- تشکرهای دریافت شده: 345
احتمال زنده بودن michael jackson!!!
آره گلم مال یغماست. از تزانه سراهای مورد علاقمه. رضا یزدانی هم بیشتر، طرفدارشم و یکی از ترانه های که واسه مایکل گفتم رو فرستادم براش، البته نگفتم در مورد مایکه!atlas نوشته: والا روشنک جان اگه یادت باشه گفتی که نگرانی رشته های مایک پنبه شه! منم مثل تو نگرانم! حالا دیگه فک پایین اومده من به درک!!!
راستی این ترانه ای که نوشتی از کجاست؟ چون من اینجوری شو شنیدم:
چه نگاه بی نقابی
چه ترانه های نابی
انگاری تموم دنیا
توی اون چشمای نازه!...
مال یغما گلروئی یه دیگه( رضا یزدانی هم خوندتش) ، نه؟ این یه ورژن دیگه اشه یا خودت تغییرش دادی؟
مشکوک میزنه!!
صبر کن ببینم... نکنه اصلا تو هم تو ماجرای مرگ مایکل دست داشتی؟؟...
)
)

شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
لطفاً ورود یا ايجاد حساب كاربری برای پیوستن به بحث.
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
واقعا گاهی اوقات در این زمینه به فکر فرو میرم... تمام مراسم خصوصی فارست لان الکی و یه جور نمایش بوده... هیچ جسدی اونجا نیست... حتی یکی از کسانی که اونجا بود و در اون روز اونجا حضور داشت گفته که جسد در تمام اون مدت اونجا دفن نشده! خیلی ها هم میگن توی نورلنده... این مسئله واقعا عجیبه!
جناب Al Sharpton در طول مراسم در حال توییت کردن بوده!!! خیلی ها حدس میزنن دلیلش این بوده که زنده بودن مراسم پخش شده رو تایید کنه ولی من اگه جای ایشون بودن توی مراسم تدفین رفیقم غصه بیشتری خرج می کردم! خیلی از این افراد چند ماه قبل از فوت او صفحه توییتر راه اندازی کردن.
حالا که حرف مراسمات شد بذارین من یه کم از شاد بودناین مراسم یادبود بگم چون مونده رو دلم اگه نگم عقده ای میشم!

سخنرانی پاریس اینه: "Every since I was born ,daddy has been the best dad I can imagine!!!" خودتون قضاوت کنید...
باشه، قبول! پاریس هول شده بود و حق هم داشت.این واقعا شرایط سختیه برای یه دختر بچه (هرچند خیلی ها هم معتقدند که معرفی پاریس به دنیا به بهترین روش و همراه با احساسات عمیق مردم دنیا بود . معرفی پاریس بعنوان یک هنرپیشه ماهر ! چون پاریس همون طور که می دونین عاشق بازیگریه و می خواد بازیگر بشه (برخلاف پرینس که مثل پدرش عاشق پشت صحنه است و نقش اصلی رو همیشه به پاریس می سپره!) و پدرش هم خیلی تشویقش می کرده . توی شوی الن ، پاریس تعریف می کنه که مایکل می دونسته که اون عاشق بازیگریه و از بچگی باهاش تمرین می کرده. پاریس توی این شو صراحتا میگه که پدرش باهاش گریه کردن رو تمرین می کرده!!!!! تمرینات موثری بوده در نوع خودش! هاهاها!) با همه این اوصاف می پذیریم که پاریس استرس داشت و نمی تونست درست بازی.... یعنی سخنرانی کنه! ولی جان من موقع سخنرانی مارلون، کلا مارلون رو بی خیال شید و خانواده جکسون رو ببینید(هرچند مارلون هم با تعریف داستان خنده داری از برادرش که راجع به روزیه که مایک ظاهرش رو تغییر داده تا شناخته نشه، خیلی از خنده های اعضای خانواده رو توجیه می کنه و دمش هم گرم!) . پاریس که کلا درگیر کیف دستیشه و مدام داره با کیفش ور میره و کاملا واضحه که چقدر از داشتن این کیف در این سن راضیه . کلا توی دنیای خودش و کیف سیر می کنه و هی دستمالشو میذاره تو کیف و در میاره تا جایی که جنت هم بهش نگاه جالبی می اندازه و نگاه پاریس به عمه اش در این لحظه گویای همه چیز هست! جکی داره زور میزنه که نخنده و یه لحظه هم بالاخره می تونه از دستمالش استفاده کنه، رندی پشت مارلون وایساده و هر چند تمام تلاشش رو برای نخندیدن می کنه ولی حداقل دوسه بار ناموفقه، جرمین تمام حواسش به پاریسه که داره با کیفش ور میره و ربی متوجه میشه و جرمین رو میبره پش لاتویا تا بتونه با پاریس تماس بگیره ،جرمین یه چیزی به خواهرا و برادراش میگه و رندی تکرارش می کنه، جنت که کنار پاریس اون جلوئه متوجه میشه و دیگه نمی تونه جلوی خنده اشو بگیره! پهنای صورتش به خنده باز میشه و بر میگرده و به زور خنده اشو جمع می کنه و به پاریس که همچنان داره با کیفش بازی می کنه یه چیزی میگه! پاریس آماده سخنرانیش هست؟ پاریس با یه نگاه جالبی به جنت سر تکون میده و لاتویا که متوجه شده سر شو تکون میده و جرمین برمیگرده!جکی همچنان داره لبخند میزنه ولی موقع سخنرانی پاریس این لاتویاست که داره میمیره که جلوی خنده اشو بگیره و در نهایت هم نمی تونه! فقط شانس آورده که لبه کلاهش بلنده و صورتش زیاد معلوم نیست!بعد از سخنرانی مارلون، که آخرش هم یه گریه بدون اشک ضمیمه اش کرده همه خانواده دور هم حلقه میزنن و در این هنگامه که جکی و جنت و جرمین کلا دارن می خندن!!!! پاریس سخنرانیشو انجام میده و بالاخره کل خانواده جکسون رو از این عذاب کنترل خنده هاشون رها می کنه!! من نمی دونم چرا کل این ماجرا این همه برای خانواده جکسون خنده داره!!! همه موندن تو نخ این ماجرا که بابا خوب حالا گریه نمی کنی نکن، دیگه چرا اینقدر می خندی؟؟؟
شاید من دارم زیاده روی می کنم ولی در مجموع مراسم یادبود بیش از هر چیز رو اعصاب منه( البته منهای اون قسمتی که شاهین جعفرقلی یکی از آهنگای مایکل رو می خونه ها!!

و درضمن در راستای پایین آوردن فک خودم اعلام می کنم که این ها نظرات اون دسته از کسانی بود که معتقدن که مایکل جکسون زنده است و خانواده اش هم در جریانند و معتقدند که هر کس در یه حدی از این ماجرا می دونه و اینکه همراه کردن یه عده با خودت ، خیلی راحت تر از گول مالیدن سر همون یه عده است ! خدا عالمه والا! من که هیچ مسئولیتی نمی پذیرم و همین جا در این لحظات عزیز ، فاتحه ای نثار روح مرحوم جکسون می کنم. روحش شاد و یادش گرامی باد.
این شما واین پشت صحنه مراسم یادبود مایکل جکسون!
Twist your head around
It's all around you
All is full of love
All around you
All is full of love
You just ain't receiving
All is full of love
Your phone is off the hook
All is full of love
Your doors are all shut
All is full of love
- Jasmine Jackson-mjforever
-
- آفلاین
- Working Day And Night
-
اون عکس ها هم مثل همیشه مشکوک. اما اگر مایکل زنده باشه یا هرچیز دیگه ای اینا روحشون هم خبر نداره!
ببین من تقریبا همسن و سال پاریس بودم که مامانم از دنیا رفتن. من اونروز در تمام طول مراسم نگاه میکردم به همه چی بدون ریختن اشکی!
فقط نگاه میکردم، اونم عادی! انگار که اون مراسم به من هیچ ربطی نداره، اونوقت این یعنی مامانم نمرده بودن؟؟ خیر. من فقط نمونه ی کامل شوک زده شدگی بودم! مامان من عادی نبودن. عجیب و غریب خوب بودن، بی اغراق چیزی بودن تو مایه های فرشته، و من خیلی بیشتر از علاقه ی معمول دخترا به مادرشون، مامانم رو دوست میداشتم... ولی تنها چیزی که از چهره ام تو مراسم اون روز و روزهای بعدش برنمی تابید، گریه و شیون و اشک و این چیزها بود. از رو تجربه س اگه میگم این یکی رو بیخیال!
شب که می شود
خورشید چشمانت را پرواز بده
تا مرگ پروانه به تاخیر بیفتد......
Jasmine Jackson-mjforever نوشته: من هیچ دلیلی نمیبینم که این بچه ها بخوان ناراحت باشن!!! با مرگ مایکل خیلی چیزها بهشون رسیده
واقعا که!!!! وقعا اینطوری فکر میکنی! چه چیزی تو این دنیا هست که جای محبت و عشق و حمایت یه پدری مثل مایکل رو برای بچههاش بگیره؟! پول؟ شهرت؟ محبوبیت؟ چی؟
bemikelike.wordpress.com