- تشکرهای دریافت شده: 6
به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
مایکل در شبکه های ماهواره ای
14 سال 6 ماه قبل #3805
توسط kingmjh
پاسخ داده شده توسط kingmjh در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
از نظر من به جز مستنده كه اولش خوب بود ولي... تمام كارشون فوق العاده بود و هيج شبكه اي همجين كاري نكرد... راستي الناز ازت ببرسم . قضيه ي اون دي وي دي كه تو سايت مايكل نشون ميده و عكس ويديوهاش روشه جيه؟ آخه امروز تبليغش كردن . ولي موزيك ويديو ها رو با كيفيت ده برابر اصلي ها كه تحويل دنيا دادن نشون دادن معنيش جيه؟
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
14 سال 6 ماه قبل #3827
توسط Elnaz
به نظرم هر کدوم طبق سلیقه و خواست قلبیتون این کارو انجام بدین. میتونین ایمیل بدین از برنامههاشون تشکر کنین و اشاره کنین که مستند جالب و مناسبی رو انتخاب نکرده بودن و با اینکار به مایکل توهین شده. تا دفعه بعد بیشتر دقت کنن و بدونن هرچیزی رو طرفدارا قبول نمیکنن و شاید دیگه تکرار نکردن این اشتباه رو و ازش درس گرفتن. اگرم مستند رو مفید دونستین تشکر کنین. هرکسی از جانب خودش حرف دلش رو بزنه بهتره.
اما اگه اصرار دارین که ایمیل از جانب سایت باشه من با همین محتوایی که گفتم موافقم.
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
shahroozporia نوشته: من هم باهات موافقم. دوستان ما همهمان یک هدف داریم چرا باید با هم جر و بحث کنیم؟ چیزی که باید الان انجان بشه یک بیانه از طرف تمام ما هواداران به این شبکهٔ فارسی است تا نشان دهیم که ناراحت هستیم.
به نظرم هر کدوم طبق سلیقه و خواست قلبیتون این کارو انجام بدین. میتونین ایمیل بدین از برنامههاشون تشکر کنین و اشاره کنین که مستند جالب و مناسبی رو انتخاب نکرده بودن و با اینکار به مایکل توهین شده. تا دفعه بعد بیشتر دقت کنن و بدونن هرچیزی رو طرفدارا قبول نمیکنن و شاید دیگه تکرار نکردن این اشتباه رو و ازش درس گرفتن. اگرم مستند رو مفید دونستین تشکر کنین. هرکسی از جانب خودش حرف دلش رو بزنه بهتره.
اما اگه اصرار دارین که ایمیل از جانب سایت باشه من با همین محتوایی که گفتم موافقم.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 6 ماه قبل #3830
توسط Nikolay
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
برای کنسرت هم اعتراض کنین.دنجروس خیلی تکراریه.اگه هیستوری بود خیلی بهتر میشد کلا کنسرت های هیستوری از بقیه کنسرتای مایکل قشنگتره.Live in München هم که با کیفیت HD اومده.
راست بگو و هر چه را در توان داری در تیرت بنه و بلندتر پرتاب کن ، فضیلت ایرانی این است !
نیچه
14 سال 6 ماه قبل #3832
توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
محمد تو همه کنسرت های تور دنجروس رو دیدی فقط بخارست ش تکراری هست و بقیه ش خیلی جالبه
الناز اگه سال دیگه اینکار رو تکرار کنن که من فکر نمیکنم
الناز اگه سال دیگه اینکار رو تکرار کنن که من فکر نمیکنم
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 306
14 سال 6 ماه قبل - 14 سال 6 ماه قبل #3834
توسط Nikolay
نیچه
پاسخ داده شده توسط Nikolay در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
یک سوال داشتم.چرا مایکل تو شوروی هیچوقت کنسرت نذاشت ؟!
نیچه
Last edit: 14 سال 6 ماه قبل by Nikolay.
14 سال 6 ماه قبل #3835
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: مایکل در شبکه های ماهواره ای
منظورت روسیه ست ؟
چرا نداشته داشته ...
فکر می کنی آهنگ stranger in moscow از کجا اومده ؟
چرا نداشته داشته ...
فکر می کنی آهنگ stranger in moscow از کجا اومده ؟
كاربر(ان) زير تشكر كردند: MJ.KING
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.446 ثانیه