Skip to main content

از مايكل دفاع كنين

بیشتر
11 سال 5 ماه قبل - 11 سال 5 ماه قبل #33591 توسط mahsa
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک از مايكل دفاع كنين
من دیروز توی فیسبوک از طریق پیغام یکی از دوستان به مطلبی برخوردم در مورد مقایسه سلطان پاپ و راک اندرول این مقایسه اشتباه و غلط های زیادی داشت :^o و کسی که این کار رو کرده بود(موزیک باز) بیشتر از روی هواخواهی الویس این مقایسه رو انجام داده بود و افتخارات مایکل رو به عمد نادید گرفته بود. خوشحال شدم که توی فیسبوک سایت هم به این مطلب پرداخته شده اما بهتره با کامنت های خودمون واقعیت و برتری مایکل رو نشون بدیم. اینکه بخواهیم دوتا اسطوره رو که از دو قسم جدای موسیقی هستند اینطوری باهم مقایسه کنیم و برتری یکی شونو با اظهارات غلط ثابت کنیم نه درسته نه علمی. لطفا برای روشن شدن حقیقت بشتابید.

اگر به فیسبوک www.facebook.com/MichaelJacksoneMJeyسایت برید توضیحات داده شده. البته من خیلی وقته به فیسبوک سر نمی زنم نگید این مال خیلی وقته ها ولی به نظرم جای خیلی از اظهارات خالی بود:-)

without hope we are lost.....i love you Michael
Last edit: 11 سال 5 ماه قبل by mahsa.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: kingmichael

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.

بیشتر
10 سال 9 ماه قبل #33909 توسط mahsa
متاسفانه در بخشی از این سایت www.bartarinha.ir/fa/news/148074
خبری در مورد آهنگ های 11 خواننده مشهور و آلبوم های مزخرفشان نوشته که آلبوم "شکست ناپذیر" سلطان پاپ رو هم در بین آهنگ های بقیه خواننده هایی مثل مدونا و لیدی گاگا و متالیکاو... آورده.
با وجود اینکه آلبوم شکست ناپذیر از طرف طرفدارها مورد توجه واقع شد و به صدر جدول در بسیاری از کشورها رسید اما عدم تبلیغ نامناسب از طرف شرکت سونی به خاطر اختلاف با مایکل جکسون این آلبوم رو اونطور که شایسته بود مطرح نکرد اما بعد از درگذشت سلطان پاپ این آلبوم باز هم مورد توجه واقع شد و در آمازون بعد از ده سال شماره یک شد.
حالا این سایت احمقانه و بدون اطلاع درست این آهنگ رو جزو مزخرفات گذاشته ~X( من بابقیه آهنگ ها کاری ندارم ولی انصاف نیست که درباره این آلبوم برجسته اینطور نظر داده بشه. متأسفانه بعضی از کارها با وجود اینکه خوب هستند اما قدرشون درست شناخته نمی شه.

لطفا شما هم نظرتون رو درباره این آلبوم به اطلاع نویسنده این خبر برسونید.

بیشتر
10 سال 3 ماه قبل #34100 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک از مايكل دفاع كنين
من دیگه حرفی ندارم !!!!

یکی از سایت های نسبتا پرطرفدار ایرانی کلیپ هایی پخش کرده که به مضحک ترین حالت ممکن اثبات کرده که مایکل زندست !
واقعا نمی دونم طرف چ فکری می کرده و توی کدوم فضا بوده وقتی این کلیپ رو می ساخته !

لطفا به سایت برای برداشتن این کلیپ تذکر بدید

www.yasdl.com/70083/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D...%B3%D9%88%D9%86.html
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa

بیشتر
10 سال 3 ماه قبل #34101 توسط mahsa
برادران، خواهران، عزیزان برای دفاع از حرمت مایکل لطفا به این سایت thekingofmusic. com رفته و در برابر برخی از حرف های ناشایست طرفداران الویس هم به رای مایکل اضافه کنید هم نظراتتون رو بذارید. من نتیجه گرفتم با خاموش، روشن کردن مودم حتی تویه روز می شه چندبار رأی داد. ممنون اطلاع رسانی کنید

بیشتر
10 سال 3 ماه قبل #34103 توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک از مايكل دفاع كنين
یعنی کلا هر رقابتی که الویس و مایکل توش باشن بقیه رسما هویجن ! :D

مایکل مثکه دارم کم کم جلو میزنه ، نمیدونم چرا تعداد رای ها اینقدر کمه!
كاربر(ان) زير تشكر كردند: mahsa

بیشتر
10 سال 3 ماه قبل #34104 توسط mahsa
کلا سایت درپیتی هست اگر یه نگاهی به بخش ملکه موسیقی بندازید معلوم می شه که یه عده از طرفدارای الویس اینجا رو احاطه کردن. لیزا با اون وضع و اوضاع از خواننده ای مثل ویتنی هیوستن یا مدونا بالاتره و این دیگه خیلی مسخره است. خیلی ها هم به رای گیری ایراد گرفتن. خواهشا به بخش آهنگ دهه هم توجه بکنید. به خاطر تریلر و بیلی جین ~X(

مدیران انجمن: FeanoRکوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 1.207 ثانیه
قدرت گرفته از كيوننا