- تشکرهای دریافت شده: 383
شروع (قوانین)
کمتر
بیشتر
13 سال 9 ماه قبل - 13 سال 9 ماه قبل #8612
توسط e r o s
شروع (قوانین) ایجاد شد توسط e r o s
از امروز طبق برنامه پیش میریم تا بتونیم حتی به ریزترین نکات مهمترین فعالیت مایکل جکسون -که موسیقی اون محسوب میشه- هم، از نقطه نظرها و دیدگاههای هم نگاه کنیم.
برای ایجاد تنوع در این بخش به این ترتیب شروع میکنیم:
ابتدا آهنگ اول از اولین آلبوم مایکلو میگیریم تا آخرین و بعد آهنگ دوم همینطور تا آخرین آهنگ اسئودیویی. به این شکل:
Ain't No Sunshine, Ben, With a Child's Heart, We're Almost There, Don't Stop 'Til You Get Enough, Wanna Be Startin' Somethin', Bad, Jam, Scream, Blood on the Dance Floor, Unbreakable, Hold My Hand, I Wanna Be Where You Are...
تا بحث و حرفها در یک آهنگ تموم نشده هم سراغ بعدی نمیریم.
اگه چیزی راجع به تک آهنگها (که هنوز برنامهی دقیقی براشون نداریم) یا آهنگهایی که هنوز نوبتشون نرسیده خواستیم بگیم، برای جلوگیری از بینظمی (که مهمترین عامل هست)، در یک فایل WORD داخل سیستممون ذخیره میکنیم تا نوبت برسه و اونو داخل تاپیک آهنگ قرار بدیم.
حمید از من خواست ایجاد نظم اینجا رو به عهده بگیرم که با وقت تنگم شدیدا به کمکتون نیاز دارم.
اگه با این شیوه موافقید که پیش بریم اگه نه هم نظرتونو بگید.
بحث روی آلبومها هم به صورت مستقل پیش میره. (شامل Jackson 5 و The Jacksons)
برای ایجاد تنوع در این بخش به این ترتیب شروع میکنیم:
ابتدا آهنگ اول از اولین آلبوم مایکلو میگیریم تا آخرین و بعد آهنگ دوم همینطور تا آخرین آهنگ اسئودیویی. به این شکل:
Ain't No Sunshine, Ben, With a Child's Heart, We're Almost There, Don't Stop 'Til You Get Enough, Wanna Be Startin' Somethin', Bad, Jam, Scream, Blood on the Dance Floor, Unbreakable, Hold My Hand, I Wanna Be Where You Are...
تا بحث و حرفها در یک آهنگ تموم نشده هم سراغ بعدی نمیریم.
اگه چیزی راجع به تک آهنگها (که هنوز برنامهی دقیقی براشون نداریم) یا آهنگهایی که هنوز نوبتشون نرسیده خواستیم بگیم، برای جلوگیری از بینظمی (که مهمترین عامل هست)، در یک فایل WORD داخل سیستممون ذخیره میکنیم تا نوبت برسه و اونو داخل تاپیک آهنگ قرار بدیم.
حمید از من خواست ایجاد نظم اینجا رو به عهده بگیرم که با وقت تنگم شدیدا به کمکتون نیاز دارم.
اگه با این شیوه موافقید که پیش بریم اگه نه هم نظرتونو بگید.
بحث روی آلبومها هم به صورت مستقل پیش میره. (شامل Jackson 5 و The Jacksons)
Last edit: 13 سال 9 ماه قبل by e r o s.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
13 سال 9 ماه قبل #8617
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: شروع (قوانین)
ايول آخر يكي شد مدير
ايشالله كه همچي درست پيش بره
ايشالله كه همچي درست پيش بره
13 سال 9 ماه قبل #8733
توسط شايان
پاسخ داده شده توسط شايان در تاپیک پاسخ: شروع (قوانین)
خیلی خوشحالم که بالاخره مدیری برای این بخش انتخاب شد...
در مورد قوانین هم باید بگم در نگاه اول این روند جالب نبود برام اما کمی که فکر کردم روش جالبی به نظر اومد به خصوص بررسی آهنگ های قدیمی که خود من هم به خوبی باهاشون آشنایی ندارم...به نظرم این روند خیلی خوبه اما من یک نکته ای رو خوب متوجه نشدم که اگر برام توضیح بدین یک ممنون میشم..
تو قوانین گفته شد:بحث روی آلبومها هم به صورت مستقل پیش میره. (شامل Jackson 5 و The Jacksons)
الان تصمیم خود شما رو روش تحلیلی و بررسی آلبومی هستش یا روش آهنگ به آهنگ مثل همون آهنگ های اول هر آلبوم؟
در مورد قوانین هم باید بگم در نگاه اول این روند جالب نبود برام اما کمی که فکر کردم روش جالبی به نظر اومد به خصوص بررسی آهنگ های قدیمی که خود من هم به خوبی باهاشون آشنایی ندارم...به نظرم این روند خیلی خوبه اما من یک نکته ای رو خوب متوجه نشدم که اگر برام توضیح بدین یک ممنون میشم..
تو قوانین گفته شد:بحث روی آلبومها هم به صورت مستقل پیش میره. (شامل Jackson 5 و The Jacksons)
الان تصمیم خود شما رو روش تحلیلی و بررسی آلبومی هستش یا روش آهنگ به آهنگ مثل همون آهنگ های اول هر آلبوم؟

کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 408
13 سال 9 ماه قبل #8735
توسط mohammad
I Love You Michael
www.fullmjj.ir
پاسخ داده شده توسط mohammad در تاپیک پاسخ: شروع (قوانین)
عالیه .
البته من راجب اهنگا اطلاع زیادی ندارم ولی فقط دوست دارم اطلاعاتم بیشتر شه و نظرمو بگم .
هنوز که همه ی بچه ها نظرشونو اعلام نکردن ولی بعدش فکر کنم باید از Don't Stop 'Til You Get Enough شروع کنیم .

البته من راجب اهنگا اطلاع زیادی ندارم ولی فقط دوست دارم اطلاعاتم بیشتر شه و نظرمو بگم .

هنوز که همه ی بچه ها نظرشونو اعلام نکردن ولی بعدش فکر کنم باید از Don't Stop 'Til You Get Enough شروع کنیم .

www.fullmjj.ir
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
13 سال 9 ماه قبل #8798
توسط یک مهمان
پاسخ داده شده توسط یک مهمان در تاپیک پاسخ: شروع (قوانین)
به نظره من ليست همه ي اون آهنگ هايي كه بايد روش تحقيق بشه رو به ترتيب بزاريم تا همه تكليفشون رو بدونند
13 سال 9 ماه قبل #8803
توسط Nasim
My life is dedicated to LOVING HIM
پاسخ داده شده توسط Nasim در تاپیک پاسخ: شروع (قوانین)
درود
دوستان بهتر نیست فقط آلبومهای سولوی مایکل رو در نظر بگیریم؟!
ما نمیتونیم آهنگهایی رو از دیدگاه مایکل بررسی کنیم که اون توی نوشتن و ساخته شدنشون نقشی نداشته ! بنظرم فایده خاصی نداره !
دوستان بهتر نیست فقط آلبومهای سولوی مایکل رو در نظر بگیریم؟!
ما نمیتونیم آهنگهایی رو از دیدگاه مایکل بررسی کنیم که اون توی نوشتن و ساخته شدنشون نقشی نداشته ! بنظرم فایده خاصی نداره !
My life is dedicated to LOVING HIM
مدیران انجمن: Nasim
زمان ایجاد صفحه: 0.214 ثانیه