتیکه برای انجام فعالیتهای دگرگونی شیمیائی از کلسیمی که در دندانها و استخوانها ذخیره شده است استفاده می کند ولی باید دانست که این غارتی است که روی ذخیره آنها انجام می گیرد. ذخایر دیر یا زود انتها می پذیرد. عمل سیر قهقرائی شروع می شود. معالجه مشکل می گردد. و ما ناگهان خود را در بیمارستان می یابیم. در حالی که یک قسمت از مکانیسم بدن ما از کار افتاده است .
از طرفی اگر روی مواد غذایی و مخصوصاً موادی که دستگاه گوارش انسانی برای مواجه با آن ساخته نشده زیاده روی شود و اینعمل ادامه یابد روی اعضای دفع کننده فشار خواهد آمد. چون تمام مواد زائد باید به یک طریق دفع شوند، مثلا از طریق روده، کلیه، مثانه، غدد تعرقی و ریه ها .




با وجود اینکه دستگاه های گوارشی و دفعی ما مقاومت زیادی دارند باز هم مقاومت آنها حدی دارد که بعد از آن حد دیگر نمی تواند بخوبی کار کند. در اینجاست که جریان خون که خودش دستگاه نقاله ایست و عناصر را بجای لازم منتقل می سازد و مواد فاسد شده زائد را جمع می کند، وقتی از مواد سمی زیادتر از حد گنجایش خود اشباع شد حالت قلیائی خود را از دست می دهد و دیگر قادر نیست وظائف خود را بخوبی انجام دهد. پس ناچار از زیر بار شانه خالی می کند یعنی مواد شیمیائی را در قسمتهای مختلف بدن جا می گذارد تا منتظر فرصتی برای متفرق ساختن آن باشد. بهمین علت است که وقتی معده را از غذا تهی نگه می دارند مثل ایام روزه، خون شروع به پاک کردن سموم و کثافات ته نشین شده می نماید. درمان طبیعی روی این حقیقت ساده بنا شه است. مثلا سبب رماتیسم رسوب بلورهای اسید اوریک در مفاصل و بافتهای نرم است. وقتی که مجاری معمولی دفع مافوق طاقت خود کار کرده و گرفته شود اعضای دیگر برای انجام این عمل بکار گرفته می شوند. و این عمل هر چند که از طرفی سبب آسودگی داخلی می شود ولی ایجاد ناراحتیهای دیگری می نماید. پرده های مخاطی که در حقیقت ادامه پوست بیرونی بطرف داخلی هستند بوسیله زیاده روی در دفع مواد بلغمی که ما نام آنرا سرماخوردگی می گذاریم کمک می کنند و تحریک باکتریهای وارد شده همان اثر رادر پرده های ضعیف شده دارد. از خود پوست هم بغیر از منافذ تعرق کارهای دیگری انجام می گیرد مثل جوشها و لکه ها و به اصطلاح امراض جلدی که در دفع چرکها و اضافه مواد بلغمی کمک می کند. خلاصه آنکه بسیاری از علائم امراض محصول نهائی عدم توازن داخلی است که علت آن زیادی یا کمبود مواد معینی در بدن است
دکتر دوکلاس لاتو طبیب امراض زنانه و داخلی در این موضوع تاکید نموده می گوید: « خیلی کم اشخاص درک می نمایند که علت اصلی امراض در تغذیه ناقص است. و خیلی از پزشکان هم خودشان قادر به درک این مطلب نیستند. بیشتر اشخاص وقتی به اثر غذاها ایمان می آورند که اثر آن مثل الکل یا پرخوریهای ایام عید آنی و زود اثر باشد. اطبه متوجه شده اند که اگر بیماری از کمبود آهن دچار کمخونی و از کمبود ویتامین « د» دچار نرمی استخوان و از کمبود ویتامین « س » دچار اسکوربوت شده تقصیر نحوه تغذیه است و او را با تعویض غذا براحتی مداوا می کنند. اما اگر بیمار دارای ذات الریه، درد قلب، ورم مفاصل، آسم، سرطان یا امراض زیاد دیگری شد تشخیص نمی دهند که علت اصلی در تغذیه ناقص باشد .
حال برویم بر سر مشاهده تغیرات و دگرگونیهائی که روی موجودیت انسان واقع خواهد شد: چناچنه او موقعیت خود را از میوه خواری و تغذیه طبیعی به جهان همه چیز خواری تغیر دهد.







1 - نوع رستنی میکروبهای گیاهی تغیر خواهد یافت و قسمت عمده آن از نوع میکروبهای گندنده تشکیل خواهد شد. ولی روده دراز که برای چنین تغذیه ای شایستگی ندارد تغیر نیافته همچنان باقی خواهد ماند. حتی قسمت عمده غذای یک گوشتخوار از مواد نباتی تشکیل می شود که برای تجزیه و دگرگونی خود به نوع مخصوصی از میکروبها احتیاج دارد. و به این علت کشش مخصوص در جهاز هضم ایجاد گشته و جریان خون مجبور می گردد که مقدار بیشتری از انرژی خود را برای برطرف کردن عناصر غیر طبیعی بکار اندازد. و به این علت مجبور است در وظائف دیگر خود قصور ورزد. چون مقدار زیادی از مواد سمی که امکان داشت بوسیله روده کوتاه در مدت کمی دفع گردد زمان بیشتری در روده ها مانده و همراه با مواد غذائی جذب می گردد.

2 - در روده های یک حیوان گیاهخوار در اثر فعل و انفعالات جهاز هضم مقدار زیادی ویتامین (B12) درست می شود که فقط کمی از این ویتامین را در غذاهای گیاهی می توان یافت. و تنها مقدار کمی از سموم گوشتی قادر است از توسعه طبیعی ویتامین ( B12) جلوگیری نماید. پس در حقیقت بایست مقدار زیادی گوشت خورد مخصوصاً جگر را که دارای ویتامین است تا کمبود ویتامین ( B12) که یکی از عوامل کم خونی است جبران گردد. و بهمین علت است که این مرض در میان اشخاصی که کم گوشت می خورند رایج تر است .

3 - پس هر چند که مقدار پروتئین دست دوم از گوشت بدست می آید ( مهمترین عنصر غذائی در گوشت) ولی آنهم توام با مواد دیگری است که به هیچ وجه مغذی بشمار نمی آید
الف - وقتی حیوانی را می کشید مقداری از سمها در جریان خون او باقیست که جریان خون حیوان مشغول دفع آن بوده و وقتی انسان از این گوشت تغذیه می کند این سموم را می خورد و به این وسیله به سازمان بدن خودمان مقداری کار اضافی میدهیم که دفع مواد ناخواسته حیوان دیگری بوده است. در ضمن وقتیکه حیوان را می کشند در حین کشتار مقداری سم از ترس وارد جریان خون او می گردد. ( این یک عمل طبیعی است که بدن موجودات برای محافظت خود نشان می دهند) و بهمین علت است که مردم از شوک و ناراحتیها دچار غش می گردند .
ب- در همان حینی که حیوان در حال مرگ است گندیدگی در جسد شروع می شود. از هم پاشیدگی بدن یک جریان طبیعی است و تشابه بیشتری به زمین جنگل دارد تا با دستگاه گوارش انسان. چون میکروبهائی در آن در حال رشد هستند که می توانند هر 15 دقیقه در حرارت بدن زاد و ولد نمایند و تنها وسیله جلوگیری از زاد و ولد آنها تبرد است. بیش از 90% تمام موارد شناخته شده مسمومیتهای غذائی بوسیله این میکروبهای گنداننده ایجاد می شوند. و این نشان می دهد که مقاومت مبارزه ما با میکروبهای حمله ور حدودی دارد. می توان گفت که پختن میکروبها را می کشد. ولی اجساد آنها کاملا سمی هستند و میکروبهایی که روی گوشت پخته شده توسعه می یابد کشنده می باشند.

4 - حیوانات اهلی دارای امراض بسیار زیادی هستند مانند امراض مسری سقط جنین آور، تب خوک، امراض دهان، التهاب پستان و سرطان که علت آن بطور کلی زندگی غیر طبیعی و تغذیه اجباری و سوء استفاده از اعمال جنسی و زاد و ولد عجولانه است. کشف امراض زیادی مانند سرطان و سل روی لاشه ها خیلی مشکل است مگر اینکه آزمایش دقیق پس از کشتار بعمل بیاید که آن هم کمتر انجام می گیرد. و می توان گفت 60% اجساد کشته غیر قابل مصرف برای تغذیه انسانی تشخیص داده می شود. و بافتهای مریض و ویروسهایی که به همراه آن است همراه غذا وارد معده می شود .







5 - شدت و ازدیاد چربیهای حیوانی در روده ها مانع از جذب کلسیم می شود و با وجود اینکه کلسیم در خیلی از غذاها وجود دارد عموم مردم از کمبود کلسیم رنج می برند. ( یکی از دلایل مهم خرابی دندان همین کمبود کلسیوم است.)


6 - چربی حیوانی دارای کلسترل می باشد که یکی از مسببین بیماری « تصلب شرایین » که یکی از بیماریهای قلبی است که رو به ازدیاد است. مثلا درد شریانها مربوط به آن می باشد .
واضح است که ما فکر می کنیم گوشت منبع خوبی برای پروتئین نمی باشد. سالهای درازی تصور می شد که پروتئین درجه یک، یکی از عناصر اصلی غذایی است که فقط از گوشت بدست می آید. ولی در سال 1955 مجله مخصوص داروشناسی به این عقیده خاتمه داد[b].(منبع خوب برای پروتئین دارا بودن تعداد بیشتری از امینواسید در ان است نه حجم پروتئنین موجود در ان ...چرا که در گوشت حجم پروتئین موجود در ان بالاست نه تعداد امینواسید های ضروری ان .مثلا شیر که جز لبنیات است تعداد امینواسید های ضروری بیشتری نسبت به گوشت دارد ولی گوشت بیشتر از نظر حجم پروتئینی بالاست ودر صورتی که در بسیاری از مواد غذایی گیاهی تعداد امینواسید های ضروری حتی بیشتر از گوشت است و این مورد برای تامین پروتئین بدن اهمیت دارد.)
[/b][/color]اصطلاحات پروتئین درجه اول و پرتئین درجه دوم در حین جنگ جهانی اول بوجود آمد و پایه آنها بر تجربه ناکامل پروتئین خالص و آزمایشات نارسا بر موشهای بزرگ پایه گذاری شده بود. این اصطلاحات حالا بی معنی شده اند و باید بدور ریخته شوند. چون پروتئینها معمولا در روده ها درست نمی شوند بلکه بوسیله خوردن غذاها بدست می آیند. منبع اصلی آن در جهان نباتات است. حیوانات قوی بنیه ای که مقاومت و هیکل بزرگ دارند احتیاجات خود را از این چشمه کسب می کنند. بدون اینکه از مضراتیکه از خوردن گوشت ایجاد شود متضرر شوند.
پس هر چند علل دیگری هم برای بیمار شدن وجود دارد مانند ناراحتیهای عصبی و روانی ولی گوشتخواری مؤثرترین منبع عوامل ناخوشی ها است. از اینکه بیشتر مردم جهان کوشش کرده اند همه چیز خوار باشند دلیلی نیست و نمی رساند که سلامتی خود را نگهداشته و مفت بدر رفته اند.

منبع : بررسی های خودم _انجمن گیاهخواران

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

This message has attachments images.
Please log in or register to see it.

كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

30 آگوست 2012 22:28 - 30 آگوست 2012 22:29 #28474 توسط شاپرک
من ذاتا میل به گیاه خواری دارم اما ای کاش پیاده کردن عقاید واسه آدم راحت تر بود. دوس ندارم ساز مخالف همه باشم. مثلا وقتی با خانواده میری رستوران و از قضا خانه استیک هم هست، یا مثلا شاندیز مشهد و شیشلیک و اینا، اونوقت من بیام بگم نمیخورم و حال گیری کنم؟ بد ترش وقتی که میرم مهمونی و 99 درصد اوقات میزبان یا مرغ یا ماهی یا گوشت درست میکنه، خب لب نزنی بی احترامیه و حالش گرفته میشه. حالا اینا رو همیشه میخورم باز قابل تحمله واسم، حاضر به تست گوشت جدیدی نیستم. .یه بار خواهرم تلپی یه تیکه از پای هشت پا رو انداخت تو بشقابم(پوست روش هم بود!) :-/ گفت بخور خوشمزه ست لب نزدم بهش. یا وقتی فهمیدم خرچنگ بخت برگشته رو زنده زنده می ندازن تو آب جوش، :-SS حاضر به تستش هم نیستم.
نفرتم از ساز مخالف بودن، باعث شده که گیاه خواری رو اجراش نکنم.

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael, atefe

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

31 آگوست 2012 15:05 #28490 توسط atefe
اتفاقا من خودم هم گیاهخوار نبودم ولی الان یه چند ماهی هستم دارم سعی میکنم که از مواد غذایی گیاهی استفاده کنم ......ولی اره همه با ادم ساز مخالف میزنن ..من اصلا نمیفهمم این چه فرهنگیه که بین مردم ایران جا افتاده فکر میکنن یکی گیاهخواره داره رژیم لاغری میگیره !!!!!!!!!!!یا این که پس فردا میمیره اگه گوشت نخوره .مثلا همین امروز من مهمونی بودم خونه ی عمم .همه ی خانواده هم بودن و انواع و اقسام غذاهایی گوشتی و مرغ اما ده کرده بودن .خب من باید چیکار میکردم . به هر حال سعی کردم یه جوری از مواد گیاهی بخورم و سالاد ........بعدشم همه شروع کردن به این که چرا گوشت نمیخوری و از این حرفا وقتی هم میای براشون توضیح بدی اصلا حاضر به قبول کردن نیستن .انگار دیگه مد شده که تا میگن پروتئین بعدش میگن گوشت ........اخرشم مجبور شدم سکوت کنم ...دقیقا عین قضیه ی مایکله ~X( شب تولد مایکل یه مهمون داشتیم که از اون مذهبی های خیلی سخت گیر بودن ...من تا زدم منو تو اصلا روشون رو برگردوندن !!!!!!!!!!!!منم مخصوصا صدای تلوزیون رو زیاد کردم ولی مجبور شدم اخرشم بزنم تلوزیون ایران. :mj9:

همیشه عاشق شو وعشق بورز...بزرگ و دوست داشتنی خواهی شد.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

مدیران انجمن: Ehsanblackfire

Please publish modules in offcanvas position.