- تشکرهای دریافت شده: 12
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
بگذریم..
به رود زمزمه گر گوش کن
که می خواند: سرود رفتن و رفتن و برنگشتنها...
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
My life is dedicated to LOVING HIM
Nasim Parsi نوشته: محمد جان خیلی واضحه که چرا مایکل نمیتونست بره به آلمان شرقی ! و کنسرت اجرا کنه ! حتی اگر هم خودش دوست داشت بره دست خودش نبود که بره ...خودتم جوابشو میدونی !
شهروز جان
فکر نمیکنم اگر کسی ویدئوی They don't care about us رو ببینه و اون همه تصاویر واضح و بک گراند زندان وزندانی ها و... متوجه موضوع آهنگ نشه و بگه چرا داره فریاد میزنه ؟!درمورد Black or white هم اگر کسی رقص مایکل با اقوام مختلف رو ببینه خیلی عجیبه که متوجه نشه منظورش چیه ! در ضمن اصلا فکر نمیکنم کسی از تبدیل یک پلنگ به انسان برداشت بدی کنه چون کاملا مشخصه مایکل چرا داره شیشه ها رو میشکنه !
فکر میکنم منم باید از شبکه ئ 4 بخاطر این روز سپاسگذاری کنم ! چون به نظرم -تقریبا- سنگ تمام گذاشت ! فکر میکنم اونها ویدئو ها رو هم خریداری میکنن ! از کامل پخش کردنشون مشخصه ! چون شبکه های فارسی دیگه همه دموی اول و آخر ویدئوها رو حذف میکنن ! فکر میکنم شبکه 4 هر کاری که از دستش برمیومد رو انجام داد ! حالا ما نباید سخت بگیریم که چرا به جای Dangerous , HIStory رو نشون داد ! میتونست اصلا BAD رو نشون بده !
نمایش آهنگ های Jacksons و Jackson5 هم فوق العاده بود ! تلاششون قابل ستایشه !
اگر امروز وقت کنم یک نقد کامل از اون مستند میذارم ! البته یک بار نوشتم کامل و پاک شد !(
از علی جان هم ممنونم که جملات رو عینا گذاشت من عینا یادم نبود ! و کاملا باهاش موافقم !
امیدوارم وقت کنم وگرنه فردا حتما میذارمش !
نسیم جون من مظورم نسخهٔ برزیل بود. در مورد سیاه یا سفید بگم که نه. هیچ کس تا به امروز نفهمیده. من به تعداد بی شماری انسان آن را نشان دادم ولی نمیفهمن. اصلا مردم ما فکرش هم نمی کنن که بشه از موزیک ویدئو به این صورت بهره برد. حتی اینکه چهرهها هم عوض میشه رو نمیفهمن اکثرا. چون هیچ پیشینهای از مایکل ندارن. وقتی باشون تعریف می کنم تازه می فهن که ماجرا چیه. چون تا حالا همچنین چیزی ندیدن. در مورد شیشه ها هم اصلا معلوم نیست. به نظرت چند نفر میتونن نوشتههای روی شیشهها را بخونن؟ تازه اگم ببینن نمیدونن اصلا چیه. البته بگم که منظور من اکثر مردم هستن.
نسیم عزیز کامل پخشکردن ویدئو معنی حق تکثیر داشتن نمیشه.
- تشکرهای دریافت شده: 306
زمان Stranger in Moscow روسیه تازه 4 سال روسیه شده بود بعد انتظار داشتی اون حس توی روسیه نباشه ؟!
شهروز عکس و نوشته روی شیشه رو که میشه فهمید.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
- تشکرهای دریافت شده: 383
برای شوها و کنسرت فکر نمیکنم، اما برای مستند قطعا پول دادن.