Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خاطرات شیرین مایکلی!!

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21584 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!

برای من اصلا معنی نداره که یعنی چی تو مدرسه از بچه ها سی دی می گیرند . ما از زمان راهنمایی این چیزها توی مدرسه مون خیلی عادی بود و کسی کیف هامون رو هرگز نمیگشت . نیازی هم به پنهان کردن سی دی نداشتیم . همیشه در حال رد و بدل کردن بودیم .

ما پسرا اصولا بدبختیم
خوشبحالتون

راستی اون کتاب رو خریدی یا امانتی گرفتیش

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21624 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!

hbmj2 نوشته: من کلی ازینجور خاطره ها دارم !

یه بار دیگه هم نشسته بودم با دکتر صدر ( شاید تو برنامه های فوتبالی یا سینمایی دیده باشیدش ) بحث می کردم ، صحبت از مایکل شد نشسته بود کل تاریخچه آلبوم اینوینسیبل رو برام می گفت و وسطش هم کم و زیاد می کرد ! بعد اینکه کلی گوش کردم حرفهاشو خودمو بهش معرفی کرد و برعکس شد ! اون از من تاریخچه می خواست !

!

دکتر صدر رو کجا دیدی حمید جان که باهاش این بحثو کردی اصلا چطور شد که با دکتر صدر این بحث رو آغاز کردید؟؟؟

به نظر من کتاب شدن خاطراتت خیلی با ارزش تر از کتاب هایی که از هر از راه رسیده ای که معروف میشه کتاب زندگیشو مینویسه فوق العاده با ارزش تر و دوست داشتنی تره... :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21629 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
حمید خاطراتت خیلی باحال بود و جالب

تو دانشگاه سال 3 ، درس مالتی مدیا ، با استادم صحبت کردم و قرار شد کلا نه پروژه ببرم و نه سر کلاس بیام ، در عوض روز آخر بیام و مصاحبه با بی بی سی رو پخش کنم و در مورد eMJey حرف بزنم ! وقتی دخترای کلاس عکس مایکل رو دیدن ، همه شروع کردن به جیغ و داد و قربون صدقه ! خلاصه خیلی زود استاد نسخه رو پیچید و گفت جمع اش کن جنبه کلاس در حد مایکل نیست ! جالبه استاد نمره کامل رو نداد بهم !

عجب استاد باحالیه
ولی خیلی استاده نامرد بود

راستی میگم تورو تو دانشگاه میشناسن و درمورد مایکل حرف میزنی برات مشکلی پیش نمیاد
یعنی گیر نمیدن بهت

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21644 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
همیشه همه منو می شناختن ولی در اصل کسی هم نمی شناخت !
هیچ کس نمی دونست من کی هستم یا چه فعالیت هایی داشتم .
فقط می دونستن کسی هستم که به مایکل علاقه دارم . همین !

داستان اون استاد فرق داشت !
مثلا یه بار دیگه دقیقا موقع فوت مایکل من امتحان ریاضی مهندسی داشتم . نتونستم خوب امتحان بدم و بعدش با استادم صحبت کردم و گفتم خیلی های دیگه این روز ها به من نیاز داشتن و من پیش اونها بودم اما حرفم رو باور نکرد .فکر کرد دارم درس و می پیچونم . گفت اگر راست می گی یه نشونه بده تا باور کنم تو الان تحت فشاری و موضوع مایکل به تو مربوطه ! بهش گفتم جمعه برنامه کوک بی بی سی رو ببین . گفت اگر ببینم واقعا تو برنامه شون هستی بهت نمره کامل می دم .
بعد از برنامه بهم داد 5 !
بهش گفتم به من قول دادی ! گفت باید به جای اینکارا درستو می خوندی !

شایان ، من با ی این تیپ آدم ها زیاد صحبت می کنم و با هم راجع به مایکل هم صحبت می کنیم . همه عاشق مایکل هستند ، همه !
من دو بار با دکتر صدر صحبت داشتم هر دو بار هم خصوصی و تو خونه بوده و مشغول فیلم دیدن . یه بارش بر می گرده به 5-6 سال پیش خونه یکی از آشناهامون و
آخریش هم بر می گرده به یک ماه پیش ، خونه پسر عموم .
اتفاقا در مورد کانراد موری و مرگ مایکل صحبت کردیم ، اما بیشتر حرفهامون در مورد سینما و فوتبال و اینا بود .
احتمال داره چند نفری رو برای پیش نمایش ( اکران خصوصی ) دوبله گوست دعوت کنیم و یکی از اون افراد هم دکتر صدر باشه اگر قبول کنه .

مثلا با محمد رضا هنرمند ( کارگردان فیلم مرد عوضی ) هم راجع به مایکل چند سری صحبت کردم و اتفاقا سایت eMJey رو دوست داره .
بعضی شب ها می شه با بهزاد بلور تو فیسبوک صحبت می کنم راجع به مایکل و برنامه های تلویزیونیش .

مثلا با بابک رهنما در تماسم و کار به تلفن باری کشیده و دائم همه حرفهامون راجع به مایکله و اون دائم از یه سری پروژه های مایکلی حرف می زنه و هر بار می گه می خواد یه آهنگ مشترک با من و چند نفر دیگه که اسم نمی برم الان درست کنیم !

ناخداگاه وقتی به این سمت کشیده می شی و درگیر می شی ، افرادی که تو کار هنری هستند خیلی زود تر از بقیه می شناسنت و روابط و صحبت ها کاملا از راههایی که نمی دونی چی هستند به وجود میان و شکل می گیرن . به خصوص که یه وب سایتی مثه eMJey هم وجود داشته باشه !

داستان های من بیشمار هستند ...
گاهی در موردشون صحبت نمی کنم چون این طوری بهم القا شده که افرادی که این چیزها براشون عجیبه و تو جایگاهی که تو هستی قرار ندارن تو رو از خود راضی ، دروغ گو یا چیزهای دیگه خطاب می کنن .

دوست دارم یه روز خیلی کامل در مورد سایت و آشنایی با بچه ها و به وجود اومدنش و قبل از به وجود اومدنش صحبت کنم و جواب سوالای بچه ها رو بدم .
خیلی ها همیشه ازم می پرسن و من خیلی کلی بهشون گفتم .
اما جزئیات شیرین فراوون داره

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, farzam, Nasim, NicoleL2, kingmichael, Michaellover

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21670 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
من بسیار به دکتر صدر علاقه دارم...اما حمید در مورد اون آهنگ با بابک رهنما که گفتی فکر کنم تو یک تاپیک لو دادی قرار با کی بخونی :D :haha: ;)) !!!!

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شايان.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21679 توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
راستش فعلا قرار نیست با هیچ کسی بخونم ! شاید جالب باشه که من پیشنهاد رو هنوز قبول نکردم چون حس مایکلی خوبی هنوز نسبت به این مسئله ندارم . بوی پول و استفاده و شهرت ازین پروژه میاد و هنوز قانع نیستم .
آره یه چیزهایی گفتم راجع به کسایی که گزینه بابک بودن اما اینها دائم در حال تغییر هستند ، البته همه اون افراد برمی گردن به رابطه بابک با اونها و کنسرت هایی که باهاشون می ذاره .
مطمئنا وقتی من یکی از گزینه ها هستم به این معنی که می خوان از eMJey کمال استفاده رو بکنن !

Keep The Faith
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by Hamid.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان, Michaellover

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 2.595 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا