Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل - 14 سال 3 ماه قبل #660 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
همون بهتر كه بيوگرافي مايكل رو پخش نكنن چون فكر نميكنم بتونن حق مطلب رو ادا كنن و منصف بمونن و چرت و پرت توش نندازن!

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
Last edit: 14 سال 3 ماه قبل by Elnaz.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Reza

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #661 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
منم اینطور فکر میکنم
اونایی که پخش کردن هم بهتر بود پخش نکنن...

mj for ever....

بیشتر
14 سال 3 ماه قبل #666 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
راستی بچه ها
کسی از بیتا خبر نداره؟
بیتا طاهریان رو میگم که یه مدت توی بلاگ کار میکرد الان دیگه کار نمیکنه
وقتی که عکسشو با مایکل دیدم و خاطراتی رو که از مایکل.نورلند . بچه هاش تعریف میکرد رو خوندم باورم نمیشد:woohoo:
هنوز هم توی بهت اینم که بیتا جان واقعا واقعا تونست مایکل رو ببینه؟!؟!؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #826 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
درود
بچه ها اگر کسی اطلاع داره لطفا پاسخ بده !
ترانه سرا و آهنگ ساز و تنظیم کننده آهنگ های Monster - Breaking News -Keep your head up چه کسی است ؟! 8->

My life is dedicated to LOVING HIM

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #829 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

Nasim نوشته: درود
بچه ها اگر کسی اطلاع داره لطفا پاسخ بده !
ترانه سرا و آهنگ ساز و تنظیم کننده آهنگ های Monster - Breaking News -Keep your head up چه کسی است ؟! 8->

Keep Your Head Up در تابستان سال ۲۰۰۷ در نیوجرسی در خانه‌ی کاسیو ضبط شد. این آهنگ نوشته‌ی مایکل، ادی کاسیو و جیمز پورته (بابی اوینگ) است و توسط تریکی استوارت، انجلیکسون و مایکل جکسون تهیه شده است.

Monster کاری است از مایکل، ادی کاسیو و جیمز پورته. ترانه‌ی رپ آهنگ را کورتیس جکسون (فیفتی سنت) نوشته و اجرا کرده است. تهیه کنندگان مایکل جکسون، تدی رایلی و انجلیکسون هستند. مایکل برای این آهنگ، صدایش را از درون یک "لوله‌ی پی‌وی‌سی" ضبط نمود.

Breaking News نیز در خانه‌ی کاسیو ضبط شده است. مایکل، ادی کاسیو و جیمز پورته این آهنگ را نوشته‌اند. علاوه بر مایکل، تدی رایلی، ادی کاسیو، جیمز پورته و انجلیکسون در تولید آهنگ دست دارند.

منبع: خبرهاي سايت

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #833 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
واقعا ممنونم الناز جون ! مطمئن بودم مایکل خودش توی نوشتن این سه آهنگ دست داشته !
این 3 آهنگ همونایی هستند که خیلی ها گفتن تقلبی اند ! نمیدونم ! من تازه بهشون گوش کردم و حس دوگانه ای داشتم ! شاید اگر قبلا کسی نگفته بود که اینها تقلبی اند این حسو نداشتم !نظر شما چیه ؟!
من شخصا به چند دلیل احساس میکنم صدای خود مایکل بود ! اول اینکه با شنیدنش مطمئن شدم که ترانه آهنگ مال خود مایکه ! دوم اینکه برای سونی اصلا نفعی توی این کار نیست که بخواد وجهه و اعتبار خودشو از این بیشتر خراب کنه وقتی به آهنگهای اصلی دسترسی داره ! و سوم اینکه من از مایکل ده ها صدای متفاوت و مختلف شنیدم که میشه تشخیص داد همه اش مال خود مایکله ! صداهایی که یا اونها این سه آهنگ رو خونده هم همین طورند مخصوصا توی Breaking news ...ولی متاسفانه میکس آهنگ جوریه که صدای سازهااجازه نمیدن درست صدای خواننده رو بشنوی ...
امیدوارم همین طور هم باشه...

My life is dedicated to LOVING HIM

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 1.601 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا