Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3953 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
مطمئنین تمام هنرمندا از مایکل تقلید میکنن ؟!

شهروز راست میگه.
من که فکر نمیکنم مایکل با داد فریاد امضای هنری کنه. من کلا از فریاد بدم میاد دیگه تو آهنگ که خیلی وحشتناک میشه. حتما دلیل فریاد ها یک چیز دیگست.

michoo بعضی از فریاد های مایکل هم گوش خراش بود.فراموش نکن مایکل یک انسان عادی بود.من نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن مایکل رو از بقیه آدم ها بهتر نشون بدن.در حالی که مایکل نه فرشته بود نه بهشت دلش براش تنگ شد و نه ... مایکل یک انسان کاملا عادی بود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Nikolay.

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3954 توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
راست ميكي يك انسان عادي بود كه تونست مونواك انجام بده. تونست ركوردي تو فروش بزنه تاريخ عوضش نميكنه . تونست از ٥ سالكي خوانندكي كنه .... تونست.... اصلا شما يه فرد عادي تو دنيا نام ببر كه تو ٥ سالكي بخونه و تو ١١ سالكي قرداد ببنده شما به اين فرد ميكي عادي... اون يه فوق ستاره ي تكرار نشدني بودي ... بعد شما ميكي عادي

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3956 توسط Nikolay

kingmjh نوشته: راست ميكي يك انسان عادي بود كه تونست مونواك انجام بده. تونست ركوردي تو فروش بزنه تاريخ عوضش نميكنه . تونست از ٥ سالكي خوانندكي كنه .... تونست.... اصلا شما يه فرد عادي تو دنيا نام ببر كه تو ٥ سالكي بخونه و تو ١١ سالكي قرداد ببنده شما به اين فرد ميكي عادي... اون يه فوق ستاره ي تكرار نشدني بودي ... بعد شما ميكي عادي

پس ما باید ناپلئون ، کوروش کبیر ، بتهوون و ... رو هم غیر عادی حساب کنیم.دوست عزیز این آدم ها فقط و فقط درست از استعداد هاشون استفاده کردن و هیچ چیز غیر عادی در این انسانها وجود نداره. خیلی ها از 5 سالگی یا کمتر استعدادشونو نشون دادن پس ما باید بگیم اینا فرشته بودن ، بهشت نتونست دوریشونو تحمل کنه ؟!

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3957 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای

InvincibleMJ نوشته: مطمئنین تمام هنرمندا از مایکل تقلید میکنن ؟!

شهروز راست میگه.
من که فکر نمیکنم مایکل با داد فریاد امضای هنری کنه. من کلا از فریاد بدم میاد دیگه تو آهنگ که خیلی وحشتناک میشه. حتما دلیل فریاد ها یک چیز دیگست.

michoo بعضی از فریاد های مایکل هم گوش خراش بود.فراموش نکن مایکل یک انسان عادی بود.من نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن مایکل رو از بقیه آدم ها بهتر نشون بدن.در حالی که مایکل نه فرشته بود نه بهشت دلش براش تنگ شد و نه ... مایکل یک انسان کاملا عادی بود.

اصلا توی این دنیا مایکل جکسون معروفی وجود نداره!
اصلا مایکل جکسون پرفروشترین و معروفترین انسان تاریخ نیست و یهو پادشاه موسیقی شد "
شما مایکلو با هیچ کس نمیتونین مقایسه کنین"
کسی نمیگه مایکل فرشته بود ! ولی واقعا فرشته بود و بویی از انسانیت برده بود!!
زمانیکه تمام هنرمندا به فکر خودشون بودن مایکل WE ARE THE WORLD و HEAL THE WORLD , earth song و MAN IN THE MIRROR رو میساخت و به دنیا کمک میکرد
یعنی انسان تفاوت رو توی چی باید درک کنه "اتفاقا مایکل فرشته بود و خواهد ماند و انسان فوق بزرگی حساب میشه
این من و شما هستیم که معمولی حساب میشیم و هنوز یک کار مثبت برای این دنیا انجام ندادیم
به میراث مایکل احترام بزاریم 

i love you Michael forever .rest in peace MJ

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3958 توسط Nikolay
خیلی ها معروف هستند.
اگه به انسانیت باشه که خیلی ها خیلی بیشتر از مایکل از انسانیت بو بردند.مثل پیامبرا ، کوروش و خیلی ها که مطمئنن مقامشون از مایکل خیلی بالاتره.
حالا این نطر شماست.ما هم اگه بتونیم از استعداد هامون درست استفاده کنیم میشه از مایکل معروفتر و محبوب تر شیم.

در ضمن من به میراث مایکل بی احترامی نکردم فقط میگم یک انسان عادی بود.متاسفانه بعضی از طرفدارا خیلی دارن افراط میکنن.

نیچه
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3959 توسط MJ.KING
پاسخ داده شده توسط MJ.KING در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
اصلا بحث افراط نیست"
متاسفانه فضای تاپیکها یه طوری شده که انگار دو دستگی بوجود آمده!
یه عده از جون و دل مایکلو دوست دارن و یه عده همش سعی در کوچک نشون دادن مایکل " یادمه قبل از اینکه مایکل از این دنیا بره همه متحد بودن و واقعا حامیش"
حالا یه طرفدار واقعی مثل من نمیتونه نظرشو نسبت به شخص مورد علاقش در محلی که مربوط به مایکله بنویسه و دیگران بهش میگن اشتباه میکنی و بزرگ نبود و معمولی و اینطور حرفا
خیلی عجیبه !!!
ای کاش به وبلاگهای خارجی طرفداران خوانندهابی مثل امینم و لیدی گاگا که دنیا رو به مسخره میگیرن ( امینم ) برید و ببینید که اصلا نمیذارن کوچکترین عامل خارجی یا منفی وارد تاپیکشون بشه و اونوقت ما طرفداران مایکل جکسون که سلطان موسیقی حساب میشه میخواییم همدیگرو متقائد کنیم که بگیم مایکل اونطورام که میگین بزرگ نیست و عادی بوده
تاسف

i love you Michael forever .rest in peace MJ

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.881 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا