- تشکرهای دریافت شده: 383
شروع (قوانین)
آره خب نسیم جان حق با توء، اما قرار هم نبود مثلا در مورد Ain't No Sunshine زیاد بحث شه. فقط می گفتیم که مثلا این کار کاور هست و چه تعداد اونو خوندن؛ کمی هم بررسیش می کردیم.
اما بله، حق با توء، آو د والو به عنوان اولین آلبوم در نظر می گیریم.
تعداد آلبوم ها اونقدر زیاد نیست که بخواد برنامه ی خاصی داشته باشه. به ترتیب اونارو هم می ریم جلو اما فرصت خیلی بیشتری باید بشون بدیم.
سینا جان من کوچیکتم! تنها کاری اضافه بر تو به عهدمه ایجاد نظمه. این بحث باید با هممون بچرخه و قوت بگیره. همه نوع دیدگاهو برای گردوندنش نیاز داریم.
منتظر اومدن بقیه برای شروعم.
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- یک مهمان
-
- بازديد كننده
-
EROS_LoveCrys نوشته: دقیقا از لحظه ای که این تاپیکو دادم تا همین الآن اینترنتم عجیب ترین مشکلی که تابحال دیده بودمو پیدا کرد که بعد از 7 ساعت کار تنها راهی که برام موند نصب مجدد ویندوز شد!
آره خب نسیم جان حق با توء، اما قرار هم نبود مثلا در مورد Ain't No Sunshine زیاد بحث شه. فقط می گفتیم که مثلا این کار کاور هست و چه تعداد اونو خوندن؛ کمی هم بررسیش می کردیم.
اما بله، حق با توء، آو د والو به عنوان اولین آلبوم در نظر می گیریم.
تعداد آلبوم ها اونقدر زیاد نیست که بخواد برنامه ی خاصی داشته باشه. به ترتیب اونارو هم می ریم جلو اما فرصت خیلی بیشتری باید بشون بدیم.
سینا جان من کوچیکتم! تنها کاری اضافه بر تو به عهدمه ایجاد نظمه. این بحث باید با هممون بچرخه و قوت بگیره. همه نوع دیدگاهو برای گردوندنش نیاز داریم.
منتظر اومدن بقیه برای شروعم.
داداش من نوكرتم اگه حرفي ميزنم گلايه ميكنم فقط واسه اينه كه ذوق دارم براي اين قسمت
ديدي كه از اشتياق بيش از حد همينطوري واسه اين بحثا تاپيك زده بودم كه ديدي چه بلايي سرش اومد

از اين به بعد هرچي آق مدير بگه همونه
مدير مديره ايول آق مديره ايول

- تشکرهای دریافت شده: 408

ببخشید پشت سرت حرف زدیم .

هر چی شما بگی ما گوش به فرمانیم .

www.fullmjj.ir
و ازت ممنونم بخاطر دوباره راه انداختن این بخش و مخصوصا از حمید جان تنکیو