از مايكل دفاع كنين
11 سال 11 ماه قبل #32811
توسط bahareh
پاسخ داده شده توسط bahareh در تاپیک از مايكل دفاع كنين
مایکل تا دلشم بخواست تاتیانا ببوسش دختر به اون خوشگلی
)

لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
11 سال 11 ماه قبل #32812
توسط عطیه
عاشق مایکل
پاسخ داده شده توسط عطیه در تاپیک از مايكل دفاع كنين
مدل بود بهاره جان. اما توی منوتو نوشته بود که تاتیانا این حرف رو زده و برای این حرف اخراج شده. در حالی که تاتیانا برای اینکه مایکل رو روی صحنه بوسید اخراج شد.
عاشق مایکل
11 سال 10 ماه قبل - 11 سال 10 ماه قبل #33248
توسط mahsa
without hope we are lost.....i love you Michael
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک از مايكل دفاع كنين
امیدوارم بتونیم جواب یا عذرخواهی توهین هایی که این به اصطلاح مجری شبکه ITNکرده رو بگیریم. این مجری توی طپش هم زمان فوت مایکل مزخرفات زیادی گفته بود که خودم شنیدم. از جمله اینکه مایکل معتاد بود و مورد آزار پدرش قرار گرفت.
باید جواب درستی بهش بدیم تا حداقل عذرخواهی کنه. گرچه از این آدم بعیده اما من به ایمیلش پیغام فرستادم. البته این شبکه مفتش هم گرونه و زیاد بیننده نداره. آدمهایی مثل این باید اونجا برنامه اجرا کنند.
یه بخش خیلی مسخره از حرفهاش اینه که عمر بهتی فرزند مخفی مایکله اما پرنس و پاریس و بلنکت بچه های خودش نیستند این هم از اون حرفهاست. اگر مایکل می خواست بچه های یه نفر دیگه رو بچه خودش بدونه پس چرا بچه اصلی خودش رو مخفی می کرد. خب اونو به عنوان بچه اش معرفی می کرد چرا بچه های یه نفر دیگه رو بچه خودش بدونه؟!
واقعا که اینا توی اتهام زدن نابغه هستن. خدا رو شکر که اصلا این شبکه رو نمی گیرم چه برسه به اینکه بخوام نگاه کنم ولی خوب شد گفتید. اعتراض حداقل کاریه که باید انجام داد.
این هم سایتی که مطالب خوبی در حمایت از مایکل داره.
vindicatemj.wordpress.com/page/2/
البته با ... شکن باید دید.
باید جواب درستی بهش بدیم تا حداقل عذرخواهی کنه. گرچه از این آدم بعیده اما من به ایمیلش پیغام فرستادم. البته این شبکه مفتش هم گرونه و زیاد بیننده نداره. آدمهایی مثل این باید اونجا برنامه اجرا کنند.
یه بخش خیلی مسخره از حرفهاش اینه که عمر بهتی فرزند مخفی مایکله اما پرنس و پاریس و بلنکت بچه های خودش نیستند این هم از اون حرفهاست. اگر مایکل می خواست بچه های یه نفر دیگه رو بچه خودش بدونه پس چرا بچه اصلی خودش رو مخفی می کرد. خب اونو به عنوان بچه اش معرفی می کرد چرا بچه های یه نفر دیگه رو بچه خودش بدونه؟!
واقعا که اینا توی اتهام زدن نابغه هستن. خدا رو شکر که اصلا این شبکه رو نمی گیرم چه برسه به اینکه بخوام نگاه کنم ولی خوب شد گفتید. اعتراض حداقل کاریه که باید انجام داد.
این هم سایتی که مطالب خوبی در حمایت از مایکل داره.
vindicatemj.wordpress.com/page/2/
البته با ... شکن باید دید.
Last edit: 11 سال 10 ماه قبل by mahsa.
11 سال 7 ماه قبل - 11 سال 7 ماه قبل #33490
توسط mahsa
پاسخ داده شده توسط mahsa در تاپیک از مايكل دفاع كنين
دیشب در برنامه سمت نو که از شبکه من و تو پخش می شه موضوع زیبایی مورد بحث بود . نمی دونم چرا هر موقع زیبایی موضوع بحث هست باید به مایکل هم اشاره ای بکنند یعنی اگه نکنند روزشون شب نمی شه!
طبق گفته پروفسور، خانم سالومه(یکی از مجری های برنامه) مایکل جکسون به علت جراحیهایی که برای تغییر رنگ پوستش انجام داد دچار مشکل شد!
وقتی این جملات از دهن یک مجری بیرون می آد بی سوادی کامل این فرد هویدا می شه. لطفا اگر تمایل داشتید به فیسبوک این برنامه مراجعه کنید و نظرتون رو درباره اظهار نظر غیر واقع بینانه، غیر حرفه ای و غیر علمی این به اصطلاح مجری اعلام کنید بلکه باعث بشیم یک کم سرچ کنن و واقعیت رو بفهمند. متأسفانه توی قرن 21 هنوز یک عده .... فکر می کنند با جراحی می شه رنگ پوست رو تغییر داد!
www.facebook.com/manototv
طبق گفته پروفسور، خانم سالومه(یکی از مجری های برنامه) مایکل جکسون به علت جراحیهایی که برای تغییر رنگ پوستش انجام داد دچار مشکل شد!
وقتی این جملات از دهن یک مجری بیرون می آد بی سوادی کامل این فرد هویدا می شه. لطفا اگر تمایل داشتید به فیسبوک این برنامه مراجعه کنید و نظرتون رو درباره اظهار نظر غیر واقع بینانه، غیر حرفه ای و غیر علمی این به اصطلاح مجری اعلام کنید بلکه باعث بشیم یک کم سرچ کنن و واقعیت رو بفهمند. متأسفانه توی قرن 21 هنوز یک عده .... فکر می کنند با جراحی می شه رنگ پوست رو تغییر داد!
www.facebook.com/manototv
Last edit: 11 سال 7 ماه قبل by mahsa.
كاربر(ان) زير تشكر كردند: scream
کمتر
بیشتر
- تشکرهای دریافت شده: 517
11 سال 7 ماه قبل #33491
توسط farzam
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
پاسخ داده شده توسط farzam در تاپیک از مايكل دفاع كنين
دیگه اگه هنوز نفهمیدن حقیقت و واقعا باید به عقل و خردشون شک کرد!!!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چشونه
واقعا نمیدونم چشونه
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
11 سال 7 ماه قبل #33495
توسط kingmichael
پاسخ داده شده توسط kingmichael در تاپیک از مايكل دفاع كنين
من که خیلی وقته از جانب خودم این شبکه رو تحریم کردم و نگا نمیکنم ! واقعا حیف از وقت !!!!
مدیران انجمن: FeanoR, کوچکترین طرفدار
زمان ایجاد صفحه: 0.277 ثانیه