Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

پرسش و پاسخ پيرامون مايكل

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1099 توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
منونم اروس جان !متوجه این نشدم اصلا ! چون کلمه ئ حنجره رو نمیاره ! ... خدای من ! میخواسته مراقب حنجره اش باشه ... حنجره اش کجاست ؟!:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

My life is dedicated to LOVING HIM

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1104 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
آره می‌گه Throat. منبع اشکمون خشکید خون هم گریه کردیم اما دیگه باید قبول کنیم مایکل متعلق به زمین نبود.

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1121 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .

Keep The Faith

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1128 توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael

hbmj2 نوشته: در مورد This is it یه سری حرف ها هست که شاید جاش اینجا نباشه و مطرح کردنش توسط من به عنوان یه عضو قدیمی سایت هم درست نباشه .
همین قدر بگم که به شهادت تمام فن هایی که اونجا بودن اونروز و البته افرادی مثل کارن فی ، مایکل اونروز در تعادل نبوده و وضعیت نرمالی نداشته . اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست می تونه به من ایمیل کنه یا پیام خصوصی بده .

حمید جان طبیعیه که همه این اطلاعاتو می‌خوایم. می‌تونی همین‌جا با ذکر این‌که منبع موثق نیست بگی. چون از همین لحظه پیام پوشیدس که رو سرت خراب می‌شه!!

This is BREAKING NEWS

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1150 توسط Jasmine Jackson-mjforever
پاسخ داده شده توسط Jasmine Jackson-mjforever در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
از نظر جسمانی یا روحی؟
حمیدجان اگر وقت کردی میتونی برام پیام خصوصی بدی؟

mj for ever....

بیشتر
14 سال 2 ماه قبل #1153 توسط Elnaz
پاسخ داده شده توسط Elnaz در تاپیک پاسخ: ask and answer about michael
يكي از پرستاراش گفته بود كه مايكل توي همون روزا حال خوبي نداشته و شايد تحت تاثير داروهايي كه از اون دو تا مثلا دكتر ميگرفته اينطوري شده بوده. براي مثال يه نيمه‎‌ي بدنش سرد و يكي ديگه گرم بوده و پرستاره مي‌خواد كه مايكل رو سريعا ببرن بيمارستان اما نه مايكل نه هيچكس توجهي نميكنه.

عده‌اي هم مي‌گفتن مايكل در روزهاي 23 و 24 ژوئن قبل از فوتش، شده بوده همون مايكل سابق و مي‌گن احتمالا به اين دليل بوده كه طي اين روزا شايد داروي خاصي از دكترها دريافت نكرده بوده.

اين چيزيه كه همون سال تو خبرهاي رسمي و تاييد شده گفته شد.

"Be Like Michael Jackson, "Be Mike-like
bemikelike.wordpress.com

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.805 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا