به گفتگوی مایکلی خوش آمدید
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون
پرسش و پاسخ پيرامون مايكل
14 سال 2 ماه قبل #1099
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
منونم اروس جان !متوجه این نشدم اصلا ! چون کلمه ئ حنجره رو نمیاره ! ... خدای من ! میخواسته مراقب حنجره اش باشه ... حنجره اش کجاست ؟!
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(

My life is dedicated to LOVING HIM
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #1104
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
آره میگه Throat. منبع اشکمون خشکید خون هم گریه کردیم اما دیگه باید قبول کنیم مایکل متعلق به زمین نبود.
14 سال 2 ماه قبل #1121
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
14 سال 2 ماه قبل #1128
توسط e r o s
حمید جان طبیعیه که همه این اطلاعاتو میخوایم. میتونی همینجا با ذکر اینکه منبع موثق نیست بگی. چون از همین لحظه پیام پوشیدس که رو سرت خراب میشه!!
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
hbmj2 نوشته: در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
حمید جان طبیعیه که همه این اطلاعاتو میخوایم. میتونی همینجا با ذکر اینکه منبع موثق نیست بگی. چون از همین لحظه پیام پوشیدس که رو سرت خراب میشه!!
- Jasmine Jackson-mjforever
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
14 سال 2 ماه قبل #1150
توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
از نظر جسمانی یا روحی؟
حمیدجان اگر وقت کردی میتونی برام پیام خصوصی بدی؟
حمیدجان اگر وقت کردی میتونی برام پیام خصوصی بدی؟
14 سال 2 ماه قبل #1153
توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
يكي از پرستاراش گفته بود كه مايكل توي همون روزا حال خوبي نداشته و شايد تحت تاثير داروهايي كه از اون دو تا مثلا دكتر ميگرفته اينطوري شده بوده. براي مثال يه نيمهي بدنش سرد و يكي ديگه گرم بوده و پرستاره ميخواد كه مايكل رو سريعا ببرن بيمارستان اما نه مايكل نه هيچكس توجهي نميكنه.
عدهاي هم ميگفتن مايكل در روزهاي 23 و 24 ژوئن قبل از فوتش، شده بوده همون مايكل سابق و ميگن احتمالا به اين دليل بوده كه طي اين روزا شايد داروي خاصي از دكترها دريافت نكرده بوده.
اين چيزيه كه همون سال تو خبرهاي رسمي و تاييد شده گفته شد.
عدهاي هم ميگفتن مايكل در روزهاي 23 و 24 ژوئن قبل از فوتش، شده بوده همون مايكل سابق و ميگن احتمالا به اين دليل بوده كه طي اين روزا شايد داروي خاصي از دكترها دريافت نكرده بوده.
اين چيزيه كه همون سال تو خبرهاي رسمي و تاييد شده گفته شد.
"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com
bemikelike.wordpress.com
مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.805 ثانیه