از مايكل دفاع كنين
bemikelike.wordpress.com
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- تشکرهای دریافت شده: 517
هيچ وقت هيچكدوم ازينا حقيقت نداشته، به قول وحيد انگار همينجوريه كه هركي ميخواد بره تو ايلومناتي بعد بياد بيرون،بر فرض كه اصلا وجود داشته باشن!!!! كه ندارن اينا همش واسه سرگرم كردنه " من و شماس"
She works so hard, just to make her way
For a man who just don’t appreciate
- Michaellover
-
نويسنده موضوع
- آفلاین
- Working Day And Night
-
- Live The Life You Love
Elnaz نوشته: تو خودت این حرفا رو قبول داری؟
کی؟؟من؟؟خیر سوتفاهم شده

البته از خدا که پنهون نیست از شما چه پهنون تا قبر آآآ

این سی دی هم که از خالم گرفته بودم قبلا 4 سال پیش با فک فامیل مفصل تو شمال دیده بودم واقعا حرفاش رو قبول کرده بودم

ولی الآن با توجه به رسیدن به بلوغ فکری و عقلی

"...Before You start Pointing Fingers Make Sure Your Hands Are Clean"
- kingmichael
-
- آفلاین
- Dangerous
-
- Legends live forever
تا وسطای فیلم که اصلا ربطی به شیطان پرستی نداشت
دلیل و منطقشون خیلی باحاله ، منابعشون منه کشته !
نصفه اطلاعاتشون هم که کلا غلط بود ! نمیدونم چرا سعی میکنن با دلیل های عجیب و غریب حرفاشون رو ثابت کنن
این فقط در مورد مایکل نیست
کلا ویدیو چرت و پرت بود ، اگه به اینا میگن دلیل من خیلی دلیل از اینا قشنگ تر دارم که میتونم باهاش خیلی چیزا رو ثابت کنم
من دقیقا این جور آدما رو میشناسم ، با چند تاشون هم دوست صمیمی بودم و هستم
مشکل این جماعت اینه که فقط منطق خودشون رو قبول دارن نه چیز دیگه ای
بزرگترین و راستگوترین مرجعشون سایت خبری شبکه ی یکه
نمیشه زیاد با این آدما بحث کرد ، فایده ای هم نداره
من با یکیشون به مدت 2 سال که کنار هم بودم هر روز یک ساعت صحبت میکردم
ولی به هیچ تفاهمی نمیرسیم
چند روز پیش هم دوباره بحث میکردیم ، در مورد یه خواننده ای که رفته اسرائیل
اون با کلی دلیل و مدرک خودش و به استناد سایت خبری خبرنگاران جوان به این نتیجه رسیده بود که طرف شیطان پرسته ! حالا چرا !؟ چون یه عکس ازش منتشر شده که تو عبادتگاه یهودیا دیده شده !
من که ندیدم عکسو ! حالا فرض که رفته !
مگه ایزابت تیلور که اومد مسجدهای شیرازو دید مسلمون شد ؟!
آخرش هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم ، میگه اینترنت و غربیا مغز منو شستشو دادن من کلا از مرحله پرتم !!

نمیخواد قبول کنه چیزی غیر از اونچه که براش آمادست
نمیره دو تا خبرو تحلیل کنه ! فقط با یه دلیل بهش گفتن این جوریه اونم میگه پس حتما اینجوریه
without hope we are lost.....i love you Michael
- کوچکترین طرفدار
-
- آفلاین
- مدیر قسمت
-
- i♥MJ
Ali نوشته: چند ماه پیش بعد از سه سال بالاخره سی دی ای رو که به خالم قرض داده بودم پس گرفتم.
رفتم خونمونه بازش کردم دیدم اشتباهی توش یه مستنده به نام arrival که در باره فراماسونری و از این حرفا بود...
خلاصه یه قسمتش به نام جادوی موسیقی درباره هنرمندان و تاثیرشون روی ذهن یا در واقع کنترل ذهن صحبت می کرد.
ابتدا بخش های از اجرا های مدونا و ریحانا رو پخش کرد و نقد و بررسی کرد.
بعدش نوبت رسید به هنرمندانی که ضد ایلومناتی بودند
متنش دقیقا اینجوری بود:
یا باید با آنها باشید یا چهره تان را تخریب می کنند مثل مایکل جکسون(پخش بخش هایی از آهنگ They don’t care about us)
یا از دور خارجتان می کنند مثل باب مارلی.
امروز من داشتم محض سرگرمی توش گوگل سرچ می کردم که یهو گفتم بزنم مایکل جکسون ببینم چی میاد.
دومین چیزی که اومد عنوانش این بود:مایکل جکسون و شیطان پرستی
بعد لینک سایت آپارات رو باز کردم و با این ویدیو روبرو شدم که یه دوست جوگیر که چندین بار مستند arrival رو دیده درست کرده.
یه قسمت هایی رو هم از همون مستند برداشته اول کاور Blood on the dance floor رو نشون میده که مایکل روی زمین شطرنجی واستاده .
بعدش هم عکسی از مایکل رو نشون میده که فکر کنم هممون دیدم مربوط به اجرای دنجرس تور هست.
بعدش هم دلایل تخریب چهره مایکل رو خارج شدنش از ایلومناتی میدونه.
میگه بعد از They don’t care about us به مایکل اتهام کودک آزاری زده شد و یه جوری تصاویر رو نشون میده که انگار مایکل Blood on the dance floor را قبل از They don’t care about us خونده.(میگه مایکل قبلا عضو ایلومناتی بود بعد با این آهنگ به اعتراض باهاش پرداخت)
بعضی ها هم تو نظرات بهش اعتراض کردن بعضی از امجی فن ها سایر حرفاش به جز قسمت های مربوط به مایکل درست میدونن.
لینک ویدئو
(خواهشا از این پست خوب استفاده کنید خیلی ارزش معنوی داره یه بار همه اینا رو نوشتم دستم خورد پاک شد)

این ویدیو معرکست
کلی بهش خندیدم
این هفته بعد از مناظره ها این خنده دار ترین چیزی بود که دیدم

مخصوصا اون قسمت آخر ویدیو که در مورد معنی پپسی نوشته بود:
pay each peni save israel
کاملا مشخصه که تمام ویدیوش از روی خیال بافی های خود سازنده هستش و حتی سازندش زحمت یه تخقیق کوچولو رو واسه مطالبی که داره میگه رو به خودش نداده
واسه معنی اسم پپسی اگه یه تحقیق کوچیک تو اینترنت میکرد میتونست همه چیز رو بفهمه حتی از تو ویکی پدیا
en.wikipedia.org/wiki/Pepsi
اگه شما هم حوصلش رو ندارین من یه توضیح کوچیک در موردش میدیم
نوشابه پپسی اولین بار در سال 1898 توسط داروساز جوانی به نام کیلب برادهم اهل نیوبرن در ایالت کارولینای شمالی در کشور آمریکا معرفی شد. هدف برادهم از تولید این نوشیدنی درمان درد معده بود.
اولا اسم پپسی از کوتاه شده واژه انگلیسی pepsin گرفته شده که پپسین اسم یه آنزیم مفید برای معده هستش
دوما پپسی در سال 1898 تاسیس شد یعنی تقریبا حدود 50 سال قبل از تاسیس اسراییل پس ارتباطش با اسراییل واقعا خنده داره
سوما این جمله pay each peni save israel اشتباهه چون باید این شکلی باشه pay each money saving to israel پس peni مفهومی نداره و فعل ربطی to حذف شده پس جمله نادرسته.
ضمنا اگه پپسی = pay each peny save israel پس حتما پفک نمکی هم میشه:
پایداری فلسطین کابوس ناگوار ملت کینه دوز یهودی