شروع (قوانین)
13 سال 7 ماه قبل #14315
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
بچه ها اگر من چیزی اینجا ننوشتم چون شما اطلاعات کاملی رو ذکر کردید و من چیز زیادی ندارم که بهش اضافه کنم .
فکر نمی کنید یه کم باید سرعت بدیم به بررسی آهنگ های دیگه ؟
این آهنگ ها هم به هر حال موضوعشون قفل نشده و بازه و بعدا اگر مطلب جدیدی کسی خواست می تونه بهش اضافه بکنه .
علی جان ممنون می شم اگر بچه ها و خودت موافق بودید بریم سر آهنگ بعدی .
فکر نمی کنید یه کم باید سرعت بدیم به بررسی آهنگ های دیگه ؟
این آهنگ ها هم به هر حال موضوعشون قفل نشده و بازه و بعدا اگر مطلب جدیدی کسی خواست می تونه بهش اضافه بکنه .
علی جان ممنون می شم اگر بچه ها و خودت موافق بودید بریم سر آهنگ بعدی .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: Nasim
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
13 سال 7 ماه قبل #14322
توسط Nasim
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
حمید جان شما درست میگی ! بنظرم باید یک زمان بندی داشته باشه ! مثلا 2 هفته روی هر اهنگ توقف کنیم بعدش هم بهق ول شما بحث بازه میشه بهش اطلاعات جدید رو اضافه کرد ! ولی چون تاپیکها رو علی باز میکنه - و این بخاطر از نظم نیفتادن این بخش بهتره - باید منتظر علی شد که فکر میکنم دیرتر سر میزنه !
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 383
13 سال 7 ماه قبل #14334
توسط e r o s
پاسخ داده شده توسط e r o s در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
اتفاقا همیشه حضور دارم نسیم جان. آره حمید منتظر اطلاعات تکمیلی تو بودم برای رفتن سراغ بعدی.
این مباحث توجه زیادی نداره و واقعا برام سورپرایز کننده بود!
منتظر میشم بازدیدها به حد قابل قبول برسه بعد بریم سراغ بعدی. فکر نمیکنم زمان بندی جالب باشه اما اگه موافقین انجام بدیم.
این مباحث توجه زیادی نداره و واقعا برام سورپرایز کننده بود!
منتظر میشم بازدیدها به حد قابل قبول برسه بعد بریم سراغ بعدی. فکر نمیکنم زمان بندی جالب باشه اما اگه موافقین انجام بدیم.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: شايان
13 سال 7 ماه قبل #14338
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
نظر تمامی دوستان محترمه اما همون طور که علی عم اشاره کرد استقبال از این مباحث که واقعا مهم و کلیدی هستند کمه....حالا دنبال این نیستم چرا اما این مهم ترین بعد هنر مایکل جکسون هستش...به نظر منم ااگر میشه مدت دارش کنیم بر خلاف میلم تا هر آهنگ تکراری نشه...این آهنگ هنوز نکاتی کم داره که امیدوارم تکمیل تر بشه....
در صورتی که نیازه, این ارسال منو پاک کنین اگر به بحث نمیخوره.
در صورتی که نیازه, این ارسال منو پاک کنین اگر به بحث نمیخوره.
13 سال 7 ماه قبل #14404
توسط Hamid
پاسخ داده شده توسط Hamid در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
من این طور احساس می کنم که بیشتر بودن تعداد آهنگ های مورد بحث ، ایجاد هیجان بیشتری تو این بخش می کنه و کاربرا انتخاب بیشتری برای شرکت خواهند داشت . اما نه اون قدر زیاد که رشته ی نقد پاره بشه و شلوغی درست بشه .
كاربر(ان) زير تشكر كردند: blackfire
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 575
13 سال 7 ماه قبل #14407
توسط NicoleL2
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
پاسخ داده شده توسط NicoleL2 در تاپیک پاسخ: The Song: Wanna Be Startin' Somethin' (آهنگ: میخواهی چیزی را شروع کرده باشی)
میگم دوستان بهتر نیست اگه چند تا آهنگو در نظر بگیریم،بعد برای هر کدوم یه تاپیک جداگانه زده بشه و جند تا بحث به طور موازی با هم پیش بره؟
یعنی حتما باید صبر کنیم تا بررسی یه آهنگ کامل تموم شه بعد بریم سراغ آهنگ بعدی؟
یعنی حتما باید صبر کنیم تا بررسی یه آهنگ کامل تموم شه بعد بریم سراغ آهنگ بعدی؟
فردای من و تو باز هم تاریک است
سالی که نکوست از بهارش پیداست...
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 3.904 ثانیه