Skip to main content

به گفتگوی مایکلی خوش آمدید

زمان سرانجام فرا رسید
برای یک گردهمایی
برای آشنایی بیشتر
و برای ارزش نهادن به میراث مایکل جکسون

خاطرات شیرین مایکلی!!

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21538 توسط شايان
دوستان عزیز تو این تاپیک میتونین خاطرات خوب و جالبی که از مایکل و دنیای مایکل رو دارین رو برای هم تعریف کنیم....

از هر موضوعی که دوست داشتین اما در مورد مایکل جکسون باشه.....تو فروم قبلی من یک تاپیکی زده بودم در مورد گرفتن سی دی مایکلی از بچه ها تو مدرسه که البته الان این موضوع دیگه با توجه به خیلی از تغییرات کمتر اتفاق می افته!!!!

به هرحال این تاپیک میتونه لحضات خوبی رو برای ما رقم بزنه.... :mj7: :mjj:

بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شدن
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Ehsan, farzam, FeanoR, NicoleL2, kingmichael, PATROMAS

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21539 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
شایان جان تاپیکات هم مثله خودت همیشه باحال

یادش بخیر اولین باری که تو کلاس مونوالک رفتم ملک کفشون برید

...تو فروم قبلی من یک تاپیکی زده بودم در مورد گرفتن سی دی مایکلی از بچه ها تو مدرسه که البته الان این موضوع دیگه با توجه به خیلی از تغییرات کمتر اتفاق می افته!!!!

آره سی دی خیلی دردسر داشت باید میزاشتیش لای کتاب شاید بشکنه
معلم بگیرش
الان فلش راحت
جاتون خالی همین الان دارم برا یکی از دوستام مایکل میریزم
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21540 توسط FeanoR
پاسخ داده شده توسط FeanoR در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
ایول شایان با این تایپیکت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من همین چند وقت پیش تو اتوبوس بودم بعدش جایی نشسته بودم که دو تا صندلی روبرو هستن یعنی وقتی میشینی دو نفر جلوتن اونجا نشسته بودم بعد دو نفر جلویی من داشتن در مورد مایکل حرف میزدن یکیشون داشت از مایکل تعریف میکرد اون یکی داشت اذیت ش میکرد و میگفت مایکل اونقدرا هم معروف نبودش بابا بعد اونی که داشت از مایکل تعریف میکرد گفتش بابا مایکل رو همه میشناسن بعد طرف از من پرسید آقا شما مایکل جکسون رو میشناسین منم گفتم چیکاره س طرف گفت بابا مایکل جکسون خواننده س و ازش تعریف کرد یکم بعد گفتم نه راستش نمیشناسم(همچین خودمو هم جدی گرفتم ولی از داخل داشتم میترکیدم از خنده)بعدش طرف گفت دیدی همه مایکل رو نمیشناسن بعدش هم من از اتوبوس پیاده شدم

:D
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل #21542 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
یکی از خاطرات جالبه من تنها دفعه ای بود که تونستن ازم تو مدرسه سی دی یا دی وی دی یا هر چیز غیر مجاز از قوانین بگیرن!!!

من خیلی وقت بود میخواستم برای یکی از دوستانم فیلم هری پاتر 5 رو رایت کنم بعد از مدت ها این کار رو کردم و یکی از دوستانم بعد از مدت ها یک سی دی از ویدیو های مایکل مربوط به آلبوم دنجروس رو بهم داد...از طرفی یکی دیگه از بچه ها هم که کلی سی دی دستش داشتم همه سی دی ها رو با هم برام آورد!!!واسه یکی از دوستانم هم کلی سی دی رایت کرده بودم اون هم اونروز نیومده بود همه تو کیفم بود...از شانس من اون روز مدیر اومد و ما رو گشت!!!! :punisher:

وقتی سی دی ها رو از کیفم در آوردم کلاس از خنده منفجر شد!!!اون همه سی دی با هم!!!!یکجا!!!

از اونجایی که مدیر با من خوب بود چند روز بعد سی دی ها رو بهم داد اما دیگه سی دی مایکل کار نمیکرد!!!

این خاطره ماله دوران دبیرستانم بود!!! :mlttlk: :mj7: :mjj:

كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21544 توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!

FeanoR نوشته: ایول شایان با این تایپیکت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من همین چند وقت پیش تو اتوبوس بودم بعدش جایی نشسته بودم که دو تا صندلی روبرو هستن یعنی وقتی میشینی دو نفر جلوتن اونجا نشسته بودم بعد دو نفر جلویی من داشتن در مورد مایکل حرف میزدن یکیشون داشت از مایکل تعریف میکرد اون یکی داشت اذیت ش میکرد و میگفت مایکل اونقدرا هم معروف نبودش بابا بعد اونی که داشت از مایکل تعریف میکرد گفتش بابا مایکل رو همه میشناسن بعد طرف از من پرسید آقا شما مایکل جکسون رو میشناسین منم گفتم چیکاره س طرف گفت بابا مایکل جکسون خواننده س و ازش تعریف کرد یکم بعد گفتم نه راستش نمیشناسم(همچین خودمو هم جدی گرفتم ولی از داخل داشتم میترکیدم از خنده)بعدش طرف گفت دیدی همه مایکل رو نمیشناسن بعدش هم من از اتوبوس پیاده شدم

:D

منم جای تو بودم همین کار رو میکردم وحید جان :-)/:-)

Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by شايان.

بیشتر
13 سال 5 ماه قبل - 13 سال 5 ماه قبل #21545 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک پاسخ: خاطرات شیرین مایکلی!!
:-?? :-?? :-?? :-?? :-?? :-??
وحید جان این چه کاری بود کردی؟

من چند روز پیش یکی از دوستام داشت از مایکل بد میگفت تا دم خونشون باهاش رفتم مخشو خوردم
Last edit: 13 سال 5 ماه قبل by kingmichael.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: farzam

مدیران انجمن: مایکلا
زمان ایجاد صفحه: 0.609 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا