Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

مایکل در شبکه های ماهواره ای

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3978 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
تا خودت درون این صنعت جستجو نکنی نمی‌فهمی یه سیاهپوست در اون زمان؛ و یه انسان پاک! غیر ممکنه به چنین جایی برسه. مافیای این زمانه رو دست کم گرفتی! آره دوست عزیز معجزه کرده.
همه حرف‌ها رو در ادامه حرف‌ها شهروز گفتم اما بازم جمله‌های تکراری! آخرین حرفمو هم می‌نویسم: محمد خیلی به تاریخ مطمئن نباش! آره نویسندگان یونانی هم هستند که متوجه می‌شیم تاریخ ما دو نوع روایت کاملا متفاوت داره!

This is BREAKING NEWS

كاربر(ان) زير تشكر كردند: شهروز

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3979 توسط شهروز
پاسخ داده شده توسط شهروز در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
محمد رسانه‌ها را دست کم گرفتی؟ وقتی روی یک نفر زوم کنند امکان نداره تا خود رسانه‌ها دوباره نخوان اون شخص به بزرگی برسه. اما مایکل اینگونه شد. در مورد کورش هم مسلما نمی‌شود به کتب تاریخی اطمینان داشت. در آن زمان هرودت می‌نوشت. همه هم می‌دانند چه قدر اغراق می‌کرد. سپاه خشایار شاه را ۵ میلیون نفر نوشته است. آیا این رقم برای شما قابل تفهیم است؟

این را هم بگم که کورش بسیار کبیر بود. او اولین کسی بود که حقوق بشر را تدوین کرد. اما در مورد تورات و انجیل کسی اطمینان ندارد که مقصود کورش بوده. کلمهٔ «ذوالقرنین» را می‌گویند کورش. البته نظرهای گوناگونی وجود دارد و افراد دیگری هم به این نام نسبت داده شده اند.

من هم با این که بگن مایکل فرشته بود مشکل دارم. اما منظور از فرشته خود فرشته نیست. مثالی است از میزان پاکی آن شخص.

در ضمن هیچ کس را با و با پیامبران و به خصوص پیامبرانی که از همان کودکی پیامبر بودند مقایسه نکن. چون آن‌ها موفق‌ترین خیرخواه‌ترین بهترین و ..... انسان آن‌ها هستند و اگر قرار باشد آن‌ها را با کسی مقایسه کنیم ظلم کردیم. منظور از بهتر از مسیح باز هم بک نوع مثال است که پاکی و انسانیت مایکل در این عصر همانند بهترین‌ها است.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3980 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
EROS جان من که نمیگم مایکل پاک نیست .خیلی از انسانها پاکن.تنها مایکل نیست.پاک تر از مایکل هم زیاده.
ولی تو با این حرفا موافقی که مایکل فرشته بود و بهشت نتونست دوریشو تحمل کنه ؟!

شهروز «ذوالقرنین» در قرآنه ولی در عهد عتیق نام «کوروش» اومده.

منم با این که میگن مایکل فرشتست مشکل دارم.قرار نیست هر کی که پاک باشه بگیم فرشتست.

آفرین شهروز. مقایسه مایکل با مسیح اشتباهه. منم اینو قبول دارم که در این عصر که فساد زیاد شده مایکل پاک بود. ولی بازم میگم پاک ترین نبود.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3981 توسط شهروز
محمد به نظرم از جوی که ۴۰ سال پیش بر آمریکا و جهان حاکم بود خبر نداری. یک سیاه پوست آن هم به این مقام برسد به قول اروث یعنی واقعا معجزه. آن زمان سیاه پوستان را قتل عام می‌کردند. و کسی هم به آن ها کاری نداشت. هنوز هم در ته قبل آمریکایی ها این گونه است. نمی‌توانستند سیاه پوستان را ببینند. ریگان کسی که محلهٔ سیاه پوستان را بمب باران کرد از عظمت مایکل تعجب کرد و برای اینکه بخواد محبوب باشه مایکل را به کاخ سفید دعوت کرد. این یعنی عظمت.

محمد برو و داستان «رزا پارکس» بخون تا بفهمی چه بود وضعیت آن زمان.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3982 توسط Nikolay
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
بله خبر دارم.
اون تونست تا این حد معروف شه برای اینکه با اراده بود و از استعدادش درست استفاده کرد.ولی معجزه نکرد.

راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !

نیچه
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Nikolay.

بیشتر
14 سال 6 ماه قبل #3983 توسط شهروز
محمد جان در پیام خصوصی قبلا بهت گفته بود. در اعتبار خود کتاب‌های عهد عقیق اختلاف نظر وجود داره. چند تاش معتبر نیست. چه برسه به این که بخواد یک موضوعی را مطرح کند. و ما بخوایم به آن استناد کنیم.

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.998 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا